Diilin finaali NYT


Nyt tytöt ja pojat televiisorin ääreen. Sieltä alkaa Diili. Mainoskatkolla kantsii tutustua vaikkapa finalistien palkkatoiveisiin ja nykyisiin tuloihin:

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/1001642?diili

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

11 Responses to Diilin finaali NYT

 1. P-man says:

  Saas nähdä, voittaako Antti sittenkään… Jos katsotaan persoonaa, niin ehdottomasti voittaa. Antti on tuollainen avoin ja aito tyyppi, Heidi taas kovempi ja enemmän ”pomomaisempi”. Molemmilla on vahvuuksia, mutta mitä Harkimo nyt sit haluaa, ratkaisee kaikki.

  Heidin ajatus viedä fashion (Marimekko) ja Plan yhteen oli aika helvetin hyvä. Muija osas käyttää omaa erityisosaamistaan sekä kontakteja innovatiivisella tavalla, luoda jotain uutta ja erilaista lisäarvoa molemmille organisaaatioille/touhuille. Tollaista vastaan on tosi vaikea kilpailla! Voi Seppistä ny… Pitää kyllä oli pirun hyvin onnistunut Seppisen, että pieksee ton Heidin uniikin idean…

 2. P-man says:

  Tosin, Oravan kommentti oli kyllä melkoinen puolto Antille. Eli Antti on myynti ja Heidi markkinointi… Ja nyt on sit Hjallusta kii, kumpaa Hjallis tarvitsee. Ja Orava hyvin kiteytti, et tää ohjelma on ollut jo markkinointia ja nyt tarttetaan sit myyntiä. Aikamoista.

 3. P-man says:

  Heidin aviomiehen kommentti antoi kyllä Heidille inhimillisyyttä! En silti usko, että se riittää muuttamaan usean viikon aikana syntyneen mielikuvan koviksesta, joka keinoja kaihtamatta ja muita ni hirveesti huomioimatta aikoo vakaasti pokata myyntijohtajan paikan itselleen, NYT. Tuli aika outo ajatus päähän, pitäisköhä hakee itte Diiliin mukaan ens kaudelle…?

 4. P-man says:

  Jumalauta, Karihtalahan piti hyvän puheen Seppisen puolesta. Tuo ratkaisi todella paljon, että Hellu sanoi, ettei Antilla ole vihamiehiä ja siksi Antti!

  Erinomaista, bisnesmaailmassa osataan arvostaa aitoutta ja rehtiyttä sekä nuoren, nälkäisen ja energisen kaverin intoa, halua ja sitoutumista! Kerrassaan mahtavaa. Tämä antaa oikein mukavaa kuvaa bisnesmaailmasta.

  Kiitos my ös Harrylle. Olit ni oikeas, kun sanoit, että bisnes ei ole sitä, että mennään vaan keinolla millä hyvänsä eteenpäin ja muidenkin kustannuksella. Erinomaista, että Hjallis nostaa esille yritysten etiikan tästä näkökulmasta. Hjallis tykkää positiivisista ihmisistä, joiden kanssa hän tulee toimeen ja Antti ON SIKSI VOITTAJA!!!! 🙂 🙂 🙂

  Me likes!! Hyvä Antti Seppinen. Miehen (tai no, pojan) työ!!!

 5. Tiina says:

  Hjallis on musta supersymppis. Sitä paitsi meillä on sama syntymäpäiväki. Niih.

 6. P-man says:

  Joo, meikä ei monest suomalaisesta bisnesihmisest tykkää koska ne on jotenki tekopyhiä mielistelijöitä. Hjallis taas ei. Se tekee, niinku tahtoo ja arvostaa suoraa puhetta muittenki taholta.

 7. Tiina says:

  Mielistelijät ovat ihan missä tahansa elämänalueella ärsyttäviä.

  • P-man says:

   Ja suurin osa on mielistelijöitä! Varmaan 90 prossaa suomalaisista on mitäänsanomattomia, huonolla itsetunnolla varustettuja nuoleskelijoita. Ja sit ne itkee ja ruikuttaa, ku kaikki on ni huonosti ja mitn ei ole tehtävissä, et asiat olis paremmin…

   Mutta nyt, rakkaan blogilaiset! Meikä alkaa paikata tän päivän tekemättömiä töitä. Kiitos vaan nti Tippurille. Perkeleen teini mauttomine sukkahousuineen ja säärystimineen… Vittu. Ja huomenna toivottavasti ois hiukka erilainen päivä…

 8. P-man says:

  Saihan se Heidikin muuten töitä. Jollei muuta, niin PR-puhujana… Tosin kasvot ei kyllä välttis kerro tuotteen toimivuudesta…

  http://www.iltasanomat.fi/naiset/kauneus.asp?id=1787894

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: