Linnanjuhlat my ass


Tänään on se päivä vuodesta, jolloin miehet ja pojat eivät vahingossakaan eksy telkun ääreen, jollei tietty muija pakota. Tänään lähdetään miesporukassa lenkille, pelataan Flight Simulatoria, nikkaroidaan autotallissa tai järjestetään pokeri-ilta. Kaikki sijaistekeminen kelpaa, kunhan ei pidä istua soffalla skumppa kädessä ja arvostella juhlapukuja, meikkejä ja tanssityylejä. Kunhan ei tartte katsoa epäedustavan presidenttimme epäedustavaa naamaa, nunnakaapua tai väkinäistä tekonaurua. Ja kunhan ei tartte sortua arvailemaan, ketkä poliitikot (tai muut tunnetut) vuonna 2009 nai tosiaan ristiin, ja kohupaljastavat suhteensa ilmestyen Linnaan yhdessä.

Minä aion tehdä tänä vuonna poikkeuksen em. säännöistä! Ensimmäistä kertaa neljään vuoteen kukaan muija ei ole pakottamassa mua tsiigaan juhlia, joten aion tehdä sen vapaaehtoisesti. Viritän studion molskille, juon skumppaa kolpakosta ja kutsun kylään pelihenkisii frendejäni. Ja tietty Eerikin. Ja oiskohan Yontteki kotiutumassa tänään Lapista. En ole varma…Saas nähdä, kauan kestän tätä touhuu. 😉

Hyvää itsenäisyyspäivää joka tapauksessa kaikille lukijoille! Muistakaahan lähettää ip:n terveiset papoille (ja miksei mummoillennekin), jotka on selkä vääränä tätä maata meille rakentanut. Kiitos vaan!

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

7 Responses to Linnanjuhlat my ass

 1. mntt says:

  Hyvää itsepäisyyspäivää sinnekin. Juurikin avasin puolivahingossa telkkarin, joten pystyn hetken tässä kiireen keskellä bongailemaan perinteiseen tapaan enoa ja sen vaimoa.

  Näin viime yönnä sellasta unta, että ostin ihan hiton ison kämpän, josta meinasin rakennella samanmoisen tyttöjen kommuunin kuin teidän Testos. (; Vessojen sisusteluun loppui, en keksiny tarpeeksi erilaisia sisustusideoita.. 😀

 2. P-man says:

  Kiitos! Hyvä uni… 😉 Sit lyödään hynttyyt yhteen, jos perustatte girl-Testoksen. 😉 Vähän ku jenkki-highschool-sarjoissa ne alfat ja omegat, mitä lie oppilasyhdyskuntia vai kiltoja ne nyt olikaan…

  Saitko vessat kuitenki readyks vai jäikö puolitiehen…?

  • mntt says:

   Jep, näin tehdään. Eka pitää laittaa toi uni toteutukseen. (:
   Se uni päätty siihen vessadilemmaan. Muuten oli kaikki valmista.

   Mutta viime yön unet oli aivan sekavia. Mites te muut? Näättekö paljon unia?
   ..mulla on aika vilkas tuo unielämä. Ei oo asiaa, mitä en olis unissani tehnyt.

 3. E-rich says:

  Olipas pukutarjonta jotenki paska. Ihan kivoja pilvin pimein, mut ei mitään Woaaaaah!!!!!!! -henkistä yhtä ainutta. Paskat bileet, mut tulipahan ny sit Piimänin painostamana kateltua. .__.

  • P-man says:

   Olihan meil onneks ihq uimari Seppälä! Muuten vähän vaisut 2 heebon bileet! ;D

   • mntt says:

    Mä tykkäilin kans Seppälää. Ja ainaki ensi silmäyksellä se Halosen hovimeikkaaja vai mikä lie oli edustava. En ehtiny ihan kokonaan kemuja seuraamaan.

 4. P-man says:

  Joo, molemmat on meikäläisen TOP-listalla! 😉 Harmi vain, että meikkaaja taitaa olla menetetty pitkätukalle… Tänään voisin yrittää raapustaa tuntojani tänne noista kemuista. Mut ensin töihin. Tippuri IS BACK!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: