Jouluapulainen


Hellurei ja hellät tunteet.  Mulla on ollut töissä aivan kauhea rumba päällä, enkä ole ehtinyt päivitellä tänne hetkeen. Mutta nyt keksin aivan loistavan ratkaisun tähän työsumaan. Nimittäin, tapaus Tippuriteini. Tytön mutsi on ollut ihan paskana, kun uhkasin aluksi ihan vakavissani nostaa oikeusjutun. Se on tukkinut mun molempin luurien vastaajat itkuviesteillään eikä anna hetken rauhaa. Mä keksin, että tyttö voisi suorittaa rikkomuksena eräänlaisena yksityisenä yhdyskuntapalveluna ja tulla mulle ilmaiseksi töihin. Likka oli tiukasti ehdotusta vastaan, mutta sen mutsi sai sen ylipuhuttua. Nyt mulla on ilmainen jouluapulainen ja saan vittuilla mokomalle psykopaattifemakolle oikein kunnolla! Tää on paljon parempaa kuin mitkään korvaukset, rahaa nyt saa aina.

Olen kyllä vielä sen verran kiireine, että kyselen jos P-man haluaisi auttaa mua parissa projektissa. Haluaisin todella paljon kehittää ideaani mediakonsultoinnista. Siis keskin hiljattain, miten mielettömät markkinat reality-ohjelmissa ryvettyneiden kansalaisten parissa on. Mä voisin antaa heille viestintäkonsultointia, siis neuvoja siihen, miten haastattelut ja pressitilaisuudet kannattaa hoitaa, miten saa solmittua mahdollisimman hyvät sponsorisopimukset, miten huono julkisuus käännetään hyväksi, miten säilyttää hyvä itsetunto vaikka mediassa tulisi paskaa niskaan, miten säilyttää tuntuma omaan itseen, vaikka menisi kuinka lujaa. Tähän voi yhdistää myös ravitsemus- ja elämänhallintavinkit. Niitä olisi Henna Kalinainenkin kaivannut, sillä hänellä meni vähän liiankin lujaa BB:n jälkeen, minkä tuloksena Henna pöhöttyi. Mutta päiväkirjansa mukaan hän on tajunnut nyt liikunnan, ravinnon ja säännöllisen unirytmin tärkeyden. Go Henna! P-man voisi viedä tätä ideaa konseptitasolle ja miettiä, miten tuotteistaa visio. Se on käytännön jutuissa aivan pirun skarppi ja ahkera jätkä kun se vaan innostuu jostain.

Vielä pari sanaa BB:stä. Voi luoja mua hävettää Tonin ja Ason olematon kielitaito. Ja mitä vitun idiootteja noi jätkät on. Toni alkaa selittään Cathylle jotain Lordista ja Rovaniemestä. Ihan sama kun jos Cathy alkais kertoa että mä olen kotoisin tuolta Niadomingin kylästä ja sielät on myös tää mun lempilaula Hon-Fin Thuu. Öö, okei….. Toni on muutenkin niin yököttävän leso, näkee että jätkä ei ole paljon kuntoillut, mutta viinaa menee senkin edestä. Ja noi vitun pätkityt kulmakarvat a´la Becham on so 90`s!!!!!!!

Tietoja yontte
Mies kaupungin kattojen yltä. Intresseissä vastakkaisen sukupuolen muotovaliot, viinit, gourmet, arjen ja juhlan luksus, vaatteet, henkinen ja fyysinen tasapaino. Täydellisyydessä ei ole mitään pahaa -siksi vaadin sitä sekä itseltäni että muilta.

6 Responses to Jouluapulainen

 1. P-man says:

  Ei tsiisus, mä klikkasin itteni tonne Hennan saiteille. Sattui silmiin oikein noi barbienpinkinliialan sävyt btw. Ei kovinkaan lukijaystävällinen. Sama ku me veivattais tänne turkoosi tausta ja neonkeltaista tekstii… Mut kato ei, ku on vähän enemmän suotu visuaalista silmää ja viestinnän osaamista.

  Asiaan…

  Muija on:
  A. Säälittävä
  B. Huono markkinoija
  C. Tyylitön tai/ja ällö

  Tässä muutama perustelu:

  A. ”Hyvät lukijat, ihanan ja rakkaimman avomieheni sivut ovat täällä > http://www.anttikurhinen.fi”.
  WTF? Kuka Hennasta fantasioiva (eihän toi muidu muuhun vissiin kelpaa vai oonko tajunnut oikein?) tahtoo mennä muijan mieskaverin sivuille? Tyhmyri. Piilottele sitä poikaystävääs, niin kuolaajilla säilyy mielenkiinto. Sitähän sä selkeesti yrität kerää, fanilaumaa, jotka diggaa sun ”muodoista” ja ulkonäöstä.

  B. ”Mä ihan vähän työnnän näitä hirveitä sponssimainoksia saiteille, koska ne näyttää niin kivoilta ja selkeyttää blogia”.
  Jeesus sentään, eikö noita sponsoripalikoita ny voi mitenkään siistimmin tonne törkätä? Ja jos mä oisin markkinoija, mä en ainakaan maksais pelkästä näkyvyydestä yhdessäkään blogissa. Ei paljon mieltä lämmitä, että Henna sanoo blogissaan, että mun uusi koti on tehty täällä ja sit lykkää perään Kalustetalon logolinkin…

  ”Tää blogi on yhtä suttuinen ku mä”.
  Hei haloo, vois ny pikkuisen ees yrittää panostaa perustoimintoihin ja käytettävyyteen, jos kerta yrittää noin selkeesti blogilla tehdä euroja. Sitä vartenhan toi on, et ”Hennaan saa yhteyden työkeikkoja varten ja et hän kertoo elämästään seurapiirikulissien ulkopuolella”. Minkä vitun kulissien? Toi muijahan on yks kulissi.

  C. Jos on jo muutenki antanut itsestään ihan idiootin kuvan, miks viel pitää korostaa sitä niillä stereotypioilla, mitkä on ja pysyy? Vetyperoksidi, kiimaliimahuulet, taivaansiniset luomarit ja vieno wannabestara -mutristus… Ei iske, ni ei iske. Niin vanhanaikaisen käytetyn kulunutta. Eiks ny vois yrittää ees keksiä jotain uutta?

  Kato Chisua. Siinä on lookki kohdillaan. On vaaleat hiukset, seksyt huulet, upeet meikit ja viehättävästi puettu runko, mut nainen ei näytä miltään idiootilta eikä horolta, toisin kuin esikuvansa. Tai Jippua. Tai Katri Y:tä, P. Tolaa yms. vaaleita upeita ja tyylikkään persoonallisia naisia.

  Kiitos ja hei. Mä lähen ny nopsaan juokseen ja sit Totuuden hetki. 😉

 2. Päivitysilmoitus: Tippuriteinin piinaviikot! « Ristipissarit

 3. Päivitysilmoitus: Työpäivä #5: Tippuri Is Back. « Ristipissarit

 4. Päivitysilmoitus: Tippuriteinin elinkaari typistetysti « Ristipissarit

 5. Päivitysilmoitus: PASKA viikko « Ristipissarit

 6. Päivitysilmoitus: Tippurista ei polvi parane! « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: