Visailua ja visaisia pohdintoja


Täytinpä määkin nyt tän P-manin kyselyn, oli ihan hauska !

KYSELY MIEHILLE

Vastaa kysymyksiin ja anna vastaukset tämän jälkeen luettavaksi naisellesi, ja toivo, että tämä nauraa.

1. Luettele rintaliivien eurooppalaiset standardikuppikoot pienimmästä suurimpaan?

Kuppikoot alkavat rusinasta eli AA:sta ja ne jatkuvat ihan vitun pitkälle, yleensä kai johonkin G:hen tai E:hen, mutta olen nähnyt tissidokkarin, jossa yhdellä muijalla oli J-kuppi ja toisella L-kuppi. Ympäryskoot alkavat muistaakseni 60 tai 65:stä ja jatkuvat läskimaakareiden 100 jotain asti. Mun naisilla ymppis on ollut yleensä välillä 70-85 ja kuppikoko B-DD.

2. Mikä on istukan tärkein tehtävä?

Se liittyy jotenkin kohtuun?

3. Mikä on päärme?

Päärynän ja käärmeen sekoitus. Päärynän syönyt käärme.

4. Mikä on Kultainen vaatepuu -tunnustus?

Tää oli joku vaatesuunnittelupalkinto.

5. Mihin käytetään tuotetta, jonka nimi on Secret Nipple Cover?

Tiedän, tiedän! Näitä kaupattiin Singaporessa joka paikassa. Hysteeriset tekohurskaat jenkkimuijat peittävät niillä nöpöttävät nänninsä. Siis sehän on ihan kamalaa jos ne nöpöttää. Ei siinä mitään jos meloonit ja toosa muuten paistaa paljaina…

6. Mitkä ovat magnet pantyt (ts. magnet pantsit)?

Aaaaahhhahhhhhaaaahhh!!!! Kysykää P-manilta ja Seijalta…..

7. Mitä ovat Hawaiian ja Hollywood-tyylit?

Hollywood tyyli on se, missä muijat näyttää barbieilta eikä vanhene koskaan ja Hawaiji-tyylissä niillä on pelkkä ruohomekko ja lei tissien päällä.

8. Miksi eyelineria käytetään?

Piirretään silmät naamaan.

9. Selitä termi Kaksplus?

Joku karmee mammalehti enkä tajua miks sillä on noin hirvee ja typerä nimi.

10. Millä alalla toimii Riia Koivisto?

Oliks tää tv kakkosen kuuluttaja, sellanen aika hottis blondi milffi?

11. Mihin sokerivahausta käytetään?

Uuh, mun erikoisalaa. Jonttehan ei suostu painamaan muijia, joilla ei tätä ole. Pinppikarvojen poistoon ja tällä menetelmällä kuulemma karvat pysyy paremmin poissa.

12. Mitä eroa on pessaarilla ja kierukalla?

Kierukka on se viinipullonavaajan näkönen härpäke jolla solmitaan kohtu kiinni ja pessaari on epäilyttävä naisten kondomi.

13. Mistä ruotsinkielisestä asustekappaleen nimestä tulee lyhenne BH?

Bra…..håll? Hall? Tissihallit niinkun. Tai Bra hänger jos on kauheet riippikset.

14. Selitä paininjalka?

Mulla se on vasen jalka, tukijalka kun painitaan poikain kanssa meidän molskilla.

15. Mitä muuta “bisse” on kuin kaljaa?

Biseksuaali?

16. Kuinka pitkä keskimäärin on normaali kuukautiskierto?

Kuukauden tietysti.

17. Minkä tv-kanavan ohjelmistoon kuuluu vauva-tv?

Kun ei vittujakaan kiinnosta.

18. Minkä firman merkkituote l. brändi on Maybelline? Entä Herbina?

Tietääks naiset muka tälläsiä itte? Lumene varmaan.

19. Kuinka monta vuotta Äiti Teresa täyttää ensi vuonna?

Sehän on kuollu.

20. Mikä on Oprahin sukunimi?

Winfrey.

21. Missä naistentuotemainoksessa lauletaan “I’m your Venus”?

Onkse se sama jossa sanotaan aina lopussa että because you´re worth it?

22. Selitä termi RV19?

Passaan…

23. Kuka muusikko on Paula Vesalan lapsen isä?

Rasmuksen Lauri.

24. Mitä eroa on kaarituella ja tukikaarella?

Kaarituki on rintsikoissa mut tukikaari taitaa liittyä ringetteen.

(All rights reserved by Ristipissarit)

Mua vähän epäilyttää. Erppa vihjas mulle pari päivää sitten et siitä tuntuu, että Tippis on flirttaillut sille. Kuulemma jotenkin hinkkas tukkaansa kun Erppa kävi täälä. En todellakaan aluks uskonu tota koska Tippis vaikuttaa kauheelta femakkolehmältä, mun sisko mut hiukan siedettävämmässä kuoressa. Mutta nyt se on pari kertaa kysässyt multa ”ohimennen” E:stä. Aamulla se kysy, et onko E mun sukulainen vai mistä me tunnetaan toisemme. Ja nyt se kysy, että opiskeleeko E:kin tuolla yliopistolla kun hänestä tuntuu et heil on ollu joku sama pakollinen scheibekurssi. Pysy vaan omalla kuppasella tontillas ämmä!

Joulu tulla jolkottaa. Ajattelin lahjoittaa itselleni jotain kivaa. Täs on tää mun ite suunnittelema kuva, josta hakkautin tatskan kesän reissulla. Mietin, että voisin teettää samaan teemaan liittyen vaikka solmioneulan, kalvosinnapit, hopeisen kännykotelon tms. Mulla on nyt joku surukausi päällä, koska olen tekemässä autokauppoja. Jagulle on löytynyt kaks potentiaalista ostajaa. Toinen Hesasta, toinen on kaverini Robinin tuttu Virosta. Stadin kundi tulee tsekkaamaan auton viikonloppuna ja Viron mies ensi viikon alussa. Rakkaani lentää luotani pois todennäköisesti jouluksi 😦 Tarviin lohdutusta. Minkä auton mä ostaisin seuraavaks? Ideas anyone?

Ai niin, kertokaa jos tiedätte muita hyviä hesalaisia mallitoimistoja kuin se Paparazzi. Yritän selvittää, missä toimistossa se Miia työskentelee. En kehtaa kysyy siltä uudestaan, koska muuten paljastuis, että en kuunnellut yhtään mitään mitä se mulle puhu, vaan keskityin sen mehevän kropan kuolaamiseen. Mä en oo ettiny ite hakee niitä nyt. Joku Clamos Studio on olemassa. Sit täällä Tampereel on Jenni Aholan toimisto, joka on ihan mun firman lähellä, mut muita mulle ei tuu mieleen, Oliks joku Europe Fashion?

Tietoja yontte
Mies kaupungin kattojen yltä. Intresseissä vastakkaisen sukupuolen muotovaliot, viinit, gourmet, arjen ja juhlan luksus, vaatteet, henkinen ja fyysinen tasapaino. Täydellisyydessä ei ole mitään pahaa -siksi vaadin sitä sekä itseltäni että muilta.

19 Responses to Visailua ja visaisia pohdintoja

 1. Reeno says:

  Lada Niva taitaa olla käyttäjätyytyväisyyslistojen yläpäässä, jos semmoseen vaihat sitte 😉

  • P-man says:

   Kato, hyvin oot vetäny Yontte! Jaa se Paula oli sit PMMP:n Paula. Just luin jonku linna-artikkelin, mis se hengas vahatukkaisen mini-ihmisen kanssa, joka ei osannut puhua, mut vissiin laulaa sit osaa.

   Mä kyselin niitä toimistoja sulle. Ei Clamos o oikea tst. Etkö muista lehtijuttui, kuin ne kusetti muijia?! Otatti saatanan kalliita portfoliokuvia, ja se siitä.

   Ja Jennin tst on kans joku ”kulissi”. Kuulemma seisottaa muijii 60 eurolla päivä jossain vitun Neste Ralliss ku muut maksaa sen 20 e/tunti. Ja frendin mukaan sinne menee ne, jotka ei pääse Hesaan kv:lle toimistoille.

   Kuulemma varteentettavia/pitkään toimineita Razzin lisäks ois:
   Model boom
   Fondi
   Azzurro

   Mee niiden sivuille ja käy misut läpi? Siellähän ne kaikki on esittelyssä. Tosin mä en meinannu ees tunnistaa omaa frendiini…;)

   Arvaas mitä löysin myös? Muistatko sen pimun, jolta ostin faret silloin siit GoGon alakerrasta? Se on Fondissa myös!! Vittu, mikä kissa. Samoin bongasin muutaman muunkin trelaisen niiden listoilla. Ei pahoja. Haetaan heti frendeiks Faceen.

   Oon muuten tulossa kohta tstolle. Olin tapaamassa sitä ”the tyyppiä” ja hyvältä vaikuttaa rahoitukset nyt! Onko Tippis viel siellä? Jos on, en tuu vielä… 😉 😉

 2. P-man says:

  Autoista ehdottomasti Lexus. Tai riippuu vähä, mitä haet… Bemarit on nykyään vitun rumii ja niissä on kovat penkit. Pitääks olla yhtä iso ku A4? Tai sit vaihdat nelkun kutoseen ja hommaat kauppakassiks jonku reilusti pienemmän. Osta enne jouluu, ni en joudu meneen himaan faijan frendin pikkukoneella… Argh…

  Reeno: Lada ei ole auto, vaikka siinä onkin kori ja neljä rengasta. 😉

 3. JToivonen says:

  Mulla on ollu märkiä päiväunia tästä autosta:

  Ei taida tällä hetkellä olla käteisenä ihan tohon riittävää summaa, mutta katotaan sitten ens vuoden puolella ;D

  Kiitän yonttea päivän parhaista nauruista! Loistavia vastauksia!

  • P-man says:

   J2, Me ootellaan ny sun vastauksia vuorostaan… 😉

   • yontte says:

    Mulla ei liiku mitään rationaalista päässä nyt ton auton suhteen. Muutamia kriteerejäni:

    -tarpeeksi iso
    -kunnon penkit joilla on mukava istua ja hyvä niskatuki
    -ei automaattivaihteista missään nimessä. Ne on ihan paskoja. Tehoja ei löydy sitten millään vaikka kierrokset olis melkein neljässä, ei maistu mulle.
    -ei kiinteää navigaattoria, ne pöllitään aina
    -kunnon tehot moottorissa
    -ei liian herkkä, ajotuntuma katoo kun painelee sellasella avaruusraketilla ja sit kun joutuu ajaan joskus jollain jäykällä koslalla, on pulassa etenkin ahtaissa paikoissa kun ei tajua että pitäisi kääntää paljon enemmän kuin omaa autoa

    Ja sit mähän olen tällanen kermapersen ja hingun markkinamiesten lupaaman lisäarvon perään, eli oon valmis maksaan siitä että saan peniksenjatketta ja vielä myönnänkin sen. Auto on kuitenkin mun lelu ja rakas. Mut toisaalta en uskaltais enää ottaa mitään yyberkermaa, koska tässä kaupungissa kaikki vitun hippinilkit laittaa sen kuiteski heti paskaks.

    Tuleeko se maria uusintana? Kertokaa nyt mitä se henna ja Antti puhui siellä?

 4. Reeno says:

  Jaa Lada ei oo auto vai?

  Ennen oli laivat puuta miehet rautaa..! Nykyään Opel saa muovinkin ruostumaan.

 5. P-man says:

  Kaikki Mariat on netissä Y! http://nelonen.fi.

  Ja hei autosta… Sullahan on jo tommoinen… 🙂 Entäs Mersu? Ne uuden on vitun mageita!

  • yontte says:

   Mersuthan on ihan paskalaatusia nykyään. Niis on kovat penkit ja uudet mallit on niitä vitun automaattivaihteisia. Paitsi et Mersun sais kattoikkunalla mikä ois aika magee.

   • P-man says:

    Myös uudet Scodat vois toimii! Ja on Volvollaki on jotain sporttia. Mä oon vaan väärä ukko neuvoon. Tai sit ostat A3:n ja vaihdat A4 > 6… Varmaan jostain joudun luopuun, mut valkkaa 3 tärkeintä ominaisuutta. Ooksä toimistolla vielä?

 6. P-man says:

  Entäs joku jenkkimerkki sit?

 7. mntt says:

  Ai jokin kulkumaatti olisi saatava.. Mersun CLC, Bemarin M3 tai sitten perus Audi TT. 😉

  • yontte says:

   Haloo, jos munkaltainen mies ostaisi Audin niin muahan tulee heti joku pikkuhippi spreijaan kadulla! No leikki leikki. Mä oon kans kuullut tosi hyvää noista Skodista. Vaiks kuulostaahan Skoda vähän Ladalta edelleen…

  • P-man says:

   Joo, A4 ei riitä… Sillä ajetaan ja toisessa nussitaan… Luulisin! 😉

   • P-man says:

    Niin, siis TT:tä. Mut ei ne tavismallei spreijaa. Ne on jo ni yleisii, eikä enää kyrpäsymboleita. Mut Skoda, Volvo tai Bemsku vois olla ok.tai sit yrität vaan elää hetken sillä, mikä sulla on jo, mietit rauhassa. Sulla sentään on yks, meitsillä jalat ja bussi näin talvisin…

 8. yontte says:

  Mä oon nyt kalunnut noita suomalaisia mallitoimistoja läpi. En oo koskaan tajunnut et niitä on näin pienessä maassa noin monta. Mutta aika kamalalta monet vaikutti. Esim. Sen Clamoksen ja Europe Fashionin mallit ei todellakaan ollu hyvännäkösiä, kauheita ladettes-muijia melkein kaikki. Huulet törröllään, paljo valkosta huulikiiltoo ja perse pystyyn. Parhailta näytti sen Paparazzin lisäksi Fondi ja Exte Models. Siel oli vaan niin pitkät listat tsubuja etten jaksanut kahlata tarkasti läpi.

  Hah, löysin noiden paskastudioiden listoilta pari entistä hoitooni. Jopa se yksi ihana Nicole Kidmanin näköinen punapää jota survaisin loppukesällä, oli valitettavasti yhden tommosen roskatoimiston listoilla.

  No ehkä se on se Fondi tai Exte, pitää kattoo huomenna tarkemmin.

  • P-man says:

   Onnee etsintään! Ja oot ihan varma, ettei se ollu vaiks svedutstolla? Monet on, kertoi se frendi. Ja tekee duunii sit Hki ja Stokikses…

 9. Reeno says:

  Mä oon kyllä jonkun aikaa kuolannu jo semmosen sportti-Golfin perään.. Ei liian öky, sopivan tyttömäinen mut kuitenki tilanteen tullen tehoja löytyis. Ja varmasti olis hyvät penkit ja hyvä ajettava, ainaki mitä nyt on tuntumia muista volkkareista.

  Ois aika nanna vehje. Plus helppo hahmotettava, ei tarttis kirota parkkipaikoilla 😀

  Onneks näillä palkoilla (ja kun sitä sugardaddyakaan ei vielä ole) täytyy vielä tyytyä tohon niiiiiin keskiluokkaiseen ja keskivertoon Boraboraan..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: