P-Man edesauttaa miehiä työllistymään – Lisätietoa Seuralainen.fi:stä


Aikoinaan innostuin miesavecin hommasta ja laitoin seuralainen.fi:hin kyselyä työstä. Sainkin asiallisia vastauksia, kiitos vaan. Jos jotain muutakin kiinnostaa, niin tässä. Tj Arja Toola tuskin pahastuu, että teemme firmalle PR:ää? Tällä kertaa jouduimme jättämään hakemukset laittamatta, kun työtilanne muuttui tähän nykyiseen härdelliin.

Kysymykset:

Hei,

Täällä kirjoittelee kolme aikuista, hyvinkoulutettua, aktiivista ja hakukriteerinne täyttävää avec-työstä kiinnostunutta miestä. Törmäsimme yritykseenne yhteisen ystävämme kautta ja kiinnostuimme hommasta. Ennen kuin laitamme virallisia hakemuksia, meillä olisi muutama kysymys/tarkennus. Kiitos jo etukäteen vastauksistanne. Ymmärtänette, että tiedustelumme tulee tässä vaiheessa ”nimettömänä”, sillä toimialaan liittyy paljon negatiivisia uskomuksia ja haluamme varmistaa selustamme toistaiseksi.

Avec on seuralainen, ei huora.

1. Minkä verran työtä olisi tarjolla viikkotasolla, mikäli työntekopaikka olisi Tampere? Entä Helsingissä?

2. Onko biseksuaalisuus/homoseksuaalisuus este työn tekemiselle/saamiseksi? Entä rekisteröity parisuhde samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa? Entä heteroavioliitto?

3. Millaisia korvauksia maksatte työntekijöille? Onko kyseessä keikkakohtainen hinnoittelu, tuntipalkka vai joku muu? Mihin haitariin korvaukset asettuvat euromääräisesti? Millä perusteella (esim. osaaminen, kokemus, erityistaidot) palkka määräytyy? Maksetaanko kulukorvaukset verohallinnon suositusten mukaan?!

4. Olemme kuulleet, että osa miespuoleisista työntekijöistänne on tarjonnut naisille myös seksiseuraa. Eihän tällaiset seksuaalisesti värittyneet työtehtävän kuulu viralliseen työnkuvaan? Miten seksiä vaativat asiakkaat hoidetaan niin, ettei työntekijän maine mustaannu esim. mediassa? Olemme arvostetuissa ammateissa ja kenelläkään meistä ei ole varaa joutua juorulehtien palstoille mistään turhanpäiväisistä juoruista.

5. Miten suojelette työntekijöidenne henkilöllisyyttä ja yksityisyyttä Suomen kokoisessa maassa? Saako asiakas tietää työntekijän nimen tai muita henkilökohtaisia tietoja? Haluavatko asiakkaanne ylipäänsä ”paljastaa”, että miestoveri on avec-palveluista, vai vaaditteko työntekijöiltä tämän faktan salaamista/suoraa valehtelua tilanteissa, joissa hänen henkilöllisyyttään tiedustellaan?

6. Onko olemassa kanavaa, mistä voisimme kysellä nykyisten työntekijöidenne kokemuksia työstä?

Kiitos lisätiedoista ja mukavaa viikon alkua!

Vastaukset:

Tässä vastauksia,

1. Toiminnan laajuus Tampereella: Meille on tullut aika paljon kyselyjä Pohjanmaalta, joka on täältä katsottuna kauempana kuin Tampereelta. Ajatus on, että saisimme jonkun hoitamaan niitä keikkoja Tampereelta tai Jyväskylästä. Keikkoja tässä vaiheessa olisi ennemminkin yksi kuukaudessa, kuin useampi viikossa. Helsingissä meillä on jo riittävästi miespuolisia aveceja. Tosin emme ole vielä läytäneet alle 180cm, noin 60v. paritanssitaitoisia kavereita.

2. Emme kysele seksuaalista suuntautumista. Osa miehistä elää
parisuhteessa, osa on sinkkuja. Tosin olen havainnut, että asiakkaat
mieluummin liikkuvat ns. vapaan miehen kanssa, kuin pelkäävät törmäävänsä seuralaisensa perhetuttuun.

3. Korvaus on keikkakohtainen palkkio, jonka suuruus on puolet asiakkaan maksamasta korvauksesta (-alv 22%). Palkkioita on maksettu verokortille, freelancer-verokortille tai tekijän yritykselle. Keikan hinnoittelu perustuu pitkälti tilanteen vaativuuteen. Hankalat perhejuhlat näyttelemisineen ovat olleet vaativimpia aveceille. Kulukorvaukset on maksettu joko sopimuksen mukaan tai verohallinnon suositusten mukaan. Olemme veloittaneet kulut suoraan asiakkaalta.

4. Minä en ole kuullut, että kukaan tekijöistämme olisi tarjonnut
seksiseuraa? Sen sijaan olen kuullut, että asiakkaat ovat sitä odottaneet. Seksi ei kuulu palvelun hintaan. Siihen pitää aina vedota. Yrityksemme ei välitä seksiseuraa. Sitä voi etsiä vaikka sihteeriopiston sivuilta.

5. Emme kerro tekijän henkilöllisyyttä asiakkaalle. Tekijä voi valita
”taiteilijanimen”, jolla esiintyy. Suosittelemme tunnistamattoman
puhelinnumeron hankkimista, esim. prepaid-liittymää, jos pitää olla
asiakkaan tavoitettavissa. Emme myöskään paljasta asiakkaidemme
henkilöllisyyttä. Suomen kokoisessa maassa tosin on aina mahdollisuus törmätä tuttuihin. Asiakkaan ja avecin on hyvä sopia etukäteen tarina taustoista ja siitä, missä ovat tavanneet.

6. Työntekijämme eivät ole halunneet verkostoitua toistensa kanssa. Mahdollisessa haastattelutilanteessa on mahdollisuus kysyä siitä, mitä keikat ovat todellisuudessa olleet. Käytännössä homma on vähemmän glamouria ja henkisesti ajoittain raskastakin.

Ystävällisin terveisin,

Seuralainen.fi

Päivän kevennys kertoo, miksi P-Man aloitti  golffin. 😉

http://www.youtube.com/v/6qyYH7sLWDc&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1%22%3E%3C/param%3E%3Cparam

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

2 Responses to P-Man edesauttaa miehiä työllistymään – Lisätietoa Seuralainen.fi:stä

  1. P-man says:

    Linkki blogiin, jossa kerrotaan samoja juttuja:
    http://seuralainen.blogit.fi/2009/08/

  2. Päivitysilmoitus: Yhtä en myy, esinahkaa! « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: