Nynneröhankinta ja duuniläpätystä


Mä myönnyin ja ostin nynnerölankaa. Oikein jotain mintulle tuoksuvaa superliukasta… Ja maksoi neljättä euroa. No, parempi vaihtoehto, ku yths:n hammashygienisti. Ei paina enää ientä mutta hammas on kyl saatanan kipee. Varmaan tuppas jo jonku tulehduksen päälle täs yhdessä yössä. Tai sit on nöfnöfinfluenssa iskemässä.

Oon käyttäny tän päivän Yonten firman matskujen parissa. Sovittiin, et ens viikosta alas tehdä äijälle 2-3 päivää viikos hommia. Saas nähdä, mitä siitäki tulee, ku me kaks veivataan yhdes. Oon periaatteest pitäny ystävät ja duunit erillään, mut ei se aina onnistu. Nyt on niinkus pakko tehdä kompromissi, koska muuten pistetään taas kortit kiinni ja luottis lähtee.

Jos jokaisel firmal ois näin selkeet esitteet ja perehdytysmatskut, ois ni kiva mennä uuteen jobiin ilma stressiin. Mut ei. Etenki isommis duuneis mut on perehdytetty ni, et käsketään istuu tulevien työkaverien joukkoon ja oppia niiltä. Argh. Tosi karseeta. Hirveet paineet muutenki näyttää osaamisensa ja tehokkuutensa. Ja jos perehdytys on paska, puolet duunista menee hukkaan sählätessä ekat kuukaudet. Muistaakseni se oli vuosi, mitä menee, et uus työntekijä on OIKEASTI talossa ja hommissa sisällä. Tähän perustuen en ymmärrä ollenkaan niit firmoja, jotka vaihtaa jatkuvasti duunareita ottaen aina tilalle vaan ”harjoittelijatasoista” porukkaa, jolle voi maksaa vähemmän ku ammattilaisille. Pitkällä tähtäimellä firma ei taattu kehity mihinkään, jos mennään aina sielt, mis kustannukset on pienimmät.

Jees, nyt ei passaa leperrellä blogis, vaan keskittyä siihen, ettei äijä heti potki mua pihalle putiikista! Mut yht juttuu pakko viel hehkuttaa: Mennään täl viikolla syömään Näsinneulaan uuden duunin aloittamisen kunniaks. Mitähän helvettii sitä pitäis päälle? Jontte siis esittelee tolloin tärkeimmät asiakkaat mulle ja mut niille. Eihä mun homma ny suoraa oo asiakkaitten kans hengata, mut hyvä tuntea, ketkä on meitin ostajia ja yhteistyötyyppei! Osaa sit baarissa olla pokaamatta ko. naisia ja vältellä joutumast tappeluun asiakasukkojen kanssa… 😉

Mitähän sitä illaks keksis? Pitäiskö tänään juosta vai punttailla. Taida vetää pitkää tikkuu. Moroooo….

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

One Response to Nynneröhankinta ja duuniläpätystä

  1. Päivitysilmoitus: Aloittelijan ajatuksia optimoinnista: “Ai tostakin tulee penaltia?” | Joonas Toivosen Blogi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: