Laatikkosaalis ja haaste lukijoille


Ni joo, nyt täytyy avata mielensä ja kertoo, mitä hämmentävää känsäsiin kätösiini osui tänään. Sen saatanan isyystodistuksen lisäks exän laatikost löytyi mm.

– Durexin minikokoinen kortsujoulukalenteri! Suklaat oli menny vanhoiksi, mut luukuissa olleet kortsut on käytettävissä 2012 asti. Tattis Seija, tuli tarpeeseen. Kalenteris oli jokapäivälle erilainen kortsu. Tutkin saaliin ja tungin ne takas luukkuihinsa. Suklaat maistui ok:lta, vaiks oli menny pilalle syyskuussa. Ne otin oikeudekseni syödä, koska Seija veti mun Tobleronet viime jouluna ilman lupaa.

– Passi, mutta eri sukunimellä. What The Fuck? Tää vaatii selvittelyjä. Joko Seija on ollut ennen mua naimisissa tai sit sil on ollut joku muu syy muuttaa sukunimensä. Tai sit tää on osa jotain isompaa hämärähommaa. Erikoista.

– Aseenkantolupa muutamaa vuotta takaperin. Ei ollut enää voimassa. Täst en oo tienny kans mitään, et tyttö harrastais ammuntaa. Toisaalta, sen faija on armeijan miehii, et miksei, miksei.

– Käteiskauppakuitit niistä vitun kangaspuista, jotka se osti autotalliin, summa 2750 euroa. Saatana, toi eukko on vissiin voittanut lotossa, tai sit se on iha kahjo. Mut viel parempaa, se on myynyt ne 4850 eurolla. Ei paha kate. Muija on oikeella alalla! Mitähän se kusetti, et joku maksoi melki tuplahinnan?

– Mun ostama Starside of Me -penaali/pussukka, jossa oli puuvärit. En tienny, et mimmi osaa piirtää. Kaikkee sitä oppii eron jälkeen. Käytin värejä hyödykseni ja räpelsin Seijalle ylläripiirustuksen. Meikä ja motskari. Iha ku jonku vitun esikoululaisen tekemä. Oon mä sit huono. Kuvis aina kutonen… Mutta musiikki ja käsityöt 10! Väitän, et johtui maikoista.

– Vitusti erilaisia nappeja lajiteltuna väreittäin ja koottain. Siis paitaan, takkiin, housuihin, sekä valkokultaiset kalvosinnapit. Was? Varför? Käyttääks naisetki tommosii?

– Ainakin 8 erilaist liukkarii. Vittu, ei meidän aikana voinu käyttää, ”oon niille yliherkkä”. Valehtelija. Kalu karrella sai painaa aktiivisimpina päivinä (eli suht harvoin) meneen. Okei, okei. Ei mennä tähän aiheeseen. Kuumottaa haaroissa jo muutenkin. No, kuhan ei oo tippuri.

– Paten parhaat hitit -niminen nuottipruju, jossa ilmeisesti on Paten, tai jonku muun töhertäjän nimmari. Was?! Kyl mä tiedän, et S on musikaalinen, mutta et Patea.

-Raamattu! Siis ihka oikea raamattu, johon oli tehty kaikkii häröi merkintöjä lyijärillä. Tän muistan nähneeni aiemminki. Jossen vääräs oo, ni on saanu sen mummovainaaltaan. Sukukalleus, ei passaa koskee. Sivut näyttää ni haperoilta, et voi tippuu, jos aivastaa…

Et semmoinen… Naiset. Ootte te vaan outoja. Tosin, mitähän omast laatikosta löytyis? No, oli mitä vaan, mä haastan lukijamuijat, ja miehetkin, jos kantelette säännöllisesti jotain muitaki kasseja, ku noita tuolla alhaalla! Tyhjentäkääpäs kassinne (buahahahahaha…), mikä teillä on mukana tänään ja luetelkaa, mitä siellä on. Väitän, et meit ukkoi hiukkasen hymyilyttää, ku kerrotte saaliin. Mun villi veikkaus on, että ainaki huulirasvoja, kyniä, tampooneita, kuitteja, narikkalappu ja näytehajuvesi. Ni ja tietty peili, kantiskortteja, kolikoita, ehkä jotain yksittäisii koruja?! Osuinko yhtään lähelle?! Aivan varmasti osuin. Niin monta kertaa oon nähny, ku Seija heittää romunsa laukusta toiseen, etten voi olla väärässä.

Nyt öitä kaikille… Huhti hiljenee. Onpas täällä korvessa pilkkopimeetä, ku ei oo lunta, ja naapurin hurttaki on hiljaa. Helvetin lintukoira. Aina äänessä yleensä. Taidan viel mennä huitaseen loput rahkat rööriin. Ja sit unta palloon. Moro.

Mainokset

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

22 Responses to Laatikkosaalis ja haaste lukijoille

 1. Niiskunaiivi says:

  Ei mun laukussa ainakaa oo mitään muutaku lompakko ja passi 😀 Tosin oikein hyvänä päivänä sieltä saattaa löytyy huulirasva, Nalle Puh-lusikka (jos pitää yllättäen syä jotain, niin..) ja laastareita.

  • P-man says:

   Hello Niiskunaiivi, kiva ku tulit vastavierailulle. Mä näin unta sun asustekoirasta…varmaan toi pihan vahti, joka alkoi haukkuu taas aamuyöstä, vaikutti asiaan. Sä oot extraordinary nainen ton kertomas veskasisällön perusteella. Onko ees Nalle Puh-laastareita? 😉

   • Niiskunaiivi says:

    Eiku ne on jotain tavallisia, tylsiä peruslaastareita. Meinasin kyllä kerran ostaa Hello Kitty-merkkisiä 😛

 2. mntt says:

  Mähän totta kai tartuin haasteeseen, kun pitäis tuo laukku tyhjentää, et pääsee taas jatkamaan matkaa. (:

  – päällimmäisenä mustat mokkahanskat
  – sitten löytyy uusi lompakko, jossa on vain henkkarit, tarvittavat kortit sun muut
  – vanha lompakko, missä on kaikki etukortit ja kanta-asiakaskortit, jotka ei mahu tuohon uuteen (sieltä vanhasta löytyy myös koruja)
  – hätävaratamponit
  – bepanthen-tuubi, pakkasta vastaan hankin sen sillon ku tosiaan oli ne pakkaskelit
  – nenäliinapaketti
  – taksikuitteja, täh, yksi tasku täynnä niitä
  – kokouksen esityslista
  – esitteitä mitä nappasin joltain katumyyjältä kun en ehtiny jäädä juttelee
  – hoito-ohje lekurilta, lekurin ajanvarauslappu
  – purkkapusseja kaks, purkkapötköjä kolme
  – jääskrapa
  – käyttöohjeet yhteen työkojeeseen, mitä ajattelin lukea viime viikonloppuna kotona (ai täältä nääkin löyty ku töissä vasta etin)
  – nenäliinapaketti, varoiks toinen
  – nahkavyö (ompa painava solki)
  – laivaristeilyn ohjelma, ruokalipukkeet, hyttikortti (ohoh, olis siis ollu ilmaista ruokaakin tarjolla)
  – palkkakuitti työnantajalta
  – palkkakuitti toiselta työnantajalta
  – nenäsumutin ja buranaa (haha, oon valmistautunut joskus huolella)
  – kokouksen esityslista
  – taas joku esite
  – deodoranttispray
  – kamera
  – hajuvesi
  – pääsylippuja teatteriin
  – kyniä pari
  – huulirasva, huulikiilto, puuteri -osasto
  – toinen jääskrapa
  – tulentekolaitteet ja pahuusvälineet
  – avain kotiin, avaimia töihin, kolmen eri auton avaimet, avain mutsille, avain faijalle..

  Dodii.. Ohhoh, mähän oon just, siis alle kuukauden sisällä tarvinu tuota kaikkea. Mutta osan olis voinu kyllä tiputtaa jo matkasta. Nyt keveni olo. Ja keveni omatuntokin. 😉

  • Reeno says:

   Herää kysymys minkä kokosta jätesäkkiä sä kannat aina mukanas?? 😀

   • mntt says:

    Ihan semmonen perus ”pieni”. 😀 Hommasin vähän pienemmän just syksyllä ettei kokonainen omaisuus tuu mukana.

  • P-man says:

   Jumalauta nainen, wow… Mä puhuin käsilaukusta, en matkalaukusta.. 😉 Mut sä voitit tän skaban.. Mul ei ole tohon mitään sanottavaa! Toisaalta, jos lähdet reissuun, ni pääset kätevästi matkaan ex tempore. Eli kätsää! 😉

 3. Reeno says:

  Jumaliste mä olisin kyllä ihan raivona jos mun eksä söis mun kortsusuklaat ja rahkat ja jois viinat ja tonkis kaapit 😀 Ainaki jos mokoma tekis niin kysymättä lupaa.

  Mut joo, mun kämpille ex:t ei kyllä pääsekkään pörrään ilman ihan helvetin hyvää syytä (tai kääntäen, NE EI TODELLAKAAN HALUA! 😀 )

  Ps. Mun käsilaukuissa (duuni ja vapaa-aika) on tällä hetkellä suht vähän tavaraa: duunilaukussa avaimia, kalenteri, aurinkopuuteri, tavallinen puuteri, suti, kulmakynä, ripsari, kuvia kampaajaa varten hiuksista, juustokakkuohjeita, ”reili 2010”-vihko, tulitikkuaski, silmälasikotelo, nenäliinoja ja tampaxeja.
  Vapaa-ajan laukussa toiset avaimet, rahapussi, Salmiakkileijona-aski, tupakat, sytkäri, kuitti, neula-ja-lankaa-setti, side ja tamponi.

  Uh, yllättävän henkilökohtasta tälleen paljastaa et mitä kaikkee mun nyyteistä löytyy! Vaikka ihan normaaleja kamoja siellä tulee kanniskeltua mukana.

  • P-man says:

   Reeno,

   Ne oli menny vanhoiks… Seija sanoo olevansa yliherkkä, ja onhan se nähty magnetspantyjen kans, ni mä tein sille palveluksen. Ois kuitenki syöny ne kiimoissaan… Ja en kuitenkaa syöny kortsuja!

   Kyl tää Seijan kämppään pääsy oli aika harvinaista, mut sen jlk ku pelastin naisen itseltään eli niiltä vitun haaramagneeteilta, tää oli reilua. En ois jääny mistään hinnasta Testokseen tappeleen jostain vitu flunssasta, enkä kyl päästä sinne ketään. En oo vieny ketään eukko meille himaan. Tiina kyl yritti… Ja mun puolustukseks, Seija viel sanoi, et ”oo ku kotonas”. Mä kysyin, et ihaks oikeesta tarkoitat tota. Ja se vastas et joo. 🙂

   Ja mä voin paljastaa, mitä itte kannan mukana, jahka pääsen takas kämpille. Halusin vaa todistaa ittelleni, etten oo seurustellu minkään iha pimeen muijan kans ja siks jaoin laatikkolöytöni. Aattelin, et kyl muut sanoo, oliks mun löydöis jotain hämärää…. 🙂

   Mikä on aurinkopuuteri? Käytetäänkö sitä vaan kesällä? Vai ruskettaaks se?

   • Reeno says:

    HEI, suklaa ei vanhene KOSKAAN.. 😉

    Niinnojoo ku ottaa huomioon tän teijän kontekstin niin ehkä sä oot ihan oikeutettu. Kuhan vaan älähdin.

    Aurinkopuuteri antaa kasvoille raikkaan ja terveen hehkun! Eli jonkunnäköstä rusketusta kyllä. Pitäis vaan talvella siirtyä noihin oikeisiin poskipuniin jos haluaa väriä pärstään, tulee vähän tunkkanen tolla, toimii paremmin kesällä kun on sitä luonnollistakin päivetystä pärstässä.

 4. JToivonen says:

  Yleisö vaatii kuvia esikoulutöherryksestä!!

  • JToivonen says:

   Jaanii, haaste…

   Mukana liikkuu:
   – Kännykkä (netti, maili, kamera, jne.)
   – Pankkikortti
   – Henkkarit
   – Helvetisti käteistä
   – 4 avainta
   – Kortsuja

   Voiko mies enää muuta tarvitakaan?

   ps. Kassit voin tyhjentää sitten hiukan paremmalla ajalla.

   • P-man says:

    Mistäs mulle saatais helvetisti käteistä? 🙂 Ja hahaa, mäpäs kuvaan piirustukseni, jahka saan aikaiseks! Saatte sit nauraa… Tai itkee.

    Mun mielest Suomes pitäis olla yks pakollinen kassintyhjennyspäivä viikossa. Silloin tyhjennystarpeessa olevat ja tyhjentäjää kaipaavat pistettäis riveihin ja siitä sit muodostettais sopivia taistelijapareja… JiiToinen, miten on, aletaanko ajaa tällaista hanketta läpi?

   • JToivonen says:

    Sullahan on tota tietotaitoutta noista PR-hommista sun muista? Kehitetään kunnon konsepti tosta, sä hoidat mainostuksen ja mä… no mä ainakin osallistun noihin päiviin!

    Kyllä tästä vielä kukoistava bisnes saadaan! Tai ainakin hyvät orgiat….

 5. livia says:

  Ylempiä listauksia lukies itelle tulee ihan epänaisellinen olo 😀 En useinkaan edes käytä laukkua vaan laitan tarpeelliset tavarat (rahat, kortit, avaimet ja puhelin) takintaskuun. Viimeks käytettyä laukkua ku vilkasin ni noiden lisäks siel olis yks tamppooni ja kuitteja.. Ei edes nenäliinoja tai pinnejä/ponnareita joita aina tarttis 😦

  Aurinkopuuteri antaa päivettyneen vaikutelman ja kai sitä voi käyttää ympäri vuoden, miten tykkää.

  • P-man says:

   Hello livia ja tervetuloa Ristipissareihin! 🙂 Älä huoli, mulleki tuli tosi epänaisellinen olo, ku luin Mntt:n listaa… 😉 😉

   Onks naiset sit niinku jakautunu kahtia niihin, jotka on laukkufriikkei ja niihin, jotka ei diggaa kantaa mitään ylimääräistä olallaan. Täst päästäänki aiheeseen miehet ja laukut. En puhuu enää kasseista, ettei synny taas pervoja vivahteita… Mä en pysty kantaan oikein mitään laukkua julkisesti, ku tulee ni gay olo. Mulla on joko reppu tai sit läppärilaukku, mut sekin on suht miehekäs versio. Kaikki sellaiset olkalaukut on ku suoraan jostain ulkomaisista gayhtävistä muotiblogeista. Repeilin iha kybällä, ku Jontte toi Saksasta niitä saatanan ruutukasseja. Osti mammalle ja itselleen samankuosiset mut eri malliset. Tsiisus… 😉

   • livia says:

    Pakko tunnustaa et oon tällä n. 5kk ajan jo käynyt lukemassa mutten ikinä ole saanut aikaiseksi kommentoida 😀

    Kai ne naiset jotenkin epätasaisesti jakautuu, koska kaikki muut siskosta äitiin ja kavereihin raahaa aina jotain laukkua mukana. Mut uskon silti et maailmasta löytyy muitakin laiskoja naisia jotka ei tartte 10 kiloo kaiken sortin macgyver-juttuja joka päivä 😉

 6. P-man says:

  Jii: ainaki orgiat. Ja mikäs tätä maailmaa paremmin pyörittäis… 😉 Kyllähän telkassaki pyörii jos jonkinmoista paritusohjelmaa, et tää menis siihen samaan settiin ja ois täysin hyväksyttävää…

 7. P-man says:

  Hello Kitty on vissiin kova sana nykypäivän lasten keskuudessa? Tohtorin lapsosista osalla on kaikki tavarat HK:ä… Sick. Luin muuten jostain tutkimuksesta, et anbout 3-4 vuotiaiden lasten ajattelu on kehittynyt sille taholle, et ne alkaa ymmärtää brändien päälle ja alkavat jo vaikuttaa joihinki ostopäätöksiin. Uskomattoman nuoresta se alkaa!

 8. P-man says:

  Livia:
  No, kiva ku nyt kommailit. Muistaakseni oli ni, et about 96% lukee blogia ja sit 5 prossaa kommentoi… En ole varma, mut niin se tais mennä verkkoviestinnän luennolla… Mä oon aika yllättäny siitä, kuinka hyvää perspektiiviä blogeista voi saada. Siis täysin tuntemattomat ihmiset on jeesiny muaki ties kuinka monessa kiperässä kysymyksessä! Ennen ku itte alettiin bloggailla, en pitäny blogei oikein minään… No, nyt tilanne on iha toinen!

  Ja mitä laukkuihin tulee mäkin taidan pidättäytyä vaan tossa repussani, missä ei ole yleensä muuta ku läppäri, juoksuhousut ja kengät, lompakko, kännykkä, vitusti kyniä, homehtunut kraka, muutamat mädät omenat ja banaanit, pari hamppiharjaa kotelossa, dödö, kuitteja ja nenäliinoja.;)

 9. Tuhlaus says:

  Just ollut vasta reilun viikon uus veska käytössä, joten suht siistinä on vielä pysynyt sisällön puolesta, mut listataan nyt..
  – lompakko (iso ja täynnä kaiken maailman bonuskortteja)
  – puhelin
  – kamera canon G10
  – puuteri
  – pari huulikiiltoa (näitä löytyy kasoittain joka ikisestä käsilaukusta)
  – nippu avaimia (kotiin, kotikotiin, töihin, toisiin töihin, autoon)
  – kaksi kalenteria (tämä ja ensi vuosi)
  – muistitikku
  – pari kuittia
  – bussi- ja junalippuja
  – rakkolastareita

  Ei siis mitään kauheen kummallista tällä kertaa. Mut hyvä kun tuli kaadettua veska tohon sohvalle niin sai samalla siivottua ylimääräset liput ja laput sieltä pois.
  Oudointa mitä mä olen omasta käsilaukustani koskaan löytänyt on ollut hyvin hyvin vihreä ja karvainen karjalanpiirakka. Oli vissiin evästauko jänyt pitämättä.. Mamman veskasta puolestaan löytyi joskus silitysrauta, jota se ei siis muistanut siellä olevan. Hieman oli vaan ihmetellyt kun kassi painaa kuin synti. Mut totuushan on, et naiset survoo veskansa ihan just niin täyteen kamaa kun vaan tila antaa myöden.

  • P-man says:

   Terppa Tuhlaus!

   Mä niinku aattelin tän haasteen puhdistautumisriittinä naisille, jotka on joko hankkinut uuden laukun, johon pitäis kamikset vaihtaa, tai sit niille, jotka ei ole uskaltanut katsoa kasseihinsa kuukausikausiin. (Buahahaha, pääsinpäs käyttään kassisanaa taas väärin… Idiot me)

   Ei tsiisus, että repeilin tolle silitysraudalle… Ei kuitenkaan menny nyssykän kans lentokentäl turvatarkastukseen ja huomannu siinä sit, ku portit alkoi piippaan. Ei toi vihreä karjiskaan mikään vakkarivaruste vissiin ole! 😉

   Mä lainasin viime kesänä kaverin golfbägiä ja löysin sieltä pussillisin vappupalloja, kukkaruukun, jossa oli viel rippeet minikaktuksesta, haarukoita ja veitsiä sekä ompelukoneen polkimen! Siis sellaisen rehellisen lattiapolkimen. Kysyin myöhemmin kundilt selitystä ja bägiä oli kuulemma käytetty muuttolaatikkona… Joo, joo. 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: