Röökimuija ja hanukkakalenteri


Tää päivä on ollut ehkä yks ihmiskunnan historian laiskimmista ever. Pelkkää löhöilyy ja olemista. Tai no, saatiinhan me Eerikin kaa tehtyy aika superhieno kalenteri siskoksille. Tää siis kiitoksena kaikesta siitä juoruumisesta ja mustamaalaamisesta, mitä nää idiootit tuntuu kaikkialla harrastavan. Yontte repii päät irti, ku lukee postin.. 😉 Lainattiin nääs toimiston Xeroxii ”ass fashion shootingiin”.

Kumpi on kumpi?

Ei saatana, ku harmitti, ettei kännykän kamera toiminu. Olisin halunnut vangita tuon hetken toimistolla. Meikä pitää kaksin käsin elmukelmuu kiinni kopiokoneen laserlevyn päällä, ja Eerikki kevyempänä miehenä yrittää tunkee ahteria kopioitavaks ilman, että lyssähtäis läpi koneesta. Ei saatana. Sentään vedettiin verhot kii, ennen ku alettiin hommiin. Pimeessä toimistossa vilahdellut vihree laservalo ja iltahämärässä verhojen läpi kuultava karvaisen miehen perseen profiili saattoi näyttää aika pahalta. Ihme, ettei naapurit soittanu poliisia keskeyttää homopornokuvauksia…

Kun vihdoin saatiin hyvä kuvakulma siskosten kalenteriin, meikä painaa kopiomääräksi 24 kpl ja eikun COPY-nappia! Ei saatana sentään… Oon pitänyt tota perseen kuvaamista paskana legendana, mutta jumalauta tää on totista totta ny. Nidottiin perseenkuvapapereihin päälle toinen kopiopaperi, ja vedettiin tinnerilla joka luukkuun asiaankuuluvasti numerot. Enempää siskokset ei ansaitse. Sit vaan arkit kirjekuoreen ja postiin. Sen verran painoi, et joutu ostaan 3 postarii per kuori. Eerikki tosin keksi, et täytyis ehkä sitten käydä viemässä noi henk.Koht. ja kattoo, miten muikkien ilmeet muuttuu, ku avaavat lahjansa. No, nopeesti nää täytyy saada postiin, ku joulukuu etenee kovaa vauhtia. Ollaan me sekaisin.

Yks juttu, mitä mietin viimeks ku tsiigasin Mariaa. Onks röökimuija-sketsi jonku British American Tobaccon sponssaamaa tuoteasetteluu? Eiks röökin mainostaminen ole Suomessa kaikkialla kiellettyä? Siis meinaan, että edes pelkkä sätkä ei sais näkyy tarkoituksellisen oloisesti juuri missään? Ja eiks toi nyt oo aika tarkoituksellista, että Mariaan on varta vasten käsikirjoitettu sketsi, jonka pääosassa on Röökimuija? Mun mielestä on aika erikoista, että talk showsun, jossa usein puhutaan terveys/lifestyleasioista, on valittu ylipäänsä tupakkamyönteinen sketsiteema. Ei tajuu… Samoin kaikki ilmaisnäytejakelut pitäis lailla kieltää. Ja kerrotaan ny sit viel, että itse en polta, enkä ikinä vois seukkailla naisen kanssa, joka vetää röökiä. Tai jotain nuuskaa tai sätkää. Niitäki näkyy, tsiisus sentään!

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

18 Responses to Röökimuija ja hanukkakalenteri

 1. Tiina says:

  Mua vituttaa, että kaikki tietää tupakan vaaroista, mutta vetävät silti sitä röökiä. Sitten tullaan keuhkoahtauman ja keuhkosyövän kanssa lääkärin vastaanotolle. Vittu, suurin osa sydän- ja verisuonisairauksistakin on vaan tulosta välinpitämättömyydestä omaa terveyttä kohtaan. Miksi sellaisia ihmisiä pitäisi hoitaa verorahoilla…

  Hei lähettäkää mullekin tollanen joulukalenteri!

 2. P-man says:

  No ei saatanassa lähetetä. Sähän oot hyvä tyyppi! 🙂 Toi on niille, jotka on perseestä.

  Ja oot muuten niin oikeessa ton tupakkakommenttis kanssa. Mun mielest tupakasta sairastuneet pitäisi hoitaa sellaisessa yksikössä, jossa hoito maksetaan näiden itse itsensä tuhonneiden omista lompakoista, eikä sitä tartte koko kansan verorahoilla maksaa. Ei ainakaan mun lanteilla…

 3. Tiina says:

  Vituttaa vaan, kun monelle ollaan voitu monesti sanoa, että mihin suuntaan ollaan terveyden kanssa niillä elintavoilla menossa, ja silti noi sairaudet muka tulee yllättäen.

  Mä haluun silti tollasen kalenterin! Lähettäkää nyt jos anelen kiltisti?

 4. P-man says:

  Mutta tee sä avokilles tollainen. äärimmäisen helppoo. Toimii myös tulostettavana mallina, tosin sitten siitä puuttuu se henkilökohtaisuuden häivähdys… 😉

  Tai sit teet tästä:
  http://img259.imageshack.us/i/manwithgrapesmx3.jpg/

  Testiksi tietty:
  ”Liho ja vanhene yksin, runkku”. 😉 😉 😉

 5. Reeno says:

  Ärmär, juottehan teki kaljaa ni miksei sais vähän polttaa toiset tupakkaa?? 😛

  No eih, kyl tää vähä tää munki yhtälö kusee kun kuitenki semiaktiiviurheilija ja sit vetää norttia.. Noh, niihän se tekee Ahosen Janneki. Joskus jauhanu shaibaa sen kans nimittäin Henry’s Pubissa Kuopiossa tupakilla 😀

  En tiiä sitte kuka oikeesti kehtaa väittää et yllättäen saa syövän ku on vedelly vikat 35 v röökiä askin päivässä.. Et siinä mielessä joo iha oikein. Ja maksakoon vaa itte jonkun osan hoidoistansa.

  Mut yhteiskunta vois lopettaa ton jäsentensä lobotomiapotilaina pitämisen!! MIKS siitä röökistä pitää jauhaa joka foorumilla ja lässyttää kuinka se on sitä ja tätä ja sikiöt kuolee ja valaat ajaa rantaan jos nyt ostat sen askin?!

  Nää nykyset kirjottelut saa kyllä näkemään niin punasta, et kohta et saa polttaa ees omalla pihallas/autossas ettei se haju vaa leijaile jonkun kermaperseen nenään häiritsemään. Haisee tässä maailmassa paljon muuki ku tupakka!
  Lopetan polttamisen sit ku jaksan ( 😉 ), mutta meanwhile antakaa mun pitää elämäni pienet nautinnot prkle.

  • Reeno says:

   PS. Tosta Marian Röökimuijasta, eiks se muidu nyt muutenki halua ”kohahduttaa”, ni toi on mun mielestä just parhaimmillaan sitä miten se siinä onnistuu..

   Jotkut voi jopa nostaa kulmakarvojaan sen jutuille mut suurin kattelee tyyliin ”hohhoijjaa”.

   Hannele Laurille kylläki pointsit siitä, et se saa röökaamisen näyttämään tosi ällöttävältä. Vois auttaa muaki tossa lopetusprojektissa ku kattelis niitä sketsejä valmennusvideoina.

   • P-man says:

    Hellumareirei Reeno! 🙂
    Ei tota paljon tarttis mukailla, että tupakointi näyttäis ällömmältä ilman sen suurempaa ääneen huudeltua valitussanomaa. Ja sit toi toimis iha eri tavalla…

 6. P-man says:

  Ja mä kyl ymmärrän hyvin ton ihmisten valituksen, ku asuin iha opiskeluaikojeni alussa himopolttajan alakerrassa. Äijä veti spadduu sisällä ja partsilla ja mulla hais taukoomatta rööki. Lopulta en voinu enää kutsuu mutsii tai siskoi ees kylään, koska ne on kaikelle allergisia. Ja itseasiassa muutinki lopulta pois asunnosta, koska äijä oli omistusasunnon haltija, enkä pystynyt vaikuttamaan tietty sen tapoihin.

  Mä lähden aina siitä, että rööki/tupakointi on keinotekoisesti tähän maailmaan luotu tarve, jonka tarjoaman nautinto perustuu riippuvuuteen. Itse tupakassa ja tupakoinnissa ei ole siis ole mitään sellaista, mikä oli ihmisluonnolle elossa selviämisen kannalta pakollista (kuten esim. uni, safka) tai/ja suotavaa/sallittua. Tupakointi on kulutuksen maksimointia ja tupakkateollisuuden tärkein tehtävä on saada mahdollisimman moni polttamaan. Ei niitä oikeesti kiinnosta paskaakaan ihmisten hyvinvointi, nautinto ja terveys. Ei niitä firmoja olis, jos ne välittäis ihmisistä. Nyt ne välittää vaan rahasta. Tottakai näön vuoksi rahoitetaan kaiken maailman terveystutkimuksia yms. mutta niihin onneksi voidaan ostaa kätevästi halutut tulokset korruption keinoin.

  • Tiina says:

   Mun mielestä se holhoaminen on niin kauan ok, kun yhteiskunnan verorahoista kustannetaan kaikkien tupakoitsevien tupakoinnin oheistuotteena tulevat sairaudet.

   Mun mielestä se on täysin oikeutettua kieltää tupakointi taloyhtiöissä, bussipysäkeillä jne. Jos joku vajaaälyinen persläpi haluaa myrkyttää keuhkonsa, ja pilata terveytensä, niin en halua että minä tai joku muu tupakoimaton joutuu kärsimään tuosta päätöksestä haistellen päivät pitkät röökin katkua. Oletko kuullut passiivisen tupakoinnin vaaroista?

   Aatu takaisin haudan takaa kaasuttamaan idiootit tupakoitsijat.

 7. P-man says:

  Niin joo, tietääks joku, mikä toi Maria on koulutukseltaan?

 8. P-man says:

  Tossa muuten enemmänki tietoo tupakan markkinoinnin pelisäännöistä. Kyllä se niin on, että suora ja epäsuora markkinointi pitäis olla kielletty. Tähän jälkimmäiseen kategoriaan menee kyllä Maria Talk Shown toiminta…

  http://www.hs.fi/omaelama/artikkeli/Tupakkaa+ei+saa+mainostaa/HS20060617SI1YO016ho

  No, mitäs tää sitten on? Muijalla on omat sivutkin Facessa… Vittu, sanon minä. MIKSIMIKSIMIKSIMIKSI???????!
  http://www.facebook.com/pages/Rookimuija/83615211126?v=info

 9. Reeno says:

  Miks sitte ihmiset saa ryypätä kotonaan, bussipysäkeillä, tulla asioimaan esim. pankkeihin ja kauppoihin humalassa, pilata lastensa elämän juomisellaan, kuolla alkoholin aiheuttamiin tauteihin jotka myöskin maksetaan veronmaksajien pussista?

  Heti ku kaljaki ni sit tupakkaki. Tuskinpa panimoitakaan kiinnostaa hirveesti ihmisten terveys?

  • P-man says:

   Eihän ne saakaan! Sanktiointi vaan on Suomessa ni pliisuu, että täällä kaikki rellestää miten haluaa. Ja mun mielest olennaista ois nimenomaan puuttua siihen käyttäytymiseen, joka vaivaa suuressa määrin kanssaihmisten elämää. Esim. huoltamiskyvyttömält alkkikselta tai narkkikselta lapset pois,. Tupakkanarkkis, joka todennäköisesti sisällä kessutellessaan polttaa viel koko talon, ruotuun tai jonnekin mettään vaan sauhuttelemaan.

   Suurin osa tupakoitsijoista osaa kuitenkin käyttää sitä tuotettaan, eli huomioida myös ei tupakoivat ihmiset. Mut sit nää idiootit, jotka polttaa sisällä tai puhaltaa lapsiensa kasvoille häkämyrkyt pitäisi vaan eliminoida. Sama pätee muihinki typeryyksiin kuten holtittomaan alkoholin käyttöön.

   Mutta totuus on, ettei Suomen kaltaisessa valtiossa voida rajoittaa kuitenkaan juuri mitään ja täällä saa melko pitkälti tehdä mitä huvittaa. Kanssaihmisistä viis.

 10. Reeno says:

  Noin, hyvä, siellä ollaan asiassa aika syvällä jo 🙂

  Mut ÄRSYTTÄÄ se, että tupakoinnista on voitu ihan luvallisesti tehdä se The Asia, et se on niiiin väärin ja niiiin kauheeta ja haisee ja kuolet siihen.. Sit alkoholin kanssa läträäminen on paljon neutraalimpaa, joo tää on Suomi ja täällä ryypätään, (mut ei röökata?) ei siihen tartte puuttua.

  Samalla viivallahan ne on lainsäädännöllisesti, kumpikin on laissa sallittu nautintoaine. Jos oikein olis nihilisti niin vetäis kahvinki vielä tälle samalle linjalle 😉

  • P-man says:

   No vittu, ku vituttaa… Treffitki meni päin helvettii. Ja Tippuri on edelleen muka kipee ja ens viikon pois ja plaaplaaplaaplaa. Ja Testokses on tylsää. Kaikki on kadonnut. Ehkä vedän kalsarit yksin.

   Tupakas ja alkoholissa (ja kahvis) on yks ISO ero: alkoholia juova ei tee suoraan terveydellistä hallaa muille juomisella. Tupakoitsijan sen sijaan pilaa myös niiden ihmisten ilmaa, jotka sattuu oleen riittävän lähellä heitä. Ja vaikkei lähellä olis passiivisia uhreja, niin jo pelkästään ympäristötuhot on suht merkittävii.

   Ja samalla ne keuhkopöhöä ja -syöpäänsä hoidattavat tekee jonoa muutenki ruuhkautuneeseen terveydenhuoltoon. Ja koska he on suht usein vakavasti sairaita juuri tämän itse ongelmansa aiheuttaneen ryhmän hoitoon menee suhteessa eniten verovaroja. Toi on vaan jotenki järjettömyyden huippu!

   Ruotsissahan otettiin käyttöön malli, jossa tupakointi pitää lopettaa, ennen kuin pääsee suurempiin leikkauksiin. Se johtuu siitä, että tupakoimattomien leikkaukset on riskittömiä ja kuntoutuminen nopeampaa. Mun mielest toi on ihan fiksu veto. Mut mitenköhä tota sit valvotaan ja toteutetaan käytännössä… 😉

 11. Reeno says:

  Ai alkkis EI TEE SUORAA terveydellistä haittaa muille juomisellaan!?

  Älä ny jauha sielä. Mites ne kaikki anonyymit alkoholistien lapset tai vaimot jotka sitä läträämistä kattoo ja hajoo henkisesti?? Kyllä enemmän se läheisen juominen aiheuttaa haittoja kuin polttaminen.

  Vai meneeks tääki taas siihe et joo susta vaan tuntuu pahalta, ei se oo mikää oikee sairaus?

  Hei, myönnän, tää on vaikeeta olla teijän kans eri mieltä, MUTTA KUN siinä on se toinenkin puoli (se järkevästi ko. nautintoainetta käyttävän 😉 puoli) ni mä en jotenki jaksa uskoa et viina olis edelleenkää pienempi paha ku rööki. Ja miks siitä röökistä jaksetaan pajattaa, ja alkosta ollaan hiljaa?

  Ei kai olis mitää tekemistä sillä, et Suomessa valtio vetää aika siivut siitä kossupullon hinnasta itelleen..?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: