Tippuriteinin piinaviikot!


Muistattekos, mitä tapahtuu huomenna, 27.11.? Älä osta mitään -päivä. Tuli siis hiukka kiire sännätä kauppaan. Pitäis löytää uus puhelin (btw: Yonten firman piikkiin!) sekä ostaa safkaa ja juominkia viikonlopulle. Kännykkä on renkannut siitä asti, ku heräsin Siuron mökiltä etumus jäätyneenä joitain villei iltoi sitten. Voi kulliparkaa ja tupla voivottelut puhelinparalle…

Näyttö oli pimeenä osittain ja sitä koristi myös suhteellisen isokokoisen tassun aikaansaama raapasujälki. Käytännössä ruutu oli laidasta laitaan asti halki. Ottaisin kuvan, mut se on hankalaa, ku kamera on puhelimessa. 😉 Aloin miettiä, olinko Ipassa tai Siurossa jossain kovemman luokan katutappelus, koska ei ruutu hajoa mistään pikkukopautuksesta. En muista ainakaan moista. Ehkä oon vaan kaatunut puhelimen päälle tai lyöny sen vahingossa johku takan kulmaan. Kajari on tööt. Soittajan ääni rätisee helvetin ärsyttävästi. Tuli mieleen mummolan 60-luvun luuri.

Viimeinen niitti oli korjata puhelinta itse. Jouduin teippaan kuoret kii, ku paskoin parit ruuvinpäät flow-tilassa. Samoin jäi yli pari osaa. Mitä lie. Toinen on semmoinen kuparinvärinen nuppineulan pään kokoinen ja ampullin mallinen jude. Toinen taas musta muoviosa, jossa saattaa mikroskoopilla havaita jotain vitun liimaa. En tiedä, ihan sama, ku nyt toimis jotenki huomiseen tuo kaamea kapula. Nim. Koulutusta vaille elektroniikkainsinööri. 😉

Luuttua perkele.

Puhuin tänään Tippuriteinin kanssa tulevaisuuden työkuvioista. Niin, meistähän tuli siis työkaverit. Yontte jätti mut suht kuseen eukon perehdyttämisen kanssa, koska äijä ittehän on suuntaamas Lappiin stressisemmaan. Ja meikän pitäis ajaa femakko sisään tuleviin tehtäviin. Voi vittu, mä oon yhtä noviisi. Sain Yontelta onneks suht selkeet speksit: ”Tee muijan elämästä helvettiä”. Reilu peli on perseestä, eiks jeah…?

En ottanut tota täysin tosissani, koska tiedän femakko-hippi-radikalisti-vegaani-anti-kapitalistin kärsivän riittävästi jo siitäkin, et joutuu ylipäänsä tekemään töitä toiselle ja vieläpä mulkun alaisena ja suht ahdistavassa ilmapiirissä. Ja virheisiin ei varaa, koska Y kostaa taatusti. Se on pidettävä mölyt mahassa ja tippuri omissa pöksyissä.

Koitin tänään kasata jonkinmoista alustusta eukolle ja sainkin sen suht hyvälle mallille. Pistän muidun paitsi hoitaan kaikki assarin, sihteerin ja harkkarin paskahommat kahvinkeitosta siivoukseen, myös duunaamaan meitin ens vuoden hittituotetta varten pohjatutkimusta. Tarkoittaa siis käytännössä eräänlaista media-analyysia. Toimistolla oottaa parin vuoden Seiskat paperinumeroina paskahuussissa. Eukko saa putsaa ja lajitella ne. Lisäksi tein alustavan listauksen Suomen suosituimmista juorusaiteista ja pistän neitokaisen käymään ne läpi ja kirjaamaan halutut havainnot rapsoiksi. Tarkoituksena ois luoda jonkinmoista pohjatietoa siitä, milaisiin vaikeuksiin nämä realitysarjojen taukit ovat ajautuneet yksityiselämässään, ja etenkin median näkökulmasta.

Tippuriteinihän ei ole ikinä käyttänyt exceliä, mutta Yontte laittoi sille jotku amk-aikaiset excel-prujut meilillä tänää. Oliko siinä nyt sit 114 sivu asiaa ja maanantaina pitäis olla pro excelöinnissä, tai tulee noutaja = meikkis. Mutta tällaista Manseen loppuviikosta. Täytyy joku päivä avautua uimareissusta. Oli muuten viimeinen kerta seuraavaan 80 vuoteen. Moron! Älkää unohtako Totuuden hetkeä tänää! 😉

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

18 Responses to Tippuriteinin piinaviikot!

 1. P-man says:

  Tätä linkkiä ei kannata avata ruokapöydässä eikä muiden kurkkiessa selän takana. Lisäksi avaat linkin omalla vastuulla. Älä yrjöö. Kuukkeloin jotain hyvää kuvaa tippuriteinistä, mutta löysin vaan kuvia tippurikulleista ja muista sp-tudeista.

  HYI VITTU HYI VITTU HYI VITTU. ÄLKÄÄ KATTOKO LÄHELTÄ JA OIKEESTI OTTAKAA OKSUPUSSI…

  http://jaanafever.bravehost.com/Taudit.html

 2. Niiskunaiivi says:

  No eihän noi kuvat nyt niin kauheita ollut 😀 Tai sitten mulla on vaan ihmeellisen reagoimaton oksennusrefleksi.. hmm.

  • P-man says:

   Oliko sulla silmälasit päässä? Ja OIKEAT silmälasit. Noihin on saatanan kauheita. Nyt alan ymmärtää Jonten häpeää ja tuskaa – edes hieman. Jos saisin itte tommosen, en ees poistuis himasta. Saatikka, et joku ois tahallaan sen onnistunut tartuttaan muhun. Helvetti.

 3. Niiskunaiivi says:

  Oli mulla silmälasit päässä 🙂 Tosin en oo varma pitäskö nää käydä pesemässä..

 4. P-man says:

  No mee ny herrasjestas sentään, niin murskaantuu illuusiot kuppakulleista. Mä meen nyt laattaan. morot!

 5. Tiina says:

  Ihanaa. Toi on joulukorttimatskuu.

 6. Tiina says:

  Tai ei, naamakirjan profiilikuva. Ei ainakaan jotkut sata vuotta vanhat koulukamut, joiden kanssa et ole edes kouluaikoina hengannut, lähettäisi kaveripyyntöjä.

 7. E-rich says:

  Yääääääääääh.. rokkivessa, here I come. ._______.

  • P-man says:

   te ootte tiina ja niiskis ni ihanan sekasin… Mut pliis. Ei joulukorttei meille herkille… 😉 Erpa: se yks kukkakaalimainen kasvusto ois sopinut sun farmille… Hyi saatana. Mä en pysty ikinä enää sekstaa ilman kumii. Ehkä vakisuhtees, mis mimmi on testattu 5 kertaa!

 8. Tiina says:

  Kyllä naisetkin sen pettämisen osaa. Että ei siitä testaamisestakaan ole mitään iloa välttämättä. Harva niitä pettämisiään kuitenkaan muistaa mainita…

  • P-man says:

   Joo, ei ”muista” ei! Mut sit on näitä dillejä, jotka jättää puhelimee paljastavat txt ja puhelimen auki silmien eteen. Ehkä tarkoituksella…?

 9. Tiina says:

  Niin, mutta pro pettäjä ei tee tota virhettä.

 10. Päivitysilmoitus: Työpäivä #1: Tippuriteinin balettitossut ja järjetön paskalohkare pöntössä (ei menny iha nappiin…) « Ristipissarit

 11. Päivitysilmoitus: Työpäivä #5: Tippuri Is Back. « Ristipissarit

 12. Päivitysilmoitus: Tippuriteinin elinkaari typistetysti « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: