Työpäivä #5: Tippuri Is Back.


Tippuri on takaisin mesessä. Onneks vain töissä, ei pippelissä. Se on ihmeparantunut sikiksestä, vaikka kuulemma perjantaina oli ollut kuumetta yli 39. Joojoojoo… Mä sain saikkutodistuksen, joka näytti aidolta, niin täytyy sit vissiin uskoa. Sovittiin, et jatkossa sairaspoissaoloista ilmoitetaan soittamalla, ei vajoamalla maan alle tai laittamalla tekstari. Käytiin muutenkin muutama perusjuttu läpi aamun ratoks.

Työvaatteet:
Jontte on elpymään päin ja erittäin hyvällä tuulella (varmaan saanut lappitoosaa) ja suostui siihen, että Tippuri saa hankkia firman piikkiin hyvät työkengät. Yhdellä ehdolla: Mun pitää mennä muijan mukaan vahtimaan, ja paikka on ennalta määrätty. Oisko ollut Fidzi tai Fichi, missä on joku Yonten kaveri auttamassa. Voi vittu, sanon mä. No, huomenna ostoksille sit.

Työajat:
Jatkossa Tippurilla on suht itsenäiset viikot ja liukuma välillä 7-18. Eli muija saa itte sovittaa sen 7,5 tuntia, miten lystää, kunhan asettuu tolle välille. Ja torstaina ei ole tulemista ennen 10, koska meillä on jatkossa aamupalaveri 8-10.

Työtehtävät:
Tippuri jatkaa media-analyysin parissa koko harjoitteluaikansa. Ollaan jo nyt about 3 päivää dediksestä jäljessä, vaikka koitin viikonloppuna kuinka paikkailla. Tänään muuten neiti on siivonnut toimistoa ja täydentänyt safkakaapin tarjontaa. Annoin muijalle vanhan tukkukuitin käteen ja sanoin, että ostaa sen mukaan saman satsin ku ennenkin. Ja mitä kävi…

Auto ja kulukorvaukset:
Maksetaan Tippurille kulukorvaukset oman auton (= äitinsä) käytöstä, koska Yontte ei halua saastuttaa Kiesiään. Mä mietinkin viime viikolla, miks auto piti pesettää sisältä ja ulkoa tätä viikkoo varten, mut se selvis. Äijä on ehtiny kuksasta Tippuria kaarassa. En kyllä tajunnu, oliks tää silloin The Tartuttamishetkellä, vai siis myöhemmin. Iha sama. Nyt ei pitäis itää enää tippurit penkissä.

Omatoimisuus:
Tippuri pyrkii mahdollisimman omatoimiseen suoriutumiseen kaikesta. Eli ei soittele mulle niinkuin eilen kesken linnanjuhlien ja kysele, ”voiko tulla töihin, kun on nyt terve”. Miksei vois, kun niin on sovittu?! Melkein missasin Karpelan tissien sisääntulon eilen, ku tää yks dorkkis häiritsi kesken kaiken.

Ja omatoimisuus koskee myös kaikkea muuta työtä. Tänään tosiaan lähetin muijan Tukkuun hakeen täytettä asiakassafkoihin. Annoin vanhan kuitin käteen ja pyysin tuomaan samanlaisen setin Nekalasta. No, menikö puolta tuntiakaan, ku mimmi soitti, ettei löytäny tukkuun, vaan oli Pirkkalan lentokentällä. Sit neuvottiin kädestä pitäen takas isolle tielle ja siitä Viinikan kautta Nekalaan. Saatanan dorka. Jos sanotaan, että Viinikan liikenneympyrän jälkeen vasemmalle Nekalan kylttien mukaan ja annetaan navi mukaan just in case, niin kuinka voi ajaa 20 kilsaa risteyksen ohi? Mimmi on edelleen ostoksilla, mut katotaan löytääkö takas toimistolle.

Kyllä tää tästä pikkuhiljaa alkaa lutviutua. Mukavaa työpäivää kaikille tyypeille. Meikkis jatkaa kans puurtamista. 🙂

Morooo!

Tästä kaikki alkoi:

https://ristipissarit.wordpress.com/2009/10/12/pilli-hellana/

https://ristipissarit.wordpress.com/2009/11/05/jouluapulainen/

https://ristipissarit.wordpress.com/2009/11/27/tippuriteinin-piinaviikot/

Työpäivä #1:

https://ristipissarit.wordpress.com/2009/11/30/tyopaiva-1-tippuriteinin-balettitos-sut-ja-jarjeton-paskalohkare-pontossa-ei-menny-iha-nappiin/

Työpäivä #2:

https://ristipissarit.wordpress.com/2009/12/01/tyopaiva-2-hiukka-parempi/

Työpäivä #3:

https://ristipissarit.wordpress.com/2009/12/02/tyopaiva-3-tippuri-kadoksissa-ja-tekoinnovatiivisuus/

Työpäivä #4

https://ristipissarit.wordpress.com/2009/12/03/tyopaiva-4-ei-sanottavaa/

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

19 Responses to Työpäivä #5: Tippuri Is Back.

 1. mntt says:

  Hahahah. 😀 Voi neiti Tippuria.

  En ymmärrä, miten Tampereella voi eksyä, sehän on suhteellisen helppo liikennöitävä näin ulkopaikkakuntalaisellekin. Joka kerta on baarista tai jatkojen jatkoilta löydetty takaisin majapaikkaan. Ja autollakin suhattu ympäri ämpäri enkä vielä oo itteeni hukkaan saanu. Ja jos Tippis on sentään paikkakuntalaisia?

  Ite kerran meinaa jouduin suunnistamaan jonkinmoisen kuvamuistin perusteella Hervannan takametsistä Pyynikille pelkästään sillä tiedolla, minkä olin edellisenä iltana nousuhumalassa kattonu kartasta, että missäköhän päin Mansea suurin piirtein kyseessä oleva osoite sijaitee, en ollut aikasemmin Pyynikin suunnassa pyörinykään.

  • P-man says:

   Joo, kyllähän täällä helppo on ajella. Mut ehkä Tippurilla on toi motivaation puute sen verran suuri, et sille ei oo ni justiinsa, kuinka paljon sählää ja kenen rahoilla. Veikkaisin…

   Iha hyvin vedetty Herwoodista Pyynikille. Jos vaan malttaa pysyä ohitusteillä ja isommilla väylillä, Treella löytää kaikkialle. Sit jos lähtee sompaileen pikkuteille taajamiin, saattaa suuntavaisto mennä iha sekas. Ite ajan kaikkialla ainakin vaiston ja kartan varassa. Navigaattoria tulee joskus käytettyy, jos on kiirus tai muuten vaan täysin tuntematon paikka…

   • P-man says:

    Ja mä en itseasiassa tiedä, onks Tippuri Mansesta vai muualta. Tää asetelma sen verran outo, et oon pidättäytynyt tutustumasta neitiin kummemmin. 😉

 2. mntt says:

  Jep no se oli kyl aika suoritus suhata silloin ilman kummempia karttapalveluita. Sitä villiä aikaa. 😉
  Mutta kannatti. Sinä syksynä tuli veivattua Helsinki ja Tampere molemmat ilman navigaattoreita kaikkiin suuntiinsa, joten en oo sen jälkeen ikinä karttoja tai naveja enää edes näissä kaupungeissa tarvinut (kuhan vaan katon, et mihin suuntaan osoite sijoittuu).

 3. emminuorgam says:

  Musta on vähän asiatonta tolla tavalla haukkua tyttöä; varsinkin kun se ei enää ole mikään liikenneympyrä, vaan risteys jossa on liikennevalot.

  • P-man says:

   Mitähän vittuu mä oon ajatellu, ku kirjoitin liikenneympyrä? Varmaan juurikin sitä itseään, eli ympyrää. Miksi sitä muuten sanotaan liikenneympyräks manselaisten keskuudessa, jos tuo on ”vain” risteys. Risteys, jossa on ihan vitun epäselvät opasteet ja kaistajaot näin paikallisellekin. 😉

   No sitä suuremmalla syyllä pitäis osata ajaa suoraan, kun ei tartte ees kaartaa mihinkään ku yo:n suunnalta tuli… Meinasin ensin neuvoo siitä Viinikantien kautta, mutta aattelin, et ajaa muuten Iidesrantaan, joten valitsin viel helpomman vaihtoehdon. Ja siltikin meni muutaman kymmenen kilsaa pitkäks… How is it possible?

   Positiivista, et mimmi toi kuitenkin oikeat safkat meille. Hyvä tyttö.

 4. emminuorgam says:

  Niin mutta ympyrä olis helppo; liikennevaloissa on kolme väriä ja paljon eri muotoja. Saletisti et itsekään osais aina laittaa neliöö ympyrään. Eiku.

  Mutta siis ihan tosissaan, mistä se tyttö on teille löytynyt harjoittelijaksi? Ja why, oh why, se tekee media-analyysiä, jos se ei ole kyllin fiksu tajutakseen edes olevansa se kuuluisa Tippuriteini?

  • P-man says:

   liikennevalot… Ympyrä… Hmm… Iha piece of kakku, etenki täällä pikkukaupungissa. Mut ei tietty kaikille. 😉

   Ei aasinkaan tartte fiksu olla. Se on enemmänki työjuhta. Älä ny herranjestas luule, että se tyttö saa tehdä analyysia. Ei suinkaan. Hän vaan kerää ja lajittelee datat. 🙂 Teini suorittaa meillä ”rangaistustaan” siitä, että tartutti mun/meidän pomoon/kämppikseen Yontteen tahallaan sukupuolitaudin… Siks tää kuvio onki hiukka vaikea… Long story. Lyön sulle linkin, jahka ehdin… 😉

   • P-man says:

    Ja toivon mukaan, se ei o kuuluisa…! Yontte meinaa hiukka repee, jos koko Suomi saa kuulla sen ”vammasta”…

 5. emminuorgam says:

  Ai se on tullut töihin vasta sen jälkeen. Siinä tapauksessa ymmärrän.. 😉
  (Note for self: focus woman!)

 6. emminuorgam says:

  Yleensä mäkin bloggaan just niistä asioista, joiden haluan olevan salaisuuksia.. 😉

  • P-man says:

   Juu, samoin! 😉 Mut toisaalta, on rohkeuden merkki, et uskaltaa kertoo noinki nolosta jutusta… Ja eihän se Yonttekaan ny omalla nimellä kuuluta asiaa. Ja ne tietää, jotka ny muutenki on läheisii. Ehkä tää tapaus on varoittava esimerkki nyt joillekin…

 7. ihanhupsu says:

  Mä en kyl tajuu miten te kustannatte sille jotain kenkiä ja vaatteita, ku ei sellasia saa normityöntekijätkään paitsi jossain kaupan kassalla. 😮

  • P-man says:

   En mäkään…mut ei se voinu balleriinoissakaan pyörii asiakkaiden nähden. Eikä kyl paljain jaloin. Joskus on tehtävä pieniä myönnytyksiä, jotta kokonaisuus toimis.

 8. P-man says:

  Mitähän me iha oikeesti tehdään tän naisen kanssa? Kuka itseään tai toisii kunnioittava naikkonen ilmestyy töihin karvanopat kaulassa koska ”ne on trendikkäät ja second handii”… Tsiisus.,,

  • emminuorgam says:

   Karva vitun nopat? Siis onko tää nyt joku ironinen läppä jota mä en tajua, vai onko sillä todella karvanopat kaulassa? Mitä seuraavaks? Kuusentuoksunen Wunderbaum housuissa?

   • P-man says:

    Ei kyl ollut unta. Ei ne semmoset autokokoiset ollut mut ihka aidot karvanopat. Kuulemma ”koru”. Jepjep! Mä ymmärrän jonku kultasen nopan ketjus mut et karvanopat. Ja siis hauska ajatus muttei duuniin!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: