”Anteeks voisinko kuvata sun kessin?”


Oli railakas ilta eilen. Melkein sain turpaan. Kaikki alkoi viattomasti Saludista, jos ystävällinen tarjoilija kävi jatkuvasti kysymässä saisiko meille olla vielä lisää punkkua. No totta helvetissä sai! Ei kai sitä kieltäytyäkään voi, jos kerta talo suosittelee! 😉 Siitä sit muutama kymmenen askelta Konttori-kapakkiin, joka on muuten helmi aloittelumesta. Leppoisa tunnelma, kiva retrosisustus, hauska saunatyylinen takaosasto/sikaosasto. Ja ennen kaikkea melkosen laaja olutvalikoima. Saa muutaki ku Nallei nääs.

Konttorissa sain kuningasidean, otetaanpa lomautetun insinöörin (amk) nettijoulukalenteriin kuva alakroppaa varten. Joo, joo, selvinpäin ei niinkään kuningasidea… Sisko löi vettä myllyyn ja lupas tarjota parit GT:t Sahassa, jos etsisin käsiini paikan lihavimman äijän ja menisin pokkana pyytämään kuvauslupaa sen vatsalle. Ja minähän tein, ku usutettiin! Jos selviäisin pokkanaamalla ja saisin kuvan, sisko lupas myös maksaa Saludin punkut. Eiku töihin!

Suht nopeesti bongasin baaritiskin luota saatanan ison ukon. Sekoitus Pentti Hietasta, Pavarottia, Jope Ruonansuuta, katujyrää, kallionlohkaretta ja Talent-Markku Laamasta. Eli iso. Pelottavan iso. Oikein herrasmiehen oloinen syöttösika. Suorat housut, lankatut kengät, ruskettunut kalju, paksut silmälasit. Selkeesti joko tehtaanpatruuna tai ainaki entinen sellainen! Siinä se siemaili oluttaan kaikessa rauhassa frendinsä kanssa, ku meikä lähti lipumaan kohti.

P-Man: ”Anteeks herra, että häiritsen. Haluaisitteko esiintyä tamperelaisen insinöörin nettijoulukalenterissa? Tai siis voisko teidän vatsasta ottaa siihen kuvan? Saatte toki siitä pienen korvauksen”.

Läski: ”Mur”.

P-Man: ”Oliko tuo myöntävä vastaus?”

Läski: ”Mur, mur. Mitä sä maksat?”

P-Man: ”Pienen stoben kaljaa. Eikä passaa unohtaa mainetta, mammonaa ja ihailua, minkä tietenkin saat ku oot mahajulkkis”.

Läski: ”Mur, mur, mur. Vittu. Mulla on ihan riittävästi rahaa ja mainetta”. (Hymyili isot keltaiset hampaan ällöttävästi kiiluen)

P-Man: ”no, suostukaa sitten muute vaan. Luinko oikein eleenne, ja että lähdette tähän erinomaiseen vaihtokauppaa? En tietenkään voi luvata, että vatsa tulee varmasti nettiin, mutta voin yrittää puhua LIAMK:lle. Olisitte yksi vaihtoehto!”

Läskin kaveri (laihempi): ”Reino, totta vitussa myyt mahas nuorelle miehelle. SÄÄhän oot pisnesmiäz. Vai kelpaanko mä?”

P-Man: ”Ei, valitettavasti. Kyllä nyt tarvitaan suuremman kaliiperin kessi”.

Läski: ”Mitä vittuu sä horiset, poju? Oonko MÄÄÄÄ joku vitun läski vai? Mitä perkeleen pellelilyy tää ny on. Mur. Mur.”

P-Man: ”Ei, ei suinkaan. Iso maha kertoo hyvästä elintasosta. Ajelette Mersulla, asutte ylätaloissa Tahmelassa, viette vaimoa säännöllisesti hemmottelulomalle rapakon taa ja sen sellaista. Ei tähän kattokaas kuka tahansa kelpaa”.

Läski: ”No vittu, niin. Mur, mur. Pitäiskö sitten mur, vittu. Tässäkö SÄÄ sen vai otat? Keskellä kapakkaa? Kuvan siis? Niin, mistä lehdestä sä olit poju?”

P-Man: ”Ei kyllä voidaan mennä tuonne vessaankin. Siellä on enemmän valoa. Ja en mä lehdestä ole. Edustan tamperlaisia bloggareita”.

Läski: ”jaa. Mur, mur. Mutta tuuhan SÄÄ Kekkis turvamieheks, jos tää kaveri onki ruskeen reiän ritari. Ties vaikka yrittäis ottaaki jotain pornokuvia”.

Läskin kaver Kekkis: ”Nyt vai heti?”

Läski: ”No heti. Mur, mur. Mua nääs paskattaaki sopivasti. Siinä voit samalla nappaa sen kuvas ennen ku meen äheltää”.

Ja sit se tapahtu! REPESIN. Ei saatana!!! Ei voinut olla todellista. Repesin aivan totaalisesti. Ja sit repes siskokin, joka tarkkaili tilannetta kauempaa pöydästä. Ei jumalauta. Kaveri todella oli lähdössä kuvauttamaan kessinsä…!!!

Läski: ”Mur. Vittuuko siinä naurat, nulikka. Mikä huvittaa? Oliko tää joku vitsi. Vittu, nyt mennää kuvaan kessi, kerta niin ehdotit. Mä haluun bissen, se tulee Kekkikselle. Ei sillä, etteikö ois varaa ostaa, mutta kuitenkin. Mur”.

P-Man: ”No, itseasiassa… Suunnitelmat muuttui just. Kuulin korvanapin kautta, että kaveri onki jo löytänyt tampereen suurimman kessin!” (Ja nauru vaan yltyi kohti hysteriaa. Jouduin piteleen jo tiskistä kiinni, etten tippunut kaksinkerroin maahan)

Läski: ”Mur. Mur. Vitsailetko sä mulle? Haluutko turpaan nulikka? Mennään tohon nurkan taakke kattoon, miten pikkumies pärjää tosiäijälle”.

Meikä vinkkas siskolle, että nyt on selkeesti aika poistua ja vähän äkkiä. En kaivannut ollenkaa putkareissua eiliselle. Muutenki riittävästi tullut sähellettyä. Yhteisestä merkistä sisko keräs meitinkamat pöydästä, sipsutti läskin luo, väläytti sille hurmaavimman hymynsä ja pyysi anteeksi ”tyhmän veljensä käytöstä”.

Ja sit jalat ala ja lähdettiin juokseen Sahaan saatanan lujaa. Minä eellä, sisko kipsuttaen korkkareilla perässä. Ja molempia nauratti niin saatanasti, ettei meinattu päästä ikinä perille asti sitä vajaa 500 metrin matkaa. Ei tsiisus. Ei jääty kattomaa, lähtikö läski perään vai ei. Luotin kuitenkin siihen, että sillä vattalla ei ois ihan heti meitä kiinni saannu. Jumanskeka! Oli ni lähellä,että oisin päässyt tänää lähettään ylpeenä tamperelaisen tehtaanpatruunan kessikuvan LIAMK:lle. Mutta ei voi kaikkee saada. Sen sijaan jotain muuta sain kyllä aamun sarastaessa. Se, mitä se oli, jääköön vaa Eerikin, Liisan ja parin Liisan kaverin tietoon. 😉

Moro…

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

18 Responses to ”Anteeks voisinko kuvata sun kessin?”

 1. Siis… Mä oon sanaton. 😀 Siis mun joulukalenterin taso olisi noussut hyvin paljon, jos oisit s-tana onnistunut. *hirnuu*

 2. Niiskunaiivi says:

  Ei voi olla todellista 😀 Harmi, että sun pokkas petti 😛 Mutta onhan vielä muitaki ruumiinosia, joita voit Insinöörille kuvata 😀

 3. Juu… tänne päin vaan kuvia. Minusta tuntuu, että joulukalenterini huutaa ristiin pissaajien näkökulmaa. 🙂

  • P-man says:

   LIAMK: Sä saat mun kalsarikuvan alaosaan. 😉 Ja sit pitäis vissiin alkaa tehdä sitä lupaamaani kalsarianalyysiä. Hahaa… Piti tehdä jo jouluksi juurikin kalenteriksi, mut ei vaan saanut aikaiseksi. Väittävät saatanat, et pitäis tehdä jotain töitä, silloin kun niitä sattuu olemaan…

 4. inni says:

  Noniin, nyt on luettu blogi alusta tähän päivään asti (skippailin tosin tylsempiä Päivän Pimu-tekstejä ja yksityiskohtaisia selostuksia Diilistä, mut kuiteski.) Totesin, että Erich ei oo juurikaan saanu naisia tän blogin aikana, vaikka väitti että pienellä koiralla saa naisia. Toivottavasti ei kärsi alemmuuskompleksista teidän gigoloiden seurassa :/
  Lisäks oon aivan sekasin, että millanen nainen pitäis olla, että miellyttäis mahdollisimman monenlaisen miehen silmää. Yontte haluaa vanhoja bisnesnaisia ja sä oot erpsun kanssa aivan hukassa, että mitä haluatte!

  • E-rich says:

   Moro inni ja tervetuloo remmiin!

   Kas kummaa, et oon itekin pistäny merkille tän naisten vähyyden kuluneen puolen vuoden aikana. .___. Aloinki tos miettiä ihan kunnol, et MIKSI…. ja tajusin, etten mä vaan eti mitään random yhenillanjuttuja, nii sillä voi olla paljo tekemistä ton faktan kans. Tai sit vaan oon ruma. 😉

   Eikä helpota sekään, et ne kerrat ku on ehtiny omat odotukset kohoon korkeelle, nii on saanu ämpärillisen paskaa niskaan…. ja todellaki ollaan P-manin kans hukassa ja se on eräiden paskojen siskosten syy!

   Varsinaista alemmuuskompleksia ei oo ainakaa viel toistaseks ollu, ku on niin paljo muuta tekemistä ja oon antanu pojille turpiin molskilla. Ja btw, mulla on edelleen uskoo koirateoriaan! 😉 … ja kyl sillä tyttöjä onki saanu JUTTELEEN… x)

   • P-man says:

    LIAMK: mä yritin parhaani! Mut lupaan jatkaa, jos pääsen samalle moodille uudestaan… 😉

    Niiskunaiivi: Sä oot kirjoitellut iha helmijuttui taas. Ootas, ku pystyn kommaan. Insinöörin blogissa onnistuu, mikähän siinä on?

    Inni: Mä oon sanaton sun analyysista. Oot niin oikeessa, me ollaan hukassa Erpan kanssa näissä naisasioissa. 😉 Saatanan sisarukset on tappanut meidän herkät miessydämet… Ja parasta tässä on, että mä en oikeesti ees eti mitää suhdetta, siis ylivakavaa. Ja toisaalta, en kans osaa kaataa naisia vain yhden illan takia (no, okei, poikkeustapauksissa;) ja ystävänaisten kanssa tuntuu olevan ongelma, eli ne saatanat ihastuu muhun… Ja Y ny panee ketä vaan, joka on hyvännäköinen, mutta haaveilee silti Leena Mörttisen tai Helena Karihtalan tyylisestä naisesta… Ollaan me kyllä aika vitun pihalla!!! 😉

 5. P-man says:

  Inni, sanohan ny sit, jos oot lukenut koko blogin, et oonko kehittynyt kirjoittajana? Ei kerrota kellekään, et oon alkanut lukee salaa Eerikin vanhoi Kielenhuollon avain -kirjoja. Vaimitänenytoli. 😉 Tosin taitaa olla Erpa itte, jonka niitä pitäis lukee…

  • E-rich says:

   Heeeeeei, mä panostan duunijuttuihin… blogissa on lupa kirjottaa erpaslangia!! 😉

   • P-man says:

    oikein! 😉 nukutsä jo? Lähetkö ulos käppään ja kiroon naisia? Ei nukuta.

  • inni says:

   Sekavammaks on menny tekstit, mut on ainakin lukijoille haastetta! No ei nyt sentäs, oikein kauniisti kirjottelet ja voin sun mieliks sanoa, että oot todella kehittynyt kirjoittajana tai jotain 😀

   • P-man says:

    Oi joi. Kertaus on opintojen isä! En ois uskonut lukevanviel pilkkusääntöi uusiks… 😉 no, ei vais, pakko se töidenki takia terästäytyy. Selkeet presikset ja tarjoukset rulez…

 6. Niiskunaiivi says:

  Ai eikä mun kirjotuksia pysty kommentoimaan? Ainaki Blogger kuulemma sekoilee kommenttien kanssa, mutta muistaakseni Inskallaki (Insinöörillä) oli Bloggerissa bloginsa.

 7. Inska… 😀 Juu Bloggerissa on, mut mulla ei ole ns. ennakkosensuuria kommenteissa. Eli jos haluaa haistattaa peet mulle j amun molemmalle lukijalle, niin se onnistuu ilman välikäsijä. Ja oon mä onnistunut Niiskun juttuja kommentoimaan. Mut voi olla, että Nisskulla on apinasuodatin päällä…

  • P-man says:

   Mä uskon apinasuodatinteoriaan. Ugg-ugg. P-man ugg menee ugg nyt ugg paskalle ugg… Ja sit kaivaa kirput Tippurin hiuskuontalosta. Ug. 😉

 8. Ja melkeen onnistuin virheittä tuonkin kommentin kirjoittamaan. Mä oon Niiskulle muutes kateellinen oikeinkirjoitus-kommentaattorista. Se on hyvän blogin yksi määritelmä, kun joku tulee ehdottamaan, miten kirjoitetaan tamppooni. *helvetin kade*

  • Niiskunaiivi says:

   Kyllä mä repesinki ku sain sen kommentin 😀 Kun ei tekstistä löytyny mitään nillitettävää piti sit puuttua siihen miten kommenteissa lässytän porukoille.. 😛 Oi, kielipoliisit on niin mukavia 🙂

   • P-man says:

    Joo, se johtuu varmaan just siitä, ettei ole ennakkosensuurii… Mulla tulee Tiinan ja Niiskiksen blogeis sellainen pakkovalinta, et pitäis valita millä tilillä haluaa kommentoida. Mut ku Nokiat ei tajuu tota pop-up -tyyppistä tilivalintaa, ni ne tilivaihtoehdot jääpi tyhjäks ja kommenttia ei pysty lähettään. Toi on perseestä. Ni moni pyörittää arkee nykyään känsän varassa, et ihmettelen, miks tota ei sais fiksattuu… Mut toisaalta, toi tulee myös joskus niissäkin Blogger-blogeis, joissa ei ole valvontaa… Kai siel pitäis sit olla täppä kohdas, ”anna kenen vaan kommata” mut sehän ei sulje valvontaa pois. En tiedä… Siks valittiin WP, että se oletettavasti vörkkiin paremmin mobiilina, mut on täskin paljon kakkarutkuuksia…

    Jaahas, se ois sit viel hetki duunia! On taas paljon tapahtunut Tippuririntamalla. Mut siihen later. 🙂 Mukavaa pvää tyypit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: