Työtä, perkele!


Mä oon niiiiiiiiiiiin kyllästynyt ettiin töitä. Tänki ajan jos sais käyttää palkkansa ansaitsemiseen, ois suht paljon kivempi viikko. Mut vittu ei. Oon muuttanut asuun Molliin, Aarresaareen, Jobsteppiin ja Monsteriin, mutta tää mun ”kämppä” on suht paska paikka. Siivoojille, tavaratalojouluapulaisille, raksamiehille ja lehtimyyjille kyl ois hommia, mut ei melkein valmiille kauppatieteiden maisterille. Tai voishan sitä noihinki mennä, mutta palkkatoive tuskin täyttyy. Ja ei siitä saa mitään iloa ja energiaa et tekee duunii, joka ei motivoi eikä vastaa mitenkään koulutusta… Tosi kehittävää siis. 😦 Enemmän ketuttais tehdä aliarvostettua duunia alipalkalla ku olla vaan tääl himassa ja etsiä sopivaa duunia.

Eiks tässä maailmassa muka ole yhtään työnantajaa, joka pystyis säilyttään duunipaikat laskukaudella? Kyl mä ymmärrän, et valmistus ja teollisuus kusee, mutta että palvelufirmat. Nythän just kannattais satsata siihen tanan markkinointiin ja myyntiin, ja viedä kilpailijoidenkin asiakkaat. Etenki keskikokoiset firmat vaihtaa täl hetkellä tosi herkästi alihankkijoitaan (esim. just mainostoimistoa) ja se tieto mielessä pitäisi suunnistaa neuvottelupöytiin. Ku rahat on tiukalla, monet firmat kilpailuttaa kaiken.

Joo, joo, tiedetään, että se on typerää, koska toimisto ei välttämättä vaihtamalla parane ja kilpailutukseenki menee aikaa ja rahaa, mut eipähän ole mun huoli. Se on sen sijaan munki ongelma, että mainostoimisto, joka mutkin palkkas, ei halua panostaa uusien asiakkaiden hankintaan, ja näin ollen meikänki työllistämiseen. Perkele sentään. Toopet. Ittekö sitä pitää nyt joku yritys perustaa? Näyttää hesalaisille, miten sitä palvelubisnestä tehdään myös lama-aikana ja Manselassa? Niinkö, häh?

Mä lähen nyt tsiigaan jotain isipapalle. Aattelin nääs piipahtaa himassa ens viikonloppuna! Pitkästä aikaa. Morooooo…

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

5 Responses to Työtä, perkele!

 1. yontte says:

  Älä ny hermostu, mulla vois oikeesti olla sulle hommia ainakin pariksi kuukaudeksi että saat itsesi elätettyä kunnes nappaa.

  • P-man says:

   Jotain jadedildon kiillostusta? Sehän on sit sama, ku menisin sinne vitun Solliin. Kattotaan, ku palaan Testokseen. Lähin piipahtaan Seijan luona. Longlonglong story…

 2. P-man says:

  Eerikki,
  Nyt on paniikkibissen paikka, jahka pääsen koht vapaaksi. Sit perustetaan Irti Existä ry. Viittisitkö koukkast Huhdista kyytiin viimeistään 21? Soita ensin ja sano ponnekkaasti, et kyyti tulee just NYT! You know, perinteinen pelastuskuvio. 😉

  Mennäänks johku syömään? Mättöburgeria, nam, sulleki vege…

  • E-rich says:

   Ookke, onnistuu. Lähen nyt ajeleen ja soittelen vähä ennen sit. Vois napata vaik mäkkäristä jotain settiä ja heitetään Mitsu sit samal keikal mutsille ja napataan Ansu vaihtarina messiin… pitää päästä sit suht aikasin nukkuun ku lento lähtee huomenna 0800. Ansu tulee siis yöks meille, ettei tarvii aamulla lähtee sitä enää noukkiin mistää erikseen. Nähään kohta. –>

 3. P-man says:

  Jep, latasinki just blogiin sulle tilannepäivityksen. Sanoisinko, et aika outo päivä tästäki tuli.. 😉 Doddii, nähdään kohta. SOITA JO!!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: