Että semmonen isänpäivä


Nonii, lupasin raportoida tästä faijan mainitsemasta YLLÄRISTÄ ja isänpäivästä noin muuten. Eli aamupäivä meni tääl ihan mukavasti, Ansun kans herättiin aikasemmin viritteleen aamupalaa, joka sit kiikutettiin suoraan sänkyyn lahjojen (= Fazerin suklaamättöjen) kera. Faija on onneks huumorimiehiä ja repes ihan täysin lahjalle! 🙂 Taustoja tuntemattomille siis tiedoks, et faija työskentelee aika korkeel paikal Fazerin ruotsalaisella (tai no nykyään norjalaisomisteisella) kilpailijalla…

No joo, siinä sit aamupalailtiin ”uusioperheen” voimin, mukana mun ja Ansun lisäks siis tietty faija ja sit sen nainen ja naisen 14v tytär, Freja. Ihan kiva tyttö, mut eipä sen kans kauheesti oo puhuttavaa, paitsi se taitaa pitää jotain muotiblogia, täytyy udella siitä tarkemmin. 😉 Mut päällisin puolin se on vielä pahemmin hemmoteltu ku me. 😀 Meil sentää on mutsi aina pitäny jotain rotia täs touhus.

Faijan naisen, Carolan (ei se laulaja onneks) kans on muuten hieman kalseet välit, koska porukoiden eron jälkeen paljastu, et jotain säätöö faijalla oli Carolan kans jo joskus kauan sit. Turha sen on kuvitella, et kutsuttais sitä termillä styvmor kuten se haluais… Eikä siinä mitää, iha asiallisesti ainakin ite oon sitä kohtaan käyttäytyny ku en jaksa kehittää mitään ylimäärästä draamaa, tilanne on mikä on, eikä muutu millään raivareilla.

Mutta ny niihin ylläreihin – kyllä monikossa. P-man osu pelottavan lähelle arvauksineen… tosin ei oo tulos pikkusiskoo vaan veli!! 🙂 Tää oli hyvä uutinen ja siis se faijan mainostama ylläri ja lopulta päivän ainoo hyvä juttu, koska sit ihan ohimennen tuli ilmi asioita. Esim ihan tälläne pieni juttu, et koska ollaan Ansun kans jo molemmat ”isoja” lapsia, nii rahahanat tyrehtyy täysin, eikä meille heru enää mitään avustusta.. jumalauta! Ei siinä mitään, tavallaan ihan ymmärrettävää, mut ku tää oli ollu sen muijan idea, ei faijan. Vittuako se puuttuu meidän perheen asioihin, kun ei siihen kuulu!?! Eikä tuu kuuluunkaan, vaik pusertais tähän maailmaan 10 kersaa. Tää uus pikkunen tulee oleen mun perhettä, mut toi muija ei. Ja niin bisnespomoo ku faija onki, nii ihan tossun ja tussun allahan se on koko äijä. Ei pysty tajuaan miten hyvin Carola on sitä onnistunu manipuloimaan.

Eiks sen pitäis olla faijan itsensä päätettävis millä tavoin se on läsnä meidän elämässä? Rahan ohel ei oo kyl ollut juurikaan muuten (paitti jettikyyditysten muodos joskus, mut rahalla sekin) ja siis voin kertoo, et ottaisin sata kertaa mieluummin oikeesti läsnä olevan faijan ku sitä rahaa, mut tiiän et ensin mainittua ei oo herumas ennen ku helvetti jäätyy. Ja tää vaikuttais ny vähän siltä et se meinaa feidaa kokonaan. Vähän meinaa latistu isänpäiväfiilis… vituttaa vähä, lähin siitä aika pian sit jätkien kans skeittaan Bryggerietiin ja sulatteleen juttuja. Siel sentää oli kivaa. 🙂

No mut Ansu ei sit ollu yhtä zen vaan se veti ihan täydet kilarit, pakkas kimpsunsa ja lähti bussil kohti Uppsalaa… lähti fammulle, joka oli siis saanu kuulla faijalta tosta Carolan ”takeoverista” eikä suostunu tuleen tänne etelään ees sen uhalla, et missaa meidän näkemisen ja tiiän, et se ottaa sil koville.. Mä päästin Ansun sit lähteen sillä ehdolla, et se sit on ajoissa venaamas Tukholmas ku mä ländään huomen päivällä vaihtaa konetta. Joopa joo, tämmöstä siis täl kertaa. En mä oikeen tiedä pitäiskö itkee vai nauraa, nyt just ainaki repeilen. Mun elämä on onneks kuitenki Suomessa, Manselassa ja TESTOKSESSA!! Nih, perkele!!

Mites isänpäivä on sujunu siel kotipuolessa? Toivottavasti seesteisemmin ku tääl. No mut huomen poijjaat nähään! Löysin muuten loistavan vempeleen teemaviikon analyysiin, saas nähä jaksanko tänää viel raapustaa aiheesta. 😉

Morot ny ainaki tältä erää!

6 Responses to Että semmonen isänpäivä

 1. Reeno says:

  Uusperheet.. </3

  Joo, meilläki tänään meinas mennä jo het aamusta sukset, sauvat ja monot ristiin isän uuden kanssa (miten me naiset aina osataanki?!) mut ajattelin, et säästän kaikki paukut jouluun enkä jaksa nyt ärsyyntyä niistä sen jutuista ollenkaan.. Niin tulihan sitten ihan mukava päivä joka tapauksessa.

  Ukko ei oo vissii vieläkään tosin avannu lahjaansa.. No, avatkoon vaikka äitienpäivänä.

  Että tiedän miltä susta tuntuu, vaikkaki meillä nää nyt on tämmösiä pilkunviilausongelmia verrattuna tollaseen pommiin! Tuntuvat isit helposti jäävän sinne tossun ja muiden alle.. Tuntuu ihan kivalta että tavallaa joukon "keltanokka" tulee ja sotkee pakan totaalisesti, eikä sille voi ees antaa takas niinku sisaruksille yleensä voi 😉

  • E-rich says:

   Moro, Reeno!

   No eipä toi sunkaan tilanne paljo sen kivemmalta kuulosta… :/ en mä tiedä onko niillä ”pommien” suuruuksilla aina ees kauheesti väliä, päällimmäisenä kuitenkin se paskafiilis, joka tulee jo pelkästään siitä ettei tuu toimeen tän keltanokan kans, kuten asian ilmaisitkin. Äh uusioperheet on kyl jotenki… ._______.

   Kah, tuli Ansulta just viestiä et se on päässy perille Uppsalaan ja fammu oli lupautunu tuleen huomen lentokentälle saattaan, eli nään sittenki rakkaan fammun vaihdon yhteydessä, yayy!!!

 2. Reeno says:

  Jos äitipuolet on suoraan sieltä, ni mummut sitte on sitäki enemmän suoraan sydämestä tai muista ihanuuskeskuksista ❤ 🙂

  Joskus sitä yritti ajatella et ihan sama kunhan ovat onnellisia keskenään.. Mut sitten taas, onko se onni pakko toteuttaa aina todella monen muun osallisen kustannuksella?

  Tuntuu että näissä kuvioissa ei oo ikinä semmosta win-win-tilannetta, hyvätki hetket menee hukkaan ku aattelee et se paskafiilis iskee vielä jos ei pidä varaansa..

  • E-rich says:

   Totta turiset.. usein onnellisuuden hinnalla on yllättävän monta maksajaa.. tai kuvainnollisesti on välil sellanen fiilis, et on ite onnen ”takaajana”. Vähä niinku veloissa on takaajat. Jos joku menee vituilleen, niin siinä kusee sit muidenkin elämän ku vaan omansa. :/

   Itsekästä touhua joskus. Ite aattelin aikanaan kans just ton onnellisuusaspektin kautta, mut sit ku Carola alko hyppiä pahasti meidän varpaille, niin se peli oli jotenkin siinä jo menetetty. Tosin eihän sitä tiiä jos toi tuleva pikkuveli muuttais asioita tai ihmisiä ees vähän. Toivottavasti ees se oppis tunteen faijan, joka on läsnä. Kattellaan. 🙂

 3. Reeno says:

  Joo, toivotaan parasta ja pelätään pahinta 😉 Tuttu kuvio.

 4. Päivitysilmoitus: Nopsa päivitys ja Euroviisut!!! « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: