Se on moro!


Doddii, nyt on kamat kasassa ja meikä valmiina lähtöön. Pakkasin vaan olennaisimmat rojut rinkkaan, muut ehtii sit hakea, ku sikisaalto on ohi. Niin, ja en ees sais niitä aiemmin kuulemma… Jumalauta, mitä sekopää. Viimeisenä yrityksenä ”sopuun” löin Yontelle finlexistä lain eteen, ja kerroin, että kyseessä on vapaudenriisto ja vuokrasopimuksen rikkominen, jossei se päästä mua ulos tai takas sisään, ku lähden väkisin ulos. Kerroin, että nyt ei ole sotatila eikä mikään ulkonaliikkumiskielto, mut äijä ei ottanut asiaa kuuleviin korviinsa.

About klo 21 tulee kyyti ja meikkis lähtee evakkoon Takahuhtiin. Seija on poissa tän ja huomisen ja vara-avain on tutulla paikalla yläpartsilla. Pääsen taas kiipeileen räystäitä. 😉 Meen loppuviikoks exän suojiin siis. Ei ehkä paras vaihtoehto, mut en mä nyt Päijät-Hämeeseenkään viitti lähteä. Porukat on jo sikiksessä, ni täytyy ny vältellä heitä. On se Huhti parempi, ku jäädä tänne ton hullun kans. Minähän en mitään vitun suojanaamaria ala sisällä pitään. Ja ajatus siitä, et äijä teippaa meitin ilmastointiröörit ei houkuta. Farttis haisis 24/7 ni, et kuolisin huoneessani. Kilahdin lopulta täydellisesti, ku Y oli polttamassa mun ja Eerikin kenkiä takassa!

Vittu sentään, musta toi mies on hullu. Mä oon iha varma, et jätkällä on tressin aiheuttama psykoosin alku. Luin netistäkin tietoa ja oireisto sopis hyvin. Aivan sama. Kestäkööt sen yksinään, mut muahan ei omassa himassani pidetä vankina.Eerikki löi kans luun kurkkuun ja ilmoitti, et se häipyy mun perässä Seijalle, jossei Y tuu järkiinsä. Ja sit ilmoitettiin molemmat, ettei tulla enää takas eikä makseta vuokraa loppukuulta. Mä myös jätän työsopparin kirjoittamatta, jossei tää kuvio pääty johonki kompromissiin. No, nyt ainaki Seijalle la asti, mihin sitten, ja yksin vai Eerikin kanssa, se on arvoitus. Eiköhän Y palaa takas maan pinnalle, ku se tajuaa, et me häippästään iha oikeesti ja ystävyys loppuu sit samalla, iha periaatteesta. Morot ja kuullaan.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: