Älä vätystele, Just Do It!


Terveisiä junasta. Kaikki on ketuillaan, kuten aina ennenkin. Normipäivä VR:ää:Lähdettiin myöhässä, jouduttu pysähtyyn kahdesti sähköjen takia ja kahvi maksaa aina enemmän ja enemmän yli kaks eskoo ja on myös pahaa. Tsiisus, junamatkailu on paitsi raharyöstöä, myös yks mittapuu henkiselle kantille. Jos jossain voi tasaisesti hommat kusta, ni se on joko VR tai entisen Jugoslavian murusista syntyneet alueet moninaisine ongelmineen.

VR on susi kokonaisuus: tiketit kallistuu, palvelu huononee ja kalusto vanhenee. Joku tos ei mahdu mun ajatteluun toimivast bisneksestä. Tai mitäs bisnestä tää on, valtion monopolihan täs rullaa!

Ainoona plussana mainittakoon, et useimmat tutut nuoret konnarit on mukavia ihmisiä ja hoitaa jobinsa hienosti! En tiedä, minkä koulun noi sit käy läpi palveltuaan valtiota ab. 5 vuotta, koska noist vanhemmista taas paistaa läpi totaalinen vittuuntuminen duuniin. Sit loppui ruikutus… Iloisempia asioita luvassa!

Ny se on sit tehty. Kaks viikkoa oon hautonut tätä päässäni. Miettiny, onks täs mitään järkeä. Vetkutellu, vatkutellut ja hetkutellut. Hämmentäny sitä Yonten, Erpan, Miskan, Seijan ja tänään sit lopulta faijan kanssa. Faijan sanomisilla on mulle tosi paljon merkityst, ja äijä lopetti tän typerän veivaamisen yhdellä lauseella:
”Tee sitä, mikä tuntuu hyvältä. Meillä on yksi elämä poikaseni”.

Totta. Vaarikin on ain sanonut faijalle, että älä ny mikskään lentäjäks hae. Et pääse sinne kuitenkaan, aina poissa kotoa ja muutenki paska jobi. No, kuis kävi? Faija haki vuoden teku-opintojen jälkeen ansiolentäjälinjalle. Sama homma intin kanssa. Taas kääpä oli sanonu, et älä nyt mihkään erikoisjoukkoihin mene. Suoraan vaa kouluun, ja ennen sitä lusit lyhyen armeijan. Lääkärin paperit tai juristin pätevyys mahd. pian taskuun! Ei totellut faija ei! Kävi intin, jäi sinne duuniin ja ois päässy taattu MPKK:uun JOS ois hakenut.

Mä ihailen isäni päättäväisyyttä. Se menee ku höyryjuna just sinne, mihin tahtoo. Itte taas oon ollut tämmöinen tuulessa jokasuuntaan kiikkuva keppi, mut pikkuhiljaa alkaa onneks suunta selvitä. Niin, takas asiaan! Nyt on maksettu ilmoittautumis/kurssimaksu Joensuun yliopistoon ja meikällä alkaa ens viikolla Moodle-vitun-paskaympäristössä työ- ja organisaatiopsykologian opinnot!

Oisin lukenu psykaa Treellaki, mut ku luennot oli aina ni pahaa aikaan. Sit iski laiskuus, ja oon vaa yrittäny saada tutkintoa kasaan. Huonolla menestyksellä, koska en ollut käyny moneen vuoteen koulussa ennen tätä syksyy.

Nyttemmin sit tajusin, et koulust kannattaa hankkia muutaki ku ne helvetin tutkintopaperit. Ei niist ole hyötyä, vaan siitä tietotaidosta, mitä nuppiin on kertynyt. Ja mitä enemmän se kiinnostaa, sen paremmat chaanssit työmarkkinoilla. Tästä päivästä lähtien P-Man on kirjoilla Joensuun yo:lla! Cool. Saas nähdä, kuinka käy, ku meikä ja Moodle yrittää tehdä yhteistyötä. Vihaan sitä rakkinetta ennemän ku Teiniprinssiä (= Teinigansta, joka kuksi mun naista Seijaa mun leveän selän takana!)

Moroooo…

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: