Piimän – Nimihän sen sanoo jo!


Nimihän sen sanoo jo, että meikä on vannoutunut kulinaristi. Kjäh, kjäh… 😉 Avasin töllön ja kappas, kyyttöjen juhlavuosi Tampereella uutisaiheena. Mitä helvettiä? Kerranki meikäpoika oli manselaisen ruokakulttuurin kuuminta kärkeä ottaessaan kyyttöaiheen esille Näsineula-kokemuksen jälkeen ”jo aikoi sitten”. 😉 😉 😉 Kyllä musta tulis niin täydellinen seuramies kelle vaa sivistyneelle tohtorille! Nyt tiedän taas saatanasti enemmän noistaki lehmistä, mikä sinänsä on jotenki perverssiä. Mut hei, knoppaillaas ny sit vähän, tiesittekö, että kyytöillä ja niiden tuotoksilla on maksettu muinoin sotakorvauksia!? Entä missä trelaisessa ravintossa tehdään kyytönmaitovanukashyytelöä? Missä maassa suolaisen kyytön maitoa on ylistetty maailman parhaaksi? Vihjeitäkin löytyy, jos otat silmän käteen. Kyllä kaupunkilaisjuippi tietää ja paukuttaa ny henkseleita ni saatanasti. Pitäisköhä vaihtaa alaa ja hankkia eläkepestiks kyyttötila tost naapurikyläst Ruovedeltä? Tuo herra uutisissa oli nääs jäämässä eläkkeelle isännän hommist. Oisha se ny miehekästä ajella hevosenkokoiset Kontiot jalassa semmosella puutarhajyrsimellä kaikki päivät, niinku siinä Elisan mainoksessa! ON SE! Ainaki enemmä miehekästä, ku naputella päivät läppäriä… Plaah.

Ps. Tiina: En ole pettänyt, jossei sellaiseksi lasketaan intiimi fyysinen kanssakäyminen. Tosin… Muijat tuntuu väittävän, että henkinen yhteenkuuluvuus ja tiheä hengaaminen on kuulemma yhtä paljon pettämistä, ku kismailu ja/tai paneskelu. Mä oon kyl vähän eri mieltä, mut sukupuolien välisist mielipiteitä ei vissii voi kiistellä. Vai voiko? Kiistelkää sit, jos voi.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

3 Responses to Piimän – Nimihän sen sanoo jo!

  1. Päivitysilmoitus: Bisnestä ja kyyttövasikkaa! « Ristipissarit

  2. T says:

    Mistä sä tommosen pätkän oot löytänyt? Ohjelman nimi? Oiskos se nähtävillä jossain päin nettiä?

    • P-man says:

      Tää tuli hei maikkarin uutisissa sinä pvänä, ku kirjoitin ton! Löytyiskö viel Katsomo.fi:stä? 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: