Lypsykone laatikossa


Niin joo, yöpöydän laatikossa oli sopimus ”lapsen siittämisestä”. Tärisevin käsin sitä luin, ku aloin jo miettiä, et onks ämmä saanu mult joskus kännissä nimen siihen paperiin ja ottanut mut, tai siis mun lastit, ku oon nukkunut/sammunut. Ei vissiin sentään…

mut tosiaan siinä oli määritelty kaiks isän velvollisuudet, oikeudet ja vapaudet sekä rooli ja tehtävänkuva lapsen elämässä… Aikamoista. Muija on sit hankkimassa beibii ”yksin” ja haluaa jonku tutun sen siittäjäks. Ei jumalauta. Mä luulin, et Biologinen kello on mielikuvituskonsepti, joka toteutuu vaan töllössä, mut ei se sit vissiin ole… Eli naiset niinku oikeesti tekee tommosta?! Toihan on ihmiskauppaa.

Ja sen verran puolustan itteeni, et en ois tod menny muuten penkomaan sit laatikkoa, mut sielt roikkui semmonen paksu punainen silkkinauha melkein maahan asti, niin koin sen olevan tarkoituksellinen syötti…. Kuka tahansa ois ollu ni utelias, et ois kattonut, mikähän vittu se nauha on. Eiks oiski…? Joo, löytyi sielt muutaki kivaa, mut en kokenu niiden olevan mua varten… 😉 😉

Tsiisus, ny sitä rahkaa….

Mainokset

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

4 Responses to Lypsykone laatikossa

 1. Tiina says:

  Tuollaisilla sopimuksilla ei ole oikeastaan mitään merkitystä. Isän velvollisuudet ja oikeudet ovat ne, mitä on laissa määritelty. Tai oikeastaan pitäisi puhua lapsen oikeuksista.
  Sillä ei ole merkitystä, vaikka osapuolet sopisivat toisin. Semmosella sopparilla ei oo lainvoimasuutta.

  Musta saa olla aika itsekäs, että hankkii tietoisesti yksinään lapsen.

  • P-man says:

   Onko todella näin? Eli se, kenelle toi soppari on tarkoitettu, voi tyhmyyttään sit kuvitella sitoutuvansa vaikka mihin… Hmm… Alkaa laiskahtaa vaan entistä erikoisemmalta ton muijan toiminta! Ihmettelen kyl syvästi, mitähä hittoo se puuhaa.

 2. Tiina says:

  Jeps. Kukaan ei ole velvoitettu enempään tai vähempään kuin mitä laki määrää. Jos esim. on vaikka sovittu, että lapsen isä vapautuu elatusvelvollisuudesta, niin se ei päde. Se ämmä voisi silti hakea elareita, koska tuollaisilla soppareilla ei ole lainvoimaisuutta.

  Käypä muuten piruuttas tsiikaamassa mun ”Alaston Suomi”-jutun kommeja. Joku on vetänyt totaalisen hernarin nenään.

  • P-man says:

   no prkl, ku en saa niit vieläkään näkyyn kännykäl, mut mäpä tsekkaan huomenna duunis! Voisin tulla lyömään provolusikkani soppaan… 😉 🙂 😉 Vähänks ootan innolla huomist ja tekstiis!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: