Rumuus on naisen silmässä?


 

Tuntemani naiset ovat erikoisia. Heidän mielestään esim. näyttelijät Angelina Jolie, Katie Holmes, juontaja Maria Veitola, laulaja Maria Lund ja taiteilija-ex-missi Elina Nurmi ovat rumia. 

 Kertokaahan mulle, mikä nimenomaan näissä kuvissa on rumaa?!!! Mun silmä ei näe kuin upeita persoonallisia naisia, mutta naiset kertokaas te ? Tai no, jos oikein katson, niin oikei Angelina on ehkä hieman leikelty, Katiellä on pikkuisen vino suu, Veitolan nenän tilalla on peruna, Lund on ylirehevä ja Elina Nurmella on pitkulainen pää. Mutta jumalauta sentään, noi EI ole rumia! 

Ettei olis lausunnoissanne kyse perisynnistä kateudesta tai ihan vaan jakkiutuneesta ajattelutavasta, jonka mukaan tyyppi on aina ruma, jollei ole muutakaan sanottavaa sillä hetkellä. Nyt leidit suut puhtaiksi! Myös eriäviä mielipiteitä saa esittää pojat! 😉 

Onko nämä naiset rumia? Miksi?

Hot or not?

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

32 Responses to Rumuus on naisen silmässä?

 1. Tiina says:

  Katie on suloinen, muttei voi sanoa kaunottareksi. Muut mainitsemasi naiset Maria Lundia lukuunottamatta ovat todella kulmikkaita, ja ovat semitransun näköisiä. Eivät noin kovapiirteiset naiset ole kauniita.

  Maria Lund on ihan nätti, mutta aika usein hänellä on tosi rumat meikit. Ja julkisuuskuvan perusteella on kyseessä himoärsykeämmä.

  • P-man says:

   Mielenkiintoinen näkemys, eli kulmikkaat ja kovapiirteiset naiset eivät siis ole kauniita. Ketkä sitten olisivat esimerkkejä kauniista naisista, pyöreäkasvoiset/ muodottomat? Entäs kropan osuus? Kasvot nyt on suht pieni osa ihmistä, vaikka olennainen osa ovatkin. Entäpä tyyli, vaatteet, meikit ja mikä tärkeintä, asenne ja luonne?! Noilla pelastaa mun mielestä paljon. 😉

 2. P-man says:

  Onko Helena upea? Mun mielestä on. Ja väitän. että aika moni muukin kuin Hjallis kuolaa.

  https://ristipissarit.wordpress.com/2009/11/21/kokenut-ja-kypsa-helena-karihtala-hjalliksen-paivan-pimu-epista/

 3. Tiina says:

  Helena on kaunis mielestäni. Olen ollut sitä mieltä siitä asti, kun hän oli vielä nuori pimatsu omaa sukuaan Säkkinen.

  Olen kauneudesta kirjoittanut vuosi sitten näin, kiteyttää mun ajatukset: http://tiinallaonasiaa.blogspot.com/2008/10/sisinen-kauneus.html

  Asenne ja ja tyyli ovat iso osa. Mutta harvoin mikään asenne tekee transun näköisestä naisesta kaunista. Etenkään Angelinasta, jonka julkisuuskuvakin on aika vastenmielinen.

 4. Niiskunaiivi says:

  Mun mielestä useimmat ihmiset on ensimmäisellä vilkaisulla kytättynä kohtuullisen kummallisen näköisiä 😀 Mua joutuu siedättään ulkonäölle, että alan pitää jotain ees siedettävänä 😛

  Esim. jos joka päivä törmäisin noihin ”Hot or not”-kuvan naisiin, alkaisin pitää niitä nätteinä. Ja joo, oon kummallinen.. 🙂

  • P-man says:

   Et ole! 😉 Vanha myynninpsykologinen faktahan on: tuttuus lisää pitämistä! Monet yleisii kauneus/ designkäsityksii vastaan aiemmin sotineet esineet on muuttuneet tuttuuden myötä viehättäviksi. Ja tämä pätee myös ihmisiin.

   Yks hyvä esimerkki miljöösektorilta: Yli 300-metrinen metallimöhkäle Eiffel. Pariisilaisethan vihasi torninrumilustaan yli kaiken, kun se aikoinaan pystytettiin. Mutta kappas, meni tovi, ja se alkoi näyttää kaupunkilaisten mielestä kauniilta ja viehättävältä. Ja kaikkihan tietää, missä sarjassa torni nykyään pyörii esim. suosikkimatkailunähtävyyksien listalla! Hyvä näkökulma Niiskis! 🙂

 5. P-man says:

  Ja etenki ihmisen kanssa mulla ainakin on se, että mitä paremmin tunnen tyypin, sitä vähemmän enää kiinnitän huomiota ulkonäköön. Mut niin se taitaa olla monen muunkin asian kanssa. Jos/kun sisältö alkaa iskeä, kuoren merkitys vähenee. Tästäki muuten puhutaan mediakoulutuksissa… Oisko ollut kananmunateoria. Yontte muistais, mut äijä on vissiin kuollu, ku ei kuulu mitään.

  • Niiskunaiivi says:

   Jos svininfluensa on lopulta onnistunu nappaan Yontten teräviin kynsiinsä..? Vai onnistuko tyyppi saamaan rokotuksen?

 6. P-man says:

  Ei mun mielestä saanut. Musta kyllä tuntuu, et joku lappalainen yh-äiti aka Röökimuija on kaapannut sen kotaan… 😉

  • Tiina says:

   Haahaa. Voi luoja. Yontte parka :D.

   • P-man says:

    Kohta on taas tippurit kullissa ja mies joutuu katoaan maan alle… Kävi kyl mieles, et se on saanut jonku sikisjälkitaudin ja lojuu sairaalassa saamas poronsarviuutetta. 😉

 7. livia says:

  Mä taas pidän kulmikkaita ja ”kovapiirteisiä” naisia kauniina. Vaikkakin niitten pitää sit olla sirosti kulmikkaita ja kovapiirteisiä, koska jos on hirveen massiivinen ja kulmikas ni tulee helposti miehekkään/androgyynin näkönen 🙂 Musta pyöreys kasvoissa tekee vaan söpöks ja nätiks korkeintaan, ei kauniiks.

  Noista linkitetyistä naisista pitäisin Jolieta kauniina, Lundia ulkoisesti ihan kaunottarena mutta muuten ärsyttävänä, Holmesia söpönä, Veitolaa hiukan liian androgyynisenä ja Nurmea tylsän naapurintyttömäisen söpönä. 😀 Ja tietty hyvä luonne/käytös/asenne kaunistaa ja huono rumentaa, + niinku sanoit ni tyylillä, meikillä ja vaatteilla voi vaikuttaa myös paljon.

  • P-man says:

   Oih, kiitos kommentista. Näin sitä taas kerran huomataan, että mielipide-eroista ei vaan voi kiistellä. Siksi niistä täytyykin keskustella. 😉 Munki mielestä Jolie on kaunis. Varmaan johtuu siitä, että hän kantaa kroppansa niin UPEASTI. Aina hyvä ryhti, pää kaulan jatkeena ja sellainen suht reipas olemus.

   Lund on kanssa persoonallisen näköinen. Aavistus romaanivivahdetta on tässä tapauksessa extraa.

   Holmes on nimenomaan pikkutyttömäisen söpö. Juuri täydellinen pikkuvaimo mulle, jossei ois Tompan kanssa.

   Veitola on esimerkki naisesta, joka paikkaa todella hyvin meikillä (kiitti vaan hänen meikkaajalleen siis;) ja vaatteilla tuota hieman liian luisevaa ja miehistä olemustaan. Veitolasta sain muuten hyvän drag -esityksen. Haloo, osaako joku moisen taiteenlajin??? 😉

   Elina Nurmi on sellainen perus-Suomityttö. Ei ruma, ei kaunis, mutta oikein kateltava plikka. Tietenkin tässä tapauksessa tän muidun pisteitä laskee kaksisuuntaisen mielialahäiriön aiheuttavat toilailut, mutta nekin ymmärtää, ku kyseessä on sairaus.

 8. P-man says:

  Suomalaisissa naisissa on yksi hassu piirre. Moni näyttää paremmalta täytettyään 60 kuin ollessaan nuori tyttönen. Oonkohan mä vaan kieroutunut mies, mutta mun mielestä nää kaikki on erityisen upeita leidejä. Etenki saavutuksiltaan, mutta myös ulkonäöltään suhteessa ikään varsinkin!

  Lenita:

  Aira:

  Rva Paakkanen:

  • mntt says:

   Oot ollu P-man liikaa sen golffarin seurassa. (;

   • P-man says:

    Sä sen sanoit! Arvaas, se on 44 vee… Se on aika stnan nuori ollakseen 4 vaiko 5 lapsen äiti… 🙂

 9. Tiina says:

  YOU MUST BE KIDDING???!!!

  PLEASE. Siis tässä on kolme sellaista mammaa, jotka eivät tiedä mitä on arvokas vanheneminen. Lenita ja Paakkanen kamaline sotamaalineen voisivat ehkä panostaa jonkinmoiseen meikkikurssiin, ja Aira voisi kässätä ettei se punainen tukka oikein enää sovi.

 10. Tiina says:

  ”Vähän”. Onpa mulla glamourinen perjantai. Istun kotona koneella. Wuhuu. Jee. Onks kellään muulla sosiaalista elämää?

 11. E-rich says:

  Kauneus on katsojan silmässä ja rumuus ihmisen naamassa… 😉
  Mun mielest Lund on naamasta miesmäinen (eikä oo hääppönen laulajakaan kyl), eli ei lämmitä. Sit taas Maria! on tosiaa meikkipäissään iha ok, muusta en tiiä, enkä haluu tietää. Holmes on joo söpö, mut se on skientologi eli hieeeeman vinksahtanu…. hmm, sit toi missi on kyl nätti, ei valittamista. 🙂 Mut ehkä se Jolie kuiteski vie tästä porukasta voiton! 😛

  • P-man says:

   Mä hankin akvaarion. Tiina väittää, et Jolie näyttää kalalta… 😉 Ja Tiina, ei meilkään ole muuta elämää ku netti… Vai Eerik, lähetäänks radalle?!? Ootko muuten kapselissas?

 12. Mj says:

  Tälleen tyttöjä mielellään kattelevana tyttönä täytyy sanoa että postauksen julkkisnaiset ei ihan omaa makuani vastaa – vaikka kauniita ovat juu. Se on vähän sama ero kuin siinä että David Beckham on komea mies noin yleisesti ottaen, mutta siitä puuttuu jotain mikä saa polvet tärisemään. Itse kauneimpina pidän sellaisia pieniä siroja naisia tyyliin Natalie Portman.

  On tuossa rumaksi haukkumisessa varmaan sitäkin että julkisuudessa olevat henkilöt melkein poikkeuksetta nykyisin ovat normi-ihmistä edustavampia ja siinä joukossa helpommin kiinnittää huomiota pieniinkin häiritseviin asioihin. Jos Angelina oikeasti tulisi kaupungilla vastaan niin taatusti miettisin ihan muuta kuin että on se Natalie kyllä vähän nätimpi.

 13. Tiina says:

  Se näyttää transukalalle. Mun perse juurtuu tähän sohvaan.

 14. mntt says:

  Hmmph. Mun mielestä Angelina Jolie on kaunis. Tai noh, oli silloin kun se ei ihan noin pusukala vielä ollut.. Jännä et joku kasvaa vaan huulista. Noi muut naiset on mulle vieraampia, en oo nähny niin monessa mutkassa.

  Mut en voi kyllä määritellä mitään tiettyä muottia, mikä olis mun mielestä kaunis tai komea.. Kyllä se luonne ja vaatetus ja tyyli hyvin pitkälti vaikuttaa siihen mielipiteeseen. Niin ja siisteys. Jos nään yhdenkin vilauksen jostain julkkiksesta jossain huumekännirasvatuccapaparazzikuvassa, niin maku menee heti.

  Mitä mieltä olitte Totuuden hetki -Millasta? Mun mielestä siinä oli jotain pelottavaa..

  • P-man says:

   hyi vittu sitä Millaa! Kauhee lorttohoro, joka vaan vittu naureskeli, ku mies järkyttyi pettämisuutisesta… Huomionkipee suttura!

 15. Reeno says:

  Minen nyt jaksa muuhun ottaa osaa ku tähä et oliks nää naiset kuvassa rumia.

  Ne ei oo rumia, ne on vaan huolittelemattomia. Lettii vähä värii ja ripsaria, plus toi toinen vois vaihtaa ton körttinsä johki toiseen ni menis iha okay.

 16. JToivonen says:

  Tosta vois olla montaa mieltä, mutta mä oonkin sovinistisika? 😀

  Nyt baariin vertailemaan rumuuden eri asteita –>

  • P-man says:

   No?! Oliks mimmoset normaalijakaumat J2?! Tai siis rumuushan riippuu osin humalan asteesta… Ehkä pitäs kysyy, oliks toimivat kännit? 😉

 17. JToivonen says:

  Mitenniin OSIN? Oli oikeastaan sekä että, ihan hyvät jakaumat ja lisäksi join itseni kauniiks… (noh, siis vaan muutaman ison :))

  • P-man says:

   Very nice indeed! 😉 Mäkin join itseni nelinkontin, mut tajusin pysyy Testoksessa enkä esim. eksynyt homobaariin… Haha… Kohta viritän vitunmoisen kisastudion ja alan valkata Päivän Pimuja Linnasta…

 18. Hyv ett edes jotkut suomalaiset blogistit hallitsevat idinkielen alkeet.

 19. P-man says:

  Mistäs moinen lausunto parturikampaamo24? Siitä että sain pilkut kohdilleen kerrankin? 😀 Ei tässä turhaa ole lukiota käyty tai istuttu yrityksen kirjallisen viestinnän kursseilla perkele. 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: