Joulustressin välttelyvinkit, Part One: Hössötys


Onneksi olkoon ihmiskunta. Pian se hullu hössötys, vitun kuluttava junamatkustus, ainainen ylensyönti ja väkinäinen lahjojen ostelu alkaa. Meitsi tosin aikoo pidättäytyä tänä vuonna noista kaikista. Jaa miten?!

1. HÖSSÖTYS

Meillä pahin hössötys kiteytyy yhteen sanaan: ÄITI.
Tai oikeastaan kahteen: ÄITI + HERMORAUNIO.

Äiti ei yli viiskybäsenäkään suostu myöntään, etteivät 14 tunnin duunipäivät ja neljää päivää ennen aattoa aloitetut jouluvalmistelut sovi yhteen. Niin kauan, kun muistan (eli about 3-vuotiaasta) meillä on hössötetty joulusta aivan saatanasti.

Ja asiaa ei helpota ainakaan se, että faija on eläkkeellä, mutta äiti on _kieltänyt_ (jep, luit oikein) isää imuroimasta, pyyhkimästä pölyjä, silittämästä verhoja sekä valmistamasta ruokia. Tiedättekö miksi? Äitin mielestä faija ei osaa tehdä hommia kunnolla, niin olkoot sit tekemättä ollenkaan. Arvaatkaas, mikä on iskän näkemys? Faija kertoi tekevänsä _tahallaan_ kotityöt huolimattomasti, jotta mutsi kieltäis ne siltä! Jumalauta, mikä kettu äijäksi.

Mun tämän vuoden ratkaisu:
Menen kotikotiin vasta aattona, kun talo on siivottu, tortut leivottu ja kinkku valmisteltu. Antaa porukoiden stressaa ja kusettaa toisiaan siellä keskenään. Ja onhan mulla siskoja. Naisethan tykkää siivota.

… Nyt uimaan. Aattelin tehdä poikkeuksen ja katsastaa lenkin sijaan Kalevan uintikeskuksen. Eipä ole tullut käytyä vuosikausiin. Kuulin, et hallin voi maksaa Tampereen Joukkoliikenteen bussikortilla ja vieläpä varsin opiskelijaystävälliseen hintaan, joten Kalevaan mars. Miksei tällaista ole ennen mulle markkinoitu?

Kuullaan tyypit! Moro.

Edit 28.11.: Jutulle jatkoa…

https://ristipissarit.wordpress.com/2009/11/29/joulustressin-valttelyvinkit-osa-2-ruuhkamatkustus/

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

12 Responses to Joulustressin välttelyvinkit, Part One: Hössötys

 1. JToivonen says:

  Eikös toi nyt oo ihan normaalia, että naisten mielestä miehet ei osaa tehä kotihommia ja miesten mielestä naiset ei osaa…. Niinno, mitään muuta ku tehdä kotihommia? 😀 😀

  Oolrait, toi ei ollu mun oma mielipide…

  ps. Ylensyönti ❤

 2. Tiina says:

  Mäkään en anna avokin siivota, koska se siivoaa päin vittua. Mä en kyllä usko, että se tekisi sitä tahallaan, koska se ei ole tarpeeks ovela. Tosin mä en kyllä jaksa ikinä mistään siivoiluista riehua. Olen sellainen boheemi tavroiden levittelijä. Pieni sotku on vaan kodikasta.

  • P-man says:

   Kai sitä pitää sitten olla sellainen about 30 vuotta aviossa ollut ukko, että pärjää oveluudessa about 30 vee aviossa olleelle naiselle…;)

 3. yontte says:

  Hah, mä olen ensi viikolla menossa pohjoiseen sellaseen loma-poro-Lappifantasia-kammotuspaikkaan vetään koulutukset parin firman tyky-päiville juurikin stressiin liittyen. Siellä mua odottaa tuvallinen mammoja, jotka ei tässä vaiheessa vuotta ressaa enää töistä vaan siitä, onko kaikille kissankumminkaimoille väännetty joulukortit, tuleeko aatoks lunta ja saako pihalle laitettua jäälyhdyt, riittääkö 30 kilon sika nyt ihan varmasti kaikille ja sen jälkeen riittääkin sit porua rahanmenosta, lainoista ja pikavipeistä, tissuttelusta ja ylensyömisestä. Vitun idiootit….hei alottakaa jätkät toi Farmville että saan lisää naapureita. Mä pääsin tasolle 11 jo!

  • P-man says:

   alotetaanko siis teemavko? 😉 ja ei mul o aikaa tai halua addiktoitua tohon! Ei ois sulkaan, jos/kun yritetään saada mediajeesus valmiiks ens vuoteen!

  • E-rich says:

   Ooo, unohdinks mä mainita, et oon jauhanu tota peliä jo useemman kuukauden. Loistava viihdyke kyl, kummasti saa aikaa kuluun ku hoivaa farmia. Oon aamusin ihan paskana jos syystä tai toisesta unohdan illal käydä harvestaa eläinten, puiden ja maaplänttien päivän sadon. 😀 Lisäsin sut Y naapuriks juurikin. 😉 Ookko saanu jo monta poroo?

   • P-man says:

    kohta varmaan molski peitetään mullalla, ja sit aletaan kylvää livenä vai… 😉

 4. Päivitysilmoitus: Joulustressin välttelyvinkit, osa 2: Ruuhkamatkustus « Ristipissarit

 5. P-man says:

  Kyllä helpottui siskojen lahjaostokset, kun törmäsin Niiskiksen suosittelemaan kirjamatskuun:

  http://theniiskunaiivi.blogspot.com/2009/12/niiskis-suosittelee.html

  Ilostuu varmaan paljon enemmä, ku että käärisin niille 100 omaa tinasotilasta pikkupaketteihin, niinku lapsena. Ja yhdes paketis oli aina jotain muuta ku sotilas, esim. sormus, joku saatanan ponin ruokakippo tai joku hiuspinni, ja siitä tuli hirvee itku, kuka sen sais… Kjäh, kjäh. Varma jouluriita. Oon mä ollut kauhee. Miten ni ollut?! 😉

  Kuis muut? Mitä äitille? Entä faijalle?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: