Myönnytys ja pillupayatzo


Ei täst päivästä ois muuten selvinnynnä,joten vedin sit kalsarit. Sanotaan vaiks isänpäivän kunniaks… 😉 ja päätin, et otan Yonten duunitarjouksen vastaan. Kerran aikaisemminki oli jo lähellä, mut sit natsas se myynninedistämishomma, joka kääntyi myöhemmin myynninehkäisyprojektiksi.

Mitähä tästki uudest työkuvios tulee? Mä ja tippuriteini yhtä aikaa toimistolla… Vähänkö tippuilenki sille! Tosin Y kyl sanoi, etten sais. Oli vissiin luvannut olla vuotamatta asiaa eteenpäin. Tylsää. Ei saatana, Seijan pimpsamagneettishow pyörii vielki mieles. Mitä tommonen kolmekybänen aattelee, ku se yrittää lisää jotain fucking lantiolihasverenkiertoo vaimikäsenyoli investoimal viiskybää magneettialkkareihin? Taitaa tod. olla henkisiä vaikeuksia. Tai liikaa rahaa. Hei iha oikeesti, mäkin voisin tehdä pantyt sille 10 eurolla. Vaikka kolmet! Kai muijienki housuiss on semmoiset haaravahvikkeet, niinkus boksereissa? Siihen reikä vaa läppään ja kamat sisään. Mulla ois pakastimen reunas parit mutsin lahjoittamat 5 x5 senttiset Sampo-magnet sekä muutama pulleakätinen koiravauva ja yks vitun yököttävä kananeiti, siskon lahja mulle. Ehkä askartelen noist Seijalle joululahjan… Mut sit on vaan yks probleemos: millä se magneetti pysyy siellä haaroissa, jos sen läpän ratkoo auki? Hmm… Kai muijan täytyy sit puristaa vaa ni helvetisti sisäreisii yhteen, ettei pajatso vuoda.

Nyt morooo…

Mainokset

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

3 Responses to Myönnytys ja pillupayatzo

 1. Riina says:

  Ihan käsittämätön blogi! Suorastaan mahtava! Oon muutaman viikon lukenu teijän seikkailuista ja nauranu sydämeni kyllyydestä.

 2. mntt says:

  Riina, eikö olekin maukas blogi. (; Varo, siihen jää koukkuun.

  Mun mielestä on aivan loistavuutta, että P-man lukitsee itsensä vessaan tai valehtelee tytölle olevansa naamakirjassa pelkästään siks, että blogi on ajan tasalla. (:

  ..ei se mitään, kyl mäkin ”odotan tärkeetä sähköpostia”, aina kun pitää päästä työajatuksia vähän tuulettelemaan.. Ja sitten ku jumiudun tänne pitkiksi ajoiksi, sitten kyseessä on ”tosi kiireellinen s-posti johon pitää _heti_ vastata..” 🙂

 3. P-man says:

  Heippa Riina ja tervetuloa pissaamaan ristiin kanssamme. Kuvainnollisesti, toistaiseksi. Ehkä joskus viel on virallinen Ristipissarit -juhlapäivä kallussa. 😉

  Tiedättekö, täst blogist o tullu meikkikselle sydämen asia. Tunnen oikee huonoo omaatuntoo, jossen ehdi updeitata kuulumisia, vastailla kommiin tai esitellä häröi ilmiöit. Ja mikä parast Yontel ja Erpal o iha sama. Aluks oltiin Eerikin kans ”vähä” skeptisii koko ideaa kohtaan, mut nyt se o tipotiessaan. Täböllä vedetään jatkossakin…

  Ihmiselämä on liian herkullinen pidettäväks piilossa vaa omas päässään. Arjessaki tapahtuu käsittämättömäst kaikkee shittii ja kiviksii. Jakamal kokemuksi ja saamalla hyvii vastakommii, pimeinkin paskapäivä kaikista veemäisimmän työtehtävän parissa tuntuu siedettävält. 😉

  Tääl syntyy ni herkullisii keskusteluit teidän kanssa, että kiitos kuulkaas leidit ittellenne! Eihä tää blogi ois mitään ilman loistavii lukijoita ja heidän herkullisii kannanottoja.

  Ps. Mntt: Jokainen sähköposti on _tosi_ kiireellinen, ainaki blogin kirjoitus/lukupäivinä… 😉 Ja kiitos viel kivoist sanoist! Magee kuulla, et teikäki edelleen ja ain vaa diggailee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: