Teemaviikko – Naisten oudot lelut, värkit ja vehkeet: Vol I Magnetic Pants


oreya-logo

Oreya Magnetic Pants

Ei ois uskonut, et meikä viettää perjantaita googlaten naisten magnetic pantseja, mut näin pääs käymään. Jäi ni mietityttään toi Seijan pimpsacase. Päätin sit aloittaa tämmöisen teemaviikon, jossa me äijät tutustutaan naisille suunnattuihin erikoiseen leluihin, värkkeihin ja vehkeisiin. Haastan mukaan myös teidät Yontte ja Erpa.

Esittelemme seuraavan viikon ajan enemmän ja vähemmän epäsäännöllisen säännöllisesti kaikkia häröjä kapistuksia muijien maailmasta. Tästä voi tulla hauskaa… 😉 Aloitetaan Magnety Pantseistä. Tässä lyhyt kooste.

WHAT THE FUCK?!

– Magnetismin voima on tunnettu jo vuosikausia, vaikkei sen kaikkia vaikutuksia kehoon ookkaan voitu tieteellisesti todentaa. Mut paskaaks välii, jos homma rokkaa! Kipuja vähentävät alkkarit on siis yksi keksintö, joka perustuu kehon kykyyn reagoida magneettiaaltoihin.

Lisätietoja magneettiterapiasta löytyypi täält:
http://www.oreyaone.com/history.htm

MIKSI PANTSYT ON LUOTU?

– Magnet pantyt on tarkoitettu kuukautiskipujen minimointiin ja kehon hyvinvoinnin maksimointiin.
– Koska suuri osa naisista on kuukautiskipujen takia jopa työ/
koulunkäyntikyvyttömiä, on kyseessä merkittävä vaiva.

MIHIN TOIMINTA PERUSTUU?

– Housujen haarakiilaan on upotettu kuparinauha, joka yhdistää toisiinsa kaksi spessumagneettia.
– Magneettiaaltoilu laajentaa verisuonia ja parantaa näin kudosten nestekiertoa.
– Vilkkaan nestekierron uskotaan vähentävän kipua.

MITEN OREYAN HOUSUT KÄYTÄNNÖSSÄ TOIMII?

– Kaikkia vaikutusperiaatteita ei tiedetä, eikä niitä ole voitu tieteellisesti tutkia. Käyttäjäkokemukset on kuitenkin positiivisia.
– Oreyan pöksyt ovat ainoat, joissa on magneetit yhdistävä kuparilanka, joka tehostaa housujen toimintaa!
– Tärkeää on housujen oikea asettelu, eli magneetit munasarjojen kohdalle (Toim. huom! Aah, miks niiden päällä ei vois istua. Luulis, et siinä on kiva vähän hinkuttaa työtuolin reunaa vasten;)
– Magneettihoidolla ei ole negatiivisia sivuvaikutuksia. (Toim. huom! Ai ei vai? Seija sai vatsaselkäkrampin, tosin se ei noudattanutkaan käyttöohjeita;)
– Housut on pitkäikäiset ja kestävät. (Toim. huom. Onks tää vähän niinku, et äiti voi jättää tyttärelleen sukukalsarit perinnöks? 😉

Käyttäjätarinoita voi lueskella täältä:
http://www.oreyaone.com/testimonials.htm

JÄLKIPUHE:
Vaikuttaa erikoiselta, mutta suurin osa naisten värkeistä todella ON erikoisia. Vaikuttaa myös hieman rahastukselta, toisaalta kaikkihan täs maailmassa maksaa. Jos mul ois munasarjat lupaisin tyypata noi. Vaan kun ei oo, ni aikas hankala jakaa teitin kans kokemuksia. Mut rakkaat naispuoleiset lukijat, ehkä te voitte auttaa meitä tieteellisessä työssämme? Ja sama tietty pätee äijiinkin: ostakaa naisillenne tommoset joululahjaks ja raportoikaa, lisääntyikö hyväntuulisuus ja seksihalut, ku kivut katos. Kiitos ja ny Karhun korkkaus! 😉

Ps. Jos haluatte nähdä rumia näppyläisiä hanureita ja plösöjä vatsoja, menkää noitten galleriaan. YÖK!!!! 😦

http://www.oreyaone.com/photogallery.htm

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

One Response to Teemaviikko – Naisten oudot lelut, värkit ja vehkeet: Vol I Magnetic Pants

Jätä kommentti