Tylsä ja melankolian säestämä lauantai


Onhan ny ees lauantai? Taitaa olla… oon vähä sekasin päivistä. Mut ei niin mitään tekemistä, eikä tee ees mieli nalleja, mikähän ny on. .__.

Testoksen lauantaimeininki on tänään lähes yhtä mielenkiintonen ilmiö ku mykkä paskalla. Poikia ei meinaa näy eikä kuulu, tosin en oo käyny tsekkaa onko ne luukuissaan… ei jaksa. Mitsukin on taas kotona, sekin vaan nukkuu pienenä keränä mun työpöydän alla. Onneks voi aina tsiigaa tansseja! 🙂 Tosin kohta pitää raahata toi pikimusta minihurtta ulkosalle.

No juu on tähän mun tylsistymiseen ja pienoiseen melankoliaan ehkä iha hyvä syykin. Tai ainakin syyn tapainen… törmäsin eilen illalla meinaa lenkillä Kaarinan parhaaseen ystävään, Jennaan. Oli outo tilanne kerta silloin joskus tuli hengattua senkin kans tosi paljon, mut aina siitä lähtien ku Karzu vaihto sämpläriin, ei oo tullut pidettyä Jennaankaa juur mitään yhteyttä. Hyvä tyyppihän se on, eikä se mua oo mitenkää pettäny tai jättäny… näki senki ilmeestä ja kuuli äänensävystä, et sitä harmitti tilanne, mut Karzu ilmeisesti käskeny sen oleen pitämättä muhun yhteyttä. :/ Melko paska tilanne, huipputyyppi kysees kuitenki.

Sovittiin kaikesta huolimatta et käydään kahveella maanantaina, ku eilen illalla tihutti, ni ei viittiny jäädä pitkäks aikaa jubaan. Jennakin on sinkku ja se heitti läpällä( ehkä?), et tiiänkö mä ketään kenen kans voisin sen lähettää treffeille… Jontte taitais meidän äijistä enempi olla kiinnostunu ku P-man, onhan kysees kuitenkin suht nuori pimu, 21v. 😀 Noh, ehkä en ehdottele vielä ketään, vaan tsekkaan ens viikkoisen kahvittelun lomassa, et onko Jenna muuttunu ja muutenki mikä meininki…

Niin surullista ja säälittävää ja raukkista ku tää onkin, nii Jennan nähessäni mul tuli jotenki ikävä Kaarinaa. Blaah, en tajuu… siit on kuitenki jo kauan aikaa ku meil meni poikki. P-manin kans ollaan purettu monta kertaa näitä Seija-Karzu -tuntoja ja todettu, et ehkä niistä siskoksista ei vaan oo helppo päästä yli, vaikka ne latais niskaan mitä paskaa. Nyt on pakko lykätä yks siirappinen tanssivideo tähän perään, vaikka se sit pyyhkis musta kaikki viimesetki miehisyyden rippeet… jos semmosia rippeitä nyt enää ainakaa lukijoiden silmis onkaan. 😀

Tämmönen siirappivideo siks, et mulle tulee tästä mieleen vanhat hyvät ajat ennen sämpyläepisodeja. Ostin Kaarinalle meinaan muutama vuosi sit joululahjaks ton tyylisen sydänkorun, nii ehkä tää ny siks sohas taas johki aralle alueelle, vaikkei musiikillisesti oo kyl sinne päinkää mitä ite tanssin tai kuuntelen! Helvetin hyvin noi ton vetää kuitenki ja pakko mainita taas, et toi videon pimu on kyl hothot!!

Ny Lenkille Mitsun kans ja sit molskille huhkiin, jos vaikka tulis vähä äijempi olo taas vaihteeks ja maittais nalletki. xD Morot!

 

5 Responses to Tylsä ja melankolian säestämä lauantai

 1. P-man says:

  Morjens! Meikkis on luukussa, mut luurit täpöllä yritän keskittyä Tippuriteinin briiffin tekoon! Ja välil skypetän Saksaan. 😉 Tuu mun kaa kahlaa juorujuttui ja suunnittelee analyysii? En maksa palkkaa, jollei painivastuksena olo myöhemmin yöllä o sit semmonen?!?

 2. esbes says:

  Jeanine ja Jasonin tanssi oli kyllä upeaa! Aivan mahtava tunnelma tanssissa!

  • P-man says:

   moro esbes. Long time no hear… 😉 Kiva ku tulit taas jubaan! Mikä teitä viehättää noissa tansseis? Hottismuijat ja äijät, vaiko iha oikeesti se muuvi ja action?

 3. esbes says:

  Molemmat 😉

 4. E-rich says:

  Todnäk ei ollut millään tasol mulle suunnattu kyssäri, mut vastaan silti. Kyllähän se on ne kuumat misut äässeineen… 😉 Hehe, no jos totta puhutaan, niin se on vaan se extra, kyl mä aika tarkkaan syynään noita koreografioita ja koitan apinoida parhaita muuveja ja sit tömähtelen perseelleni kapselissa. 😉 Ja noi tuomaritkin tuo paljon viihdearvoo tohon sarjaan, erityisesti Mary Murphy.. jumalauta sillä on KOVA ääni ja vähä heitättää päästä, mut sillai hyväl tapaa. Hyvin värikäs persoona! ”YOU’RE ON HOT TAMALE TRAIN!!!!!!!” …. http://www.youtube.com/watch?v=STQbyy9odOU&feature=related

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: