Tippuriteinin elinkaari typistetysti


Minä en ole veljeni vartija. Enkä etenkään vuokraisäntäni. Näin ollen minä en ala selitellä ison miehen toilailua. Jos vielä kysyy Tippuriteinin päätymisestä mun alaiseksi, kannattaa lukea nämä entryt. Ne kertoo valitettavan tarkasti kaiken siitä, mitä yks tippuri voi ihmiselämässä aiheuttaa.

 ”Tippuri pieni pyörii, Jontte, Piimän, kohta Erpa ja varmaan koko Pirkanmaakin siinä pakosta hyörii. Munat sanoo plop, plop, plop, tippurin balleriinat kop, kop, kop”.

Tästä kaikki alkoi,  kun Tippuri oli vain Yonten ongelma:

https://ristipissarit.wordpress.com/2009/10/12/pilli-hellana/

https://ristipissarit.wordpress.com/2009/11/05/jouluapulainen/

Ja kun siitä tuli meikänkin probleemos:

https://ristipissarit.wordpress.com/2009/11/27/tippuriteinin-piinaviikot/

Työpäivä #1:

https://ristipissarit.wordpress.com/2009/11/30/tyopaiva-1-tippuriteinin-balettitos-sut-ja-jarjeton-paskalohkare-pontossa-ei-menny-iha-nappiin/

Työpäivä #2:

https://ristipissarit.wordpress.com/2009/12/01/tyopaiva-2-hiukka-parempi/

Työpäivä #3:

https://ristipissarit.wordpress.com/2009/12/02/tyopaiva-3-tippuri-kadoksissa-ja-tekoinnovatiivisuus/

Työpäivä #4

https://ristipissarit.wordpress.com/2009/12/03/tyopaiva-4-ei-sanottavaa/

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

16 Responses to Tippuriteinin elinkaari typistetysti

 1. Tiina says:

  Mä en ymmärrä miksi kaikki valittaa green card-popupista mun sivuilla, koska mulle ja niiskikselle ei ainakaan niitä tule. Weird.

 2. Emilie says:

  Eksyin tänne ihan vahingossa eilen ja kohta kahlattu kaikki vanhat postaukset läpi… Pakko todeta: jos näistä jutuista edes 1/5 on totta niin ootte ehkä maailman cooleimpia tyyppejä 😉

  • E-rich says:

   Moro, Emilie ja teretulemast joukkoon! 🙂 Kiitos vaan world’s coolest statuksesta! Vois teettää kyl taas tiimipaitoja aiheesta. 😉

   … ja pakko todeta vuorostaan tältä suunnalta, et mä ainakin tekisin mitä vaan, ettei nää kaikki jutut olis omalta kohalta totta… mut no can do. Tai no, ainahan voin syyttää isompia poikia kaikesta pahasta! 😀

 3. JToivonen says:

  Popup Blocker / Popup Killer / AdBlocker kenties syynä ettei teille tule?

  Mahtaa nykyään jo olla jossain selaimissakin valmiina, kun lataat uusimman version?

  • E-rich says:

   Juurikin näin.

   • P-man says:

    Mul on Adblocker konees ja hyvin pelittää. Mut puhelimes ei yllättäen. 😉

    Emile, mun mielest me ollaan enemmänki friikkejä, jotka unohtaa välillä olevansa koht kolmekybäsii (ja osa onkin ja osa ei lähelkään…;) ja elää ku teinit Testoksessa. Mut toisaalt, en vaihtais pvääkää pois.

    Olen pitkäst aikaa TYYTYVÄINEN ja ONNELLINEN YKSIN ja OMANA ITSENÄNI!

   • JToivonen says:

    Jumatsuikka lapsukaiset, jos kaikki nää tarinat on täyttä totta, niin oon toisaalta huolissani, mutta toisaalta helveten ylpeä teistä!

    Kiip ap tö guut wörk!

    ps. Ikä on vain luku. Vähän samalla tavalla kuin palkkakin… Mutta palkalla vaan on enemmän merkitystä 😀 (?)

 4. Päivitysilmoitus: Kotiutuminen etelään « Ristipissarit

 5. Tiina says:

  P-Man, oon facebookissa. Etsi tolla mailiossalla, jonka tohon mailiosoitekohtaan ilmotin :D.

 6. yontte says:

  Onko keskiverto sinkkukaupunkilaisten elämä sit jotenkin tosi laimeeta kun ei mun mielestä tässä meidän elämässä mitään nyt niin ihmeellistä oo. Ollaanhan me poikain kanssa aika yllytyshulluja kaikki, mutta se on ainoo keino selvitä tästä arjesta niin, että ei vituta koko ajan.

  Mä olen kaikenmaailman blogeja lueskellessani ja ihmisten juttuja kuunnellessani todennut, että on olemassa kolmenlaisia ihmisiä. Niitä, joiden elämä on oikeesti vitun tylsää. Pelkkää lähiöö, tuulipukuja ja jauhelihakeittoo päivästä toiseen. Sit on nää meidän tyyliset ihmiset joilla on ihan sikana kavereita ja tuttavia, tehdään paljon asioita joista osa on fiksuja ja osa vähemmän fiksuja eikä aina mietitä yhtään vaan laitetaan vaan meneen. Ja sit on nää salahullut, jotka pitää sellasta tosi taviskulissia ja sit niil on joku ihan karmee salainen elämä huorana, mafiosona, pedofiilinä tai ihan vaan huiripukkina a´la Tiger Woods.

  Voin sanoa, että nää meidän jutut on joo villejä, mutta kuitenkin kilteimmästä päästä kun tiedän, mitä jotkut ihmiset on tehny. Mun yhden tuttavan isä mm. paljastui pari vuotta sit narkomaaniksi. Se on pappi. Ja se on vetänyt huumeita jostain 80-luvulta asti eikä perhe oo tajunnu mitään! Ja sit nää tapaukset et ihmisil on toinen avioliitto ja perhe jossain, mun tuttavapiirissä on paljastunut parikin tollasta juttua.

  • P-man says:

   Niin, kyllä se on asenne, joka ratkaisee!

   Yontte,
   Tykkäsitkö persekalenterista? Jätettiin se kelmu pöydälles, jos haluisit tehdä inhokeilles oman persoonallisen setin… 😉

 7. P-man says:

  J2: Tarinat? Kenellä ihan oikeesti ois aikaa kirjoittaa tarinoita? Ehkä joo joskus tulee vähän höystettyä yksityiskohtia tai esitettyä asiat kärjistetysti, mut niin se menee arjessakin.

  • JToivonen says:

   Tottakai, tottakai, asioita pitääkin esittää kärjistettynä – muuten tekstiä ois varmaan tylsä lukea, vaikka teillä onkin aina kova meno päällä 🙂 En tarkottanu kommenttia negatiivisena, lähinnä kannustavana. 🙂

 8. P-man says:

  Kiitos. Mä olen tänään suht temperamenttisella tuulella. Pahoittelen kiivauttani. En tarkoittanut pahalla, vaan hyvällä.

  Oon vaan kade, ku Tippuri flirttas Erpan kanssa… 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: