Linnanjuhlien mieleenjääneet


Vaikkei meistä miehistä mihinkään ole, on tullut aika arvostella linnan kävijät. Tässä mieleenjääneimmät tyypit perusteluineen. Kauneudesta tai kauheudesta on parempi olla sanomatta suoraan mitään… 😉

1. Kiltti mies Howard

Tampereen yliopiston professori Howardille kaikki kunnia rohkeudesta olla oma itsensä! Mies asteli linnaan punk-tyylilleen uskollisesti kiltissä ja maihareissa. Propsit siitä, että kellertävät kengännarut oli sovitettu täydellisesti yhteen kultaisen vyön soljen ja keltaisten loimilankojen kanssa. Yks asia jäi mietityttämään: miksi sääret kiiltää noin? Onko ne vahattu ja rasvattu vai käyttääkö Howard sukkahousuja Robin Hood -tyyliin? Tietääkö joku, kuuluuko kiltin kanssa sukkikset tai paljaat karvattomat sääret?

2. Tissitön Haapkylä

Silloin kun pariskunnasta miehellä on suuremmat boobsit, pitäisi pukeutuminen osata suhteuttaa vallitsevaan faktaan. Miksi pitää olla suuri ja kaiken paljastava kaula-aukko, jossei ole mitään näytettävää? Pelkkää luuta ja nahkaa on kurja esitellä. Ensi vuonna Minnalle enemmän kangasta tai suuremmat tissit! Propsit hyvästä asenteesta ja magean värisistä hiuksista sekä letkeästä siipasta.

3. Lumikuningatar Seppälä

En tiedä, oliko Enbuske, joka ohjasi/tuotti eilisen, mutta kameralle oli taltioitu erittäin hellyttävä hetki. Nuori uimarityttönen juttelemassa veteraanin kanssa ja hypläämässä aidosti kiinnostuneen oloisena papparaisen arvomerkkejä rintapielessä. Kohtaus ei näyttänyt, vaihtuiko roolit toisin päin myöhemmin… Yks juttu Hannis: ens kerralla rusketusrajat piiloon, ni ei tuu junttisolkkuvaikutelmaa. Ja lisäks kannattaa olla tarkkana, mihin kohtaan sen puvun yläosan asettaa, ettei näytä drag queenilta maskuliinisine muotoineen. Jos kaulus (?) ois ollut sentinkin alempana, se olisi korostanut siipiä ja hartioita turhan miehekkäästi. No, myöhemmät kuvat osoitti, et hamosta oli nyitty ylemmäs pitkin iltaa. Hyvä tyttö!

4. Tyylilleen uskollinen kirjailija Sofi Oksanen

Propsit siitä, että rastat päässäkin voi näyttää ihmiseltä. Olin iha varma, et muija saapuu juhliin Tippuriteini-lookissa. Toi harmaa hillitty kiiltävä kolttu oli magea. Ja kuinka nerokkaasti iso hörhelöhelma vei katseen pois takkutukasta! Jos toi kangasmäärä ois tungettu kaula-aukkoon, Oksasta tuskin ois löytänyt puvun ja hiusten välistä koko iltana.

Lopuksi vielä pieni tehtävä: Yhdistä oikea kuva ja arvostelu. 😉 😉 Morooo… Back to work.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

11 Responses to Linnanjuhlien mieleenjääneet

 1. Tiina says:

  Sofi Oksanen on kuvottavan ruma. Yök. Jos olisin pressa, en suostuoisi tollasta bakteeritukkaa kättelemään.

  • P-man says:

   Ei ole missityyppiä, ei! 😉 Mitenköhän tommonen tukka pysyy kuosissa vai pesiiks siel jotain oravia ja matoja? Vois kuvitella, et toi todella on aikamoinen hygieniaprobleemos.

 2. Tiina says:

  On todellakin hygieniaprobleemos. Yök. Hei aikuisella naisella goottityyli WTF? Vai mikä tyyli toi on olevinaan? Hei mee lukee mun tupakkavuodatus. Vittu kun ihmiset ei osaa lukea, ja kommentoi sillä tavalla, että huomaa niiden missanneen pointin.

  • P-man says:

   Mä en kyl tiedä. Ehkä gootti/punk…?! Musta on kiva, et jengi on persoonallista ja rohkeaa, mut toi paskatukka vaan mietityttää. Mut kaipa siihenki on keinonsa…? Ehkä joku rastafari osaa kertoa…. Erilaisuus on jees, mut valitettavan moni kärsii sen takia Suomessa.

   Täytyyki käydä lukaseen! 🙂 Vituttaa, ku en pysty kommaan edelleenkää, mut täytyy kärvistellä viel hetki. Pitäis pääst tsekkaan joulun jlk tulevat uudet luurit, vertailla merkkei ja sit alkaa tehdä kauppaa… Ku ny virma maksaa, ni ostetaan kerralla erinomainen! 😉

 3. Tiina says:

  Kirjotin muuten mun blogiin äidiksi haluavista naisista, ja mitä ne on sen äitiydeneteen valmiita tekemään. Käy lukemassa, ja ota opiksesi!

  • P-man says:

   Apua… Kuulosta pelottavalta! 😉 Seijahan ”unohti” syödä pillerit! Kiva kuulla jälkikäteen. Must tommonen on petos ja pitäis kriminalisoida…

 4. Tiina says:

  Jeps, niin mustakin. Noita naisia on niin helvetisti.

 5. Reeno says:

  Hei, älkää morkatko Sofi Oksasta ku mun mielestä se on hienosti oma ittensä, mutta kuitenkin ”yhteiskuntakelponen”, siis meinaten tätä että tuo esiin tän oman goottiustaipumuksensa, mut ei siltikään näytä joltain himotörkeeltä (niinku esim tää tippuri 😀 )

  Sillä on niiiin hypnoottiset huulet.. Voisin ikuisuuden vaan tuijotella sitä sen naamaa kun se puhuu. Muutenki ihan asiallinen täti.

  • E-rich says:

   No mut hei kamoon, onhan se tukka yks moppi. Ja mua ainaki pelottaa et mitä kaikkee paskaa siellä asuu ja pesii. Siinä vaihees se on yks vitun sama millaset huulet sillä on. 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: