Työpäivä #1: Tippuriteinin balettitossut ja järjetön paskalohkare pöntössä (ei menny iha nappiin…)


Ensimmäinen yhteinen työpäivä Tippuriteinin kanssa meni sit just ni päin helvettiä, kuin mitä arvata saattoi. Tai ei se oikeestaan ikinä ees päässy alkamaan… Mä olin skarppina paikalla klo 9. Eilinen tissuttelu ja Julian herutuskuvat piti hereillä 4.30 asti, mut duunit hoidan, kuten sovittu. Tippuriteiniäpäs ei kuulunut, ja 9.45 soitin mimmille. Ei mitään pihausta. Laitoin tekstarin ja kappas, siihen tuli samantien vastaus. Muija seisoi väärällä puolella rakennusta oottamassa, et joku päästää sen sisään. KUN mä sanon, että itäpuolella taloa, ni se on sit idänpuoleinen _oikeesti_. Tän takia kaikkien pitäis käydä armeija, et osais ees ilmansuunnat. No, ei mitään ongelmaa mulle, ittensähän se siellä kylmetti… Meitsi ehti juoda aamukaffet, purkaa meilit, tsekata pörssit ja opiskella pikkuisen sosiaalisia medioita. Lisäks kävin pörrään Basson keskustelusaitilla, missä on iha hillittömän hauskaa settiä Diilistä. Ja sain sit pöntön heti tukkoon jättimäisellä paskakökkäreellä. Siinä Tippuriteinin ensimmäinen jobi, koukkia vessa auki Yonten hopeoidulla henkari-naulakolla, joka näyttää siltä vitun Anal Intruderilta… (Vanhat lukijat ehkä muistaa kapistuksen?) 😉

Onneks ei ollu asiakaspäivä tänään. Tippuriteinillä oli nääs sellainen varustus, ettei yht mautonta oo nähty vähään aikaan ees Johanna Tukiaisella. Semmoiset satanelkytkaksväriset epätasasesti raidoitetut osin revityt sukkikset, siinä päällä musta hameen tapainen juttu tai esiliina, josta näkyi sen lievästi ihrainen mut suht muodokas pylly, ku muija käveli rappui. Yläosana semmonen ruma pitkähihainen akan/ukonhakkaaja (tyyliin ysärialkua slash Madonna), sen päällä ikivanhalta lattiarievulta näyttänyt nukkaantunut vyötärölle somittu villaneule, mistä oli leikattu hihat lyhyiks. Hihansuihin se oli luovuudenpuuskassaan askerrellut erilaisista napeista, hakaneuloista ja jostain vitun Kinder-yllätysmuovileluista sellaisia härpäkkeitä, jotka roikkui siimalla ja kilisi ja kolisi niin vitun ärsyttävästi, ku mimmi liikutteli käsiää. Luojalle kiitos, se olin minä eikä Yontte, joka otti linnunpelättimen vastaan tänään.

Ja mitä oli jalassa? Balleriinat! Siis oikeesti balettitossut!! Siskolla oli samanlaiset, ku tanssi nuorempana. Tippuriteini kertoi laitattaneensa tossuihin talvipohjalliset, ja nilkkaosaan oli ommeltu säärystimet hoitamaan varren virkaa. Erikoinen valinta! Noilla ei paljon ulkona liikuta lumentulon jälkeen. Salaa olin aika innoissani, et meil on ees yks yhteinen puheenaihe: vaatteiden tuunaus. 😉 Samalla olin ni paskana, koska jouduin tietty läksyttämään muijaa ensimmäisenä yhteisenä päivänä. Antaa tosi hyvän kuvan musta, ku puutun muijan vaateasioihin. Pakko! Näin sieluni silmin ne separit, jotka Jontte vetäis. Ittelleni ny ois ollu iha sama, mis vaatteissa se mun kanssa hengaa. Asiakkaat on sit homma erikseen! Kyllä tollaisia voidaan pitää kotona ja vapaalla, muttei paltsuissa.

Lopulta koko vaateshow päättyi suht inhimillisesti. Muijalla ei muka ollut mitään kunnollisia edustusvaatteita ja se alkoi vaatia, että firma sponssais sille työpukuja. Enhän mä uskaltanut tollast luvata, vaan häiritsin Yonttee, jolla on pinna muutenki kireellä viimeaikaisten sikisten, kuppakullien ja nyt junamatkan takia… Äijä oli suht kierroksilla, ku vastas puhelimeen. Oisin voinu vannoo, et kuulin taustalla romaanivähemmistön aksentin ja pidin puhelun suht lyhyenä Yonten takii. Aattelin, et ukko hermostuu, ni se vetelee sit pataan kaikkia asolaisista muihin sitä ärsyttäviin heimoihin. Kaunistelin tätä vaateasiaa tietty, mut Yonten tuomio oli just semmonen, mitä osasin oottaa: ”Olkoot vaikka alasti tai askarrelkoot vessan Seiskoista itselleen jotain kivaa”.
No hyi vittu, meikä ei tod. hengais alastoman tippurilaisen kanssa. Yontte pysyi kireenä ja sanoi, että muijalle ei aleta mitään työpukuja maksella, vaan hoitakoon itte.

Voi saatana sentään, oli pakko siirtyä plan B:hen. Soitin hyvän ystäväni Miskan vaimolle, joka edusti ennen mammalomaansa jenkkinaistenvaatemerkkiä, ja pyysin ihanaista auttamaan. Eihän koko päivä voisi mennä pilalle joidenki helvetin vaatteiden takia!!! Etenkään ku ei ollu omat. Vittu, et se repes, ku kerroin koko tarinan tippurin privaatista yhdyskuntapalvelusta. Ja et meikä ja muija tippurilla Yonten toimistolla ja Yontte käskee mun hengata alastoman saastuneen naikkosen kanssa, jolla ei ole vaatteita… Huokaus. 😦 Eihän Miskan vaimo voinu ku jeesiä, ja lähetin tippurin lounasaikaa mimmin luokse asustettavaks. Miskan muijalla on oikeesti vaatehuoneellinen noita korruptioovaatteita, ja lisäks mimmi harrastaa ompeluu, joten eiköhän se siitä! Sainki iltapäivällä vihdoin multsarin, josta en meinannu tunnistaa Tippuriteiniä. Siisti jakkupuku… Mutta saatana, arvatkaa, mitä oli jalassa?! Ne balettitossut! Enhän mä tota kenkäpolitiikkaa ollut tajunnu järkätä. Stupid me.

Aivan saatanasta, että mun koko päivä meni harkkarin muuttamiseks punk-femmarista semibisnesleidiks. Voitte varmaan arvata, että ois ollut hieman muutakin tekemistä tälle päivälle ja et niitä hommia tehdään nyt sit yöhön asti perkele… Saas nähdä, oisko huominen parempi. Aamulla ois taas treffit ITÄPUOLELLA klo 8. Ehkä se mauttomuus oppii ny yhdestä kerrasta… Pakko saada media-analyysit hyvälle mallille ennen ku Big Boss palaa ja naulaa mut kasseista seinälle. Ja Tippuriteinin viereen Intruderilla.

Eerikki:
Jos oot himassa, ni ootko niin äijä, ja lähetät mun pöytäkoneen työpöydällä olevasta Yontte-kansiosta mulle dokumentin nimeltä ”MA_suunnittelupohja_01”, se on doc. Ei pitäis olla salasanakyselyy päällä. Soita, jos ongelmii. Kiitos äijä! Yritän ehtii Diilin alkuun himaan. Molskistudio???!

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

36 Responses to Työpäivä #1: Tippuriteinin balettitossut ja järjetön paskalohkare pöntössä (ei menny iha nappiin…)

 1. P-man says:

  Ps. yhtä asiaa mä mietin edelleen: Onkohan Yontte ollut jossain sokeiden syyskokouksessa, ku on kiksassu tota muijaa?!? Ei o nimittäin mitenkään kiihottava, tyylikäs tai sexy…

 2. JToivonen says:

  Mikä ihme saa ihmiset pukeutumaan tuolla tavalla… Hiukan jotain tilannetajua saisi olla Suomen nuorisollakin!

  Ps. Juhlikaamme 70 vuotta täyttänyttä Talvisodan alkamista! Haluaisin kunnioittaa sotiemme veteraaneja tänään jotenkin, mutta en vain keksi miten.

  • P-man says:

   En tiedä Jii2! Kunpa tietäisinkin… Joku mielenhäiriö varmasti. About tältä se näytti, jos niinku kokoat palaset yhteen… Tsiisus. 😉 😉

   (Oih, jos kroppa oiskin ollu tuo…;)

 3. Tiina says:

  Basson diiliketju on ihan legenda!

  Ehkä se Yontte on seonnut hetkellisesti sen muikin pillun hajusta tai jotain. Jos joka kerta ihmettelisi, kun joku nussii rumaa ämmää, niin menis koko elämä ihmetellessä.

 4. P-man says:

  Joo, se on kyllä yks parhaista ketjuista ever! Palaan aina sinne takas… 🙂

  Mutta siis Yontte… Kuka muu vaan, muttei YONTTE. No, erehdyksii sattuu. 😉

 5. P-man says:

  Jii2: Et kyllä haluu nähdä. En ois mäkään halunnut. 😉 😉 😉 Miten ihminen voi miksaa ees jotain 200 väriä yhtä aikaa päälleen????

  • JToivonen says:

   Mul on ongelmia saada ees 2 samaan aikaan! 😀 Tai… no… onhan mulla musta ja valkonen… ja… no blondit hiukset tuo oman sävynsä. Sehän lasketaan? Eli kolmea väriä!

 6. Tiina says:

  Niin sattuu. Mä oon sitä mieltä, että kannattaa aina nussia vaan rumia. Ne ovat parempia miellyttämään.

  • P-man says:

   No eikä oo. Niillä on huono itsetunto, mikä näkyy ja ei kuulu sängyssä… Tai naisilla ainakin. Toisest sukupuolest ei voi sanoo mitään… Onneks. 😉

   • Tiina says:

    😀 Ei rumilla aina ole huonoa itsetuntoa. Millanen on rumin nainen ketä olet pannut? Onko pahempi kuin tippuriteini?

 7. Niiskunaiivi says:

  Tippuriteinihän oli ku suoraan Milanon muotilavoilta.. 😀

 8. P-man says:

  Luin joskus yhen superkarseen keskustelun tästä asiasta, ku kuukkeloin vähän taustamatskuu eräällä artsalle. Yritän ettii sen… 😉

 9. P-man says:

  http://kaksplus.fi/keskustelu/t1080042

  Ihan paras kohta: ”Mistä h.elvetin panemisesta-mä oon kanalanhoitaja!!!”

  • Tiina says:

   Nää kaksplussan keskustelut ovat aina ihan helvetin vajaita.

   • P-man says:

    Joo, oon kans joskus miettinyt, että mitä se kertoo suomalaisista äideistä? Eiks toi oo joku vauvalehti siis?

   • JToivonen says:

    Tostahan just julkastiin jotain ”tutkimustuloksia”…

    Joiden mukaan hiukan rumemmat naiset on parempia sängyssä (miesten mielestä), koska ne yrittää enemmän 😀

 10. P-man says:

  Tiina; Onks tää vähemmän vajaa? 😉

  http://keskustelu.suomi24.fi/node/1372990

 11. P-man says:

  Tiina,
  Mä en tunnusta ikinä paneskelleeni rumien naisten kanssa. Toki kauneuskäsitykset on suhteellisia, mut kuitenki. On mulla hyvä maku, itseni mielestä. Tai nmo… jos ny oon paneskellut, niin johtuu siit, et oon ollut suhteessa. Tosin… En ole edes seurustellut ihan hirveen rumien naisten kanssa. Tyylittömien kylläkin, mutta niissäkään ei päästä lähelle Tippuriteinin olemusta ja viehättämättömyyttä! Mut ehkä toi oli Jontelle joku tutkimusretki hämärän rajamaille… Ja tutkimusretkethän on luonnollisesti innostavia, erilaisia ja eksoottisia…

  • Tiina says:

   Millasia nää sun tyylittömät eukot ovat sitten olleet? Kaikki likaiset yksityiskohdat kehiin.

   • P-man says:

    Pahin oli sellainen, jonka bongasin baarista. Baarissa se tietty oli ku ammattimalli, vimpan päälle tyylikkäänä. Korkkarit, magee pitkä tunikajuttu, tiukat leggarit ja hauska veska. No, ei mitään… ku mentiin treffeille, se tuli sinne farkuissa ja lenkakareissa!! Ja siis oikeesti juoksukengissä, ei tennareissa, ei echoissa, ei balleriinoissa vaan Reebokin lenkkareiss! Eikä mis tahansa farkuissa, vaan semmosissa ratsastushousuilta näyttävissä pussareissa… Eli asusteellisesti tyylitön. Ja ulkonäöllisesti myös, koska jossain vaiheessa se alkoi pitää semmost vitun etutötsää, mitä siskot piti about ekalla luokalla. Siis sillain tyhmästi tohon eteen jokui tötterö pinneilla ja värillisillä pompuloilla. Fuck… Hei haloo, me elettiin kuitenki 2000-lukuu jo. Viimeinen niitti oli meitin yhteinen ravintola- ja teatterireissu. Sain siis lahjakortin Knossokseen ja liput Treen teatteriin yhdestä myyntikisasta, ja ajattelin, et eiköhän tämmösiin juhliin taas osaa pukeutua jos baariinki osas. No, ei sit napannut…

    Ja mitä tekee Piimän? Sain ravintolasafkasta ripulin ennen ku päästiin ees teatteriin… Häntä koipien välissä sit lähdin mautonta muijaa haneen himaan. Mut voitteko kässätä, et mimmi meni sinne teatteriin mun lipuilla? Ei tsiisus… No, se ny ei haitannu mua. Pääasia, etten joutunut näyttäytyyn sen ja sen sinisen höyhenpuuhkan ja sinisen miniglitter”hameen” (= paita) seurassa…

 12. Tiina says:

  Ei hyvää päivää. Ihmisillä ei taida olla kokovartalopeilejä himassa, tai sitten niiden näkökyky on jotenkin puutteellinen. Halleluja. Eikä siististi pukeutuminen ole edes kovinkaan vaativaa.

 13. P-man says:

  Ja itseasias tuli toinenki mieleen… Eri eukko, mut edelleen vaatepuoli. Oltiin siinä tapailun päätteeksi hiljalleen pääsemäs kii the hommiin ja meikä vetää muiijalta vaatteita pois iha fiiliksissä. Nooh…. Mitä paljastuu päällysvaatteiden alta? Ei oo vaikea arvata.

  Puuterinväriset rintsikat ja mummoalkkarit. Siis iha ku jostain halvasta komediasta, niin ennalta arvattavaa ja tylsää, mut näin pääs käymään. Oikeesti, mun äiti osti mummolle (r.i.p.) teltankokoisia ihonväriä pökiä joka joulu! Ei nuori sutjakka fitness -misu voi pitää noita. Ja etenki, ku ne niissä rintsikoissa oli toppauksena pumpulia. Tälle mimmille totesin kalseesti, että tsekkaa googlesta push-up, jos haluut kohentaa etumusta, ja häippäsin taas jollain tosi hienolla tekosyyllä… Meikä ei vaa voinu paneskella mummoltani näyttävää naista! Ei pystyny.

  Sit oli tää yks huultenmaiskuttelija, joka kutsui mun vehjettä ”söpöläiseks”. Siis mimmi alkoi aina maiskutella huuiliaan vitun äänekkäästi, ku se oli ”sil tuulella”, eli suht usein. Kylhä mulle panot ois kelvannut, mut se maiskuttelu oli ihan kamalaa. Ihan ku joku iso koira vesikupilla hellepäivänä… Mun mielestä se oli vitun mauton ele. Eikä mulkulle lässytetä, ku pikkulapselle. Ja jos sitä ny haluaa jotenki kutsua, ni ei se kyllä ole mikää söpöläinen. My little ponyt on söpöläisiä. Thaitytöt on söpöläisiä, muttei miehen kalu.

 14. Tiina says:

  Tosta leidistä tuli varmaan todella katkera!

 15. Päivitysilmoitus: Työpäivä #2: Hiukka parempi. « Ristipissarit

 16. Päivitysilmoitus: Työpäivä #5: Tippuri Is Back. « Ristipissarit

 17. Päivitysilmoitus: Tippuriteinin elinkaari typistetysti « Ristipissarit

 18. Päivitysilmoitus: Tippuri ja täytekakku « Ristipissarit

 19. Päivitysilmoitus: Armon päivä: Se onkin vatsalaukun tähystys! « Ristipissarit

 20. Päivitysilmoitus: Tippurista ei polvi parane! « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: