Idioottitehdas?


Kattelen täs sivusilmällä Ennätystehdasta kolmoselta. Tulee sunnuntaisin 19.30. Aika mont kertaa olen funtsinut, et mikä ton ohjelman idea on. Tai siis kyl mä tajuan, et ihmiset pyrkii tekeen tosi erikoisia ennätyksiä erikoisissa asioissa, mut siis ketkä tota jaksaa kattoa viikost toiseen? Juontajakin on tyhmä ku saapas. Jättäis ny himaan ton vanhanaikaisen kalastaja/TImberlake-lätsän ees. Tosin, noi on varmaan purkitettu kaikki samana päivänä ja ajetaan vaan ulos viikoittain.

Tänäänki ohjelman sisältö oli niin surkeeta, ettei ikinä. Joku murrekansaa edustava pikkupoika joi maitolitran suoraan kannusta kahdeksassa sekunnissa (meikäki pystyy tohon) ja Varilan koulun vitosluokkailaiset tunkeutui pieneen saunapaljuun 16 hengen voimin. Me olkaan kuitenki tunkeuduttu aikuisina miehinä Audi A4:een 13 äijän voimin… Sorry Jontte.

Mä näen omas arjessani ennätystehtailijoita lähes joka viikko. Viimeks torstaina pääsin todistaan ennätyspitkää ansioluetteloa. Yks innokas promoottorihakija oli kirjoittanu KAHDEKSANsivuisen CV:n! Siinä oli lueteltu erikseen kaikki projektit, työnantajat ja asiakkaat. Wow… Toisaalta hieno ele, et joku jaksaa panostaa , mutta … Jos oisin ollut massarekrytoija/huntteri, oisin lukenut yhden sivun ja lämmittänyt lopuilla Testosta. Jokaisen kohdan alla oli nääs täysin sama litanja: ”Toimin promoottorina ja tehtäväni on haasteellinen myynti, markkinointi- ja asiakascatchaaminen”.

Voi voi voi, nyt tulee joonan leuanvetosetti. Kuusvuotias eskarilainen, joka pelaa jalista ja laskettelee, vetää leukoja. Mä taidan siirtyä back to molski…

Moroo.

Mainokset

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: