This is MADNESS!


Nyt on varmaa käyny kaikille jo selväks mikä tääl hämpis on homman nimi. Possukaranteeni… eijjjjumalauta oo totta. Mut on… päikkäreiltäkin herättyäni aattelin, et kaikki on jo normalisoitunu, mut paskanvitut. Kaikki venttiilit ja muut ilmastointikanavat on jo tukevasti jesarin peitossa. Täl hetkel Jontte on suht paniikis, kun tajus P-manin karanneen. Hokee vaan, ettei oo nilkillä takas tulemista. J ravaa nyt ees taas ja yrittää kehittää jotain patenttia myös oviin ja ikkunoihin. Näin meillä… pahoittelen täs vaihees kielenkäyttööni, mut nyt ei vaan pysty sensuroimaan mitään. On tää vaan niin ihmisperseen syvimmästä sopukasta ettei oo hyvä tosikaan…

Noh, leikitään nyt hetki sit ihan toden teolla kotia ja hengataan tääl. Ekaa kertaa tuntuu Testos pieneltä ja ahtaalta. Jos tääl useempi päivä hengataan Jonten kans kahestaan, nii kai me aletaan kohta puukkohippasille. Tai mä ainakin alan.

Eniten mua vituttaa se maanantain työhaastattelu, jonne siis TODELLAKIN oon menossa, meen sit vaikka mutsille karanteenin loppuajaks tai Huhtiin P-manin perässä, jos tää hulluus vaan jatkuu. Ja kenen oikeudella Jontte meni nakkaan Mitsun leskelle??? ARGH!!! Kai mun pitää soittaa mutsi hakeen se sieltä, ettei mee liian härskiks tää touhu.

Komppaan P-mania siinä, et ny on eka kerta kun saa laskee kymmeneen, ettei ala pakkaa omia nyssyköitä ja vaan lähe meneen lopullisesti. Mut nyt ku faijan rahahanat on kii, eikä duunista vielä oo varmuutta, nii ei paljo parane tehdä hätiköityi päätöksii… Sitä paitsi oon ihan poikki, monta yötä vaan koodannu koulujuttuja, nii en jaksa paljo laittaa vastaankaa atm. Kattellaa mikä fiilis huomenna.

Ja nii, luulin et se P3-suojainten löytyminen keittiöstä olis ollu viimenen pisara, mut ehei. Nyt se äijä yrittää kiristää viel siivoon koko vitun Testoksen. Saa sit itekin kyl osallistua, en tod oo yksin kuuraamassa. Mun mielestä tää on naurettavuuden huippu… silloin tippurituskan ollessa pahimmillaan me vaan yritettiin tukee Jonttee, eikä vaadittu mitään ylimäärästä erityismegahygieniaa esim vessas, vaik se olis voinu ihan hyvin tarttuu pytynkin kautta. Ja nyt kauhee itkupotkuraivari aikuiselta mieheltä jonkun nuhan takia. Joku roti tähä hommaan, jookosta!?

Sen vaan sanon, et harmittais jossei vituttais… ovela paskiainen kun meni mainitseen, et saan tän ja pari seuraavaa kuukautta asua ilmaseks, jos käyttäydyn. Ei oo köyhällä opiskelijalla varaa kieltäytyä ainakaa toistaseks ja taas sen rahoissa se ei tunnu missään. Nyt meen siis kuuraan keittiöö ja toivon, et J tulee järkiinsä ennemmin tai myöhemmin… toivottavasti ennemmin. ._____.

Nauttikaa vapaudesta, te taivaan linnut. Morot…

P.S. P-man, how could you leave me like this?!?!??!

26 Responses to This is MADNESS!

 1. P-man says:

  Erpa, sorry. Mähän sanoin, ettei lähtö oo vitsi. Ja sanoin myös, että VOIT tulla mukaan, jos haluut. Ryysin just Huhtiin! Koomista mutta sopii mulle… Iha ku ennen vanhaan, tosin nalkuttava ämmä puuttuu. Seija olikin tän mulle velkaa niist kaikist selkäänpuukotuksistaan.

  Tuu tänne!? Mul on jo sauna lämpiämässä ja bisset korkattu. Ja mikä parast, Seija tulee vast maanantaina, eli siihen asti saatais olla ku herran kukkarossa. Aattelin ottaa takapihalle porsaan märehtimään. Eikun, eihän ne märehdi… 😉 Kerro Y:lle… Btw: Äijä muuten laittoi mulle jo pahoittelutekstaria. Mutta en vastaa. Kitukoot ja miettikööt, kuka ny hoitaa duunit, ku se taattu saa sikiksen! Hahaa. Pilkka osu omaan nilkkaan. Jos tuut ny, ota jäkiksestä vodka ja vessasta mun dödö ja partavesi. Ne jäi. Tack.

  • E-rich says:

   Kuulostaa houkuttelevalta, mut mä taidan katella tilannetta huomiseen.. mua houkuttaa se sen mulle lupaama 2,5kk ilmanen asuminen, josta pidän kyllä visusti kii, jos tätä hulluutta kattelen. Yritin taas jutella Jontelle, mut se sano et jos mäkin lähden, nii sit vaihtuu lukot. Miten niin yliampuvaa?? VITTU SE ON NUHA!! xD No joo, soitan sulle aamulla et mikä meininki..

 2. yontte says:

  No vittu keskustellaan sit blogin kautta kaiken kansan nähden ja kuullen kun et enää suostu vittu puhuun mulle! Mä olen todella loukkaantunut tästä tilanteesta koska muhun suhtaudutaan kuin olisin joku vitun pahis. Tajuatteko te että mä olen totaalisen riippuvainen itsestäni, siis jos mä sairastun, siinä menee mun kaikki tienestit, diilit ja projektit. Ainoa joka voisi mua tuurata on P-man ja sekin vain joissain hommissa. Mäolen jo sen ikäinen etten voi vinkua rahaa mutsilta ja faijalta jos sairastun = tietää bisnekseni jäätymistä. Ja ihan samoin mun pitää maksella auton lyhennyksiä ja aika mellevää yhtiövastiketta jne.

  Koska on tullut selväksi että Suomessa on täysin kustu tämä rokotushärdelli eikäpienellä ihmisellä,yrittäjällä varsinkaan, ole muita vaihtoehtoja kuin suojella itse itseään. Ja mitä tapahtuu sit kun teet näin? Sut leimataan sairaaksi ja aletaan vihjailla heti päälääkärille menemisestä jne.

  E-Rich, mä olen aivan varma että se firma ymmärtää tilanteen ja saat lykkäystä työhaastatteluun.

  Eiks me voitaisi edes yrittää tehätästä jotenkin siedettävää, jopa kivaa????!!!!! Meil on BB 24/7, mulla on Magnum DVD-boxi ja voidaan vaikka repiä joululahjapaketista siskolle ostamani uusi Wii.

  • E-rich says:

   Nyt osu nörttiä arkaan paikkaan. Koska revitään Wii auki??? 😀 ……. mut vituttaa tää vankina_omassa_kodissa_ilmiö silti, sorry vaan. Mut hei, kohta molskille tykki + Wii? Kohta P-mania harmittaa, että se ei oo tääl. ;))

  • P-man says:

   Y, paraski sanoja. itte et suostunut puhuu mun kanssa, vaan lukkiuduit johonki vitun desinfiointiainekylpyyn. Ostan sulle joululahjaks peilin, niin voit tuijottaa siihen. oisit ees varoittanu, et sä aiot vetää ultimatumit… Soita mulle huomenna, ku oot rauhoittunut. Ehkä vastaan.

   E, koita kestää! Ja paskat te mitään Wiitä pysty pelaa, koska nakkasin paketin lähtiessäni häkkikellariin. Sen verran vitutti, etten ainakaan suo Y:lle peli-iloa. 😉 Y, käy hakee se ylhäältä, mut varo koskemasta oven pieliin tai lahjapaperiin… Jos satut muistaan, ni mähän autoin sua paketoinnissa, ja paperissa voi olla sikainfluenssa!!

   Meikä menee saunaan. En jaksa tapella julkisesti asiasta, jossa ei ole mitn outoa. Mee ittees Yontte.

 3. Reeno says:

  HAHAHA millon te meette Dr. Philiin?!?!?!

 4. P-man says:

  Wiituttaako? 😉 Heipat, tääl on sauna kuumana ja Karhu kylmänä. Tutkin muuten just Seijan yöpöydän laatikon… Reportaasi tulee huomenna. Öitä kaikille muille paitsi Y:lle.

 5. yontte says:

  Muistuttisin herraa siitä, että KUKAKOHAN HOMMAS SULLE DUUNIA!!!!! Kiitos vaan vitusti ja samat sanat et voit mennä ittees ja SYVÄLLE!!!!

  • P-man says:

   E, Sano Y:lle, et stay cool. 😉 Nyt neljäs kierros saunaa… Öitä tyypit excl. Yontte, joka saa aiva varmast sikiksen….

 6. mntt says:

  E-rich, tapa millä sä saat varmasti siirrettyä sitä haastattelua; Soita ja kerro, että oot ite sairastunut siihen sikatautiin.

  ..mua nyt ehkä kahdehdituttaa toi teiän karanteeni. Olla nyt himas ja vaikka tosiaan kattoo vaan pelkkää BB 24/7:aa. 🙂

  Mä sentään _joudun_ ite olemaan töissä ja koitan minimoida sairastumisen.

  Ihmettelin eilen ku duunikaveri tuli hädissään ettii käsidesipumpun ja talouspaperia mun työpisteestä ja juosten lähti menee..
  Kuulemma meiän asiakas oli sairastunu ja tullu silti vielä tänne! Kiva, nyt kaikki kuuraa paikkoja ja välttää jopa katsekontaktia, ettei vaan tartuteta toisiamme..

  Äh, onneks pääsee viikonlopuks toisiin töihin ja toisenlaiselle tartutustantereelle.

  Mut ei oo kiva että te riitelette.. :/

  • E-rich says:

   Moro, mntt!

   Normitilanteessa varmaan toi sikalenssu käviskin syyksi, mut siinä työpaikkailmoituksessa luki, että työt alkaa heti oikean henkilön löydyttyä, eli jos siellä on joku ees semihyvä, joka ehtii ennen mua haastikseen, niin ei ne venaile ”paranemista”. Noh, toivotaan, ettei tää mee siihen, et pitää valehdella potentiaaliselle pomolle sen takia, et vuokraisäntä on kidnapannut mut possun pelossa. .__.

   Oho… teillähän on siel kunnon äksönit duunis! En kyl ymmärrä ihan tollastakaan käytöstä, että sit tahallaan tullaan toisia tartutteleen!

   Ei oo kivaa riitely kyl… mulla on ainaki viel toistaseks molempien kans välit ok, mut isot pojat tappelee keskenään, kuten täältä ootte te muutkin saanu huomata. 😦

 7. Reeno says:

  Täähän on just parasta sosiaalipornoa. Eikä edes tapahu Jenkeissä, eikä sisällä Johanna Tukiaista tai Matti Nykästä.

  Henk.koht mä oon kyllä jo niin täynnä tätä sikis-ulinaan.. Pidän huivia kaulassa töissä IHAN MUUTEN VAAN, niin ei riitä kohta molempien käsien sormet laskemaan niitä hermostuneita kyselyitä.. ”Ei kai sulla flunssaa oo..?!?!?!”

  Seuraavalle vastaan että kyllä, nöf.

 8. SC says:

  Voi jeesus, vedetäänkö hiukan henkeä välillä. Se ei paljon normaalia kausi-influenssaa kummallisempi tauti ole ja kaikissa tapauksissa ei välttämättä pahemmin edes oireile. Tää haloo tästä on jotain ihan uskomatonta, ihmiset on valmiita polttaan toisensa roviolla pienen köhän takia.

  Media on saanut ihmiset ihan vauhkoksi tämän takia, saadaan aikaan massapaniikkia että horisontissa näkyy raamatun neljä ratsumiestä ja puoli valtakuntaa lakoaa kuin rutossa konsanaan. Jospas otetaan kuitenkin ihan rauhallisesti, niistetään pari päivää ja huomataan että oho, sepäs meni ohi 🙂

 9. mntt says:

  Reeno, oon sun kanssa ihan täysin samoilla linjoilla, ihan puutunut jo koko sikavouhotukseen.

  Mutta, meiän asiakaskunta on näköjään oikeesti vajaata; yks sano, että ”Hei, en mielelläni kättele, mulla on sikainfluenssa.”
  Meinasin kyllä vastata et ”Hei, en mielelläni palvele, mulla on sata muutakin asiakasta eikä olis nyt todella varaa jäädä sairastamaan sun takia.”

  Mutta tulkoon tauti jos on tullakseen. Kuulin, et voisin terveyskeskuksesta mennä hakemaan terveitten nuorten rokotuksen, koska oon justiinsa sen ikäinen. Mutta hittoako minä sinne jonottamaan menen, työaikana mulla ei todellakaan ole aikaa ja siellähän ne tautiset juuri onkin.

  Yontte, tarjoisin sulle tän mun rokotteen, jos se vaan jotenki mahollista olisi. Toivottavasti saat sen muualta että verenpainees alkaa laskea. (;

 10. murgef says:

  Ei hitto mitä jätkiä! Löysin tän blogin ihan kummallisten mutkien kautta ja oon lukenut koko yön silmät ristissä aloituksesta lähtien. Mietin jo hetken, että voiko tää olla todellinen juttu, mutta nää kolme jätkää vaikuttaa niin erilaisilta, että saisi aika jakomielitautinen olla jos joku jaksaisi yksikseen kirjoitella tämmöstä. Sitäpaitsi mulla on ehkä haju siitä, kuka sä Yontte voisit olla:) Pari insidevinkkiä: kaveripiirissäsi ehkä on eräs nyrkkeilijä, joka asuu Tahmelassa. Ja seukkasit pari-kolme vuotta sitten tummatukkaisen naisen kanssa, jota on lehtien sivuillakin nähty ja muutamissa kauneuskilpailuissa?

  En halua väkisin urkkia henkilöllisyyttäs ja ymmärrän hyvin sen että täällä ei ole kuvia teistä, mutta itse Tampereen seudulla bilettäneenä voin sanoa, että piirit on sen verta pienet, että me saatetaan olla jonkinlaisia tutun tuttuja. Muistan istuneeni iltaa mahdollisesti sinun kanssasi kyseisen nyrkkeilijän synttäreillä kesäkuussa?????

  Mut joo se siitä arvuuttelusta. Mä olen ihan varma että kaikkien riskit saada toi siklenssu on 50-50, eikä kannata tehdä turhan takia elämästään vaikeaa.

  • yontte says:

   En kyllä taida olla se joksi luulet. Mä tosin tiedän yhen manselaisen nyrkkeilijän joka asuu jossain Pispala-Tahmela suunnalla, mutta en kuulu hänen niin hyvään lähipiiriinsä, että olisin viettänyt aikaa tyypin kanssa saati sitten ollut missään synttäriellä. Kaksi vuotta sitten mulla taisi olla kainalossa pelkkä Macci, silloin oli firmalla aika kova ruljanssi päällä kun aloitin tän koulutuspuolen lisäravinnebisneksen ohelle, enkä paneskeluja pidemmälle päässyt kenenkään kanssa.

  • P-man says:

   Murgef, Tervetuloa mestoille! Vittu, toi on oikee sana kuvaan Jonttee: Jakomielitautinen. On niin äijää, bisneshörhöö ja panomiestä, mut sit pelkää kuitenki jotain vitun kausi-influenssaa, et pistää ihmiset karanteeniin ja tilkitsee ovet ja ikkunat… Hullun hommaa, sanon mä…!

   Yontte + seukkailu = Anna mun kaikki kestää, eli big no, no!!!! 😉 😉 😉 Sen jälkeen ei o vissiin vakisuhteita ollu, ku amkista pääs helvettiin. Ainoo vakava suhde on vissiin autoon ja rahaan…

 11. Reeno says:

  Ähh, ketä kiinnostaa vaikka markkinatalous ei pyöriskään viikon parin aikana.. Sairastakaa rauhassa jos sen taudin saatte!

  Peace, love and understanding colours. Vähä niinkö elämän arvot persiillään.. En tiiä sitte onko ne mulla vai teillä 😉 Ei niitä seteleitä kuitenkaan mukaansa saa ku kualee, ja perikunnille on ihan turha jättää mitään mistä ne vois tapella.

  • P-man says:

   Reeno, Mua kiinnostaa… Nim. Tulot 0 ja menot about 2000 e/kk… Mut oot kyl iha oikeessa, et tuskin maailma, tai ees markkinatalous kuolee, jos/kun pari testoslaista sairastuu… 😉 Mä voin kyl ottaa ne ylimääräiset setelit, jos joltain hiippakunnan vaihtajalta jää…

   • Reeno says:

    No tässä päästään siihen et esim. kauppiksessa olin melkolailla outolintu niitten kaikkien bisneshaukkojen joukossa.. Oon vähä turhan vasemmalla tai jossain hakoteillä tälle alalle.. Mutku emmä kyl mikää puhas humanistikaa oo, tykkään numeroista enemmän ku ihmisistä.

    No tottakai tommonen tilanne vituttaa mut hei, elämä kantaa 😀

    Pitäis vaa arvottaa koko yhteiskunnan tää systeemi ihan uusiks, mun mielestä. Eikös ne jossain oo sitä jo jauhanu että vapaa markkinatalous tuhoaa maailman?

 12. mntt says:

  Reeno, ite aion todellakin sairastaa pisimmän kaavan kautta jos vaan taudin tästä sikasotkusta saan. (:

  ..mutta, en ajattele nyt ketään muuta kuin meiän mielettömiä asiakkaita, joiden takia koitan olla sairastumatta.

  Koska lomitan mun esimiestä, niin mulla on vielä omien hommien lisäks muutama lisäjobi. Ja mitä mä sitten teen mun kahdelle alaiselle, jotka eivät varmaan osais tulla töihin, jossei niitä edellispäivänä muistuttais..? Pitää suunnitella niitten työpäivät omien lisäksi..sen verran miesinsinöörin vikaa siinä toisessa ainakin on.

  • P-man says:

   Mntt, Kuulostaa siltä, et sulla on oikke fiksui alaisia… 😉 Ei tsiisus… ootko oikeesti tosissas, että jostain löytyy noin käsiä duunareita, et pitää työpäivät suunnitella kädest pitäen. Leimaatko niiden käyntikortit? Saatanan vätykset. Tsemppiä sulle ukkojes kans. Pistä ruotuun!

 13. mntt says:

  P-man, se on toi mun oma esimies opettanu touhun liian helpoks. Joten oon babysitter aikuisten kentällä. 😀
  Mutta kyl se toinen oli ainaki tullessaan taloon niin pihalla, et välillä unohti rahapussinsa ja puhelimensakin mikä minnekin.
  Paras tapaus sattu ku naapurin R-Kioskin myyjä toi työkaverin lääkärintodistuksen mulle, kun tää oli unohtanu sen sinne ärrälle (jossa myös on huomattu sen tyypin hajamielisyys). Ja sano mulle, et toimita toi sun työnantajalle..

  • P-man says:

   No voi morjens. Missä tollasii esimiehiä sikiää? Vai onks se muija? No iha sama…

   Mä olin kyl siinä mieles hyvä myyntipäällikkö, et mun tiimi toimi kurissa ja nuhteessa ja teki hyvää tulosta. Mä luotin niihin ja ne muhun, vaiks oonki nuori kaveri ja osa myyjist mua reippaasti vanhempia. Mä lähdin aina siitä, ettei jaksa yhtään vätystelyä ja et ihmisten pitää olla itsenäisiä, eikä seisoo sormi perseessä, kunnes tuli käsky tehdä jotain… Niin rasittavaa, ku porukka vaan seisoo tumput suorassa. Mntt, sä ainaki vaikutat kommies perusteella oikke fiksulta ja vastuuntuntoiselta tyypiltä. Toivottavasti esimiehes osaa arvostaa sun näppäryyttä. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: