Tissejä ja liivejä aamun ratoks


Tein täydellisen aamupalan ja sen seuraks oli tarkoitus kattoo boksilta Bondeja. Avasin telkan ja satuin kuunteleen Liviltä jotain vaateohjelmaa. Siinä sanottiin, että suomalaiset muijat ostaa keskimäärin kahdet rintsikat vuodessa! Siis mitä helvettiä? Vertailun vuoks kerrottakoon, et mä ostan kahdet bokserit kuukaudessa. Tai että Seijalla oli yli sadat rintsikat.

Siis mistähä toi luku on revitty? Onks meil oikeesti ni paljon Suomessa mummoi, jotka pääsee kaupoille vaan kaks kertaa vuodessa, jouluna ja juhannuksena? Luulis HenkkaMaukkojen, Lindexien (onks sitä ees enää?) ja Seppälöiden menevän konkkaan, jos toi keskiostos pitää paikkansa. Tsiisus naiset, ryhdistäytykää. Sanan varsinaisessa merkityksessä. Kyllä sitä miehen iloks pitää ainaki kymmenet eri liivit omistaa. Mut se on eri asia, tartteeks niitä sit kuinka usein käyttää, kotona ainakaan. Ja hei, pls, olkaa rohkeita ja ostelkaa jotain sexympiä versioitakin vaiks netistä, jossette kehtaa erotiikkaliikkeisiin mennä. Kiitos, tää oli mun virallinen uuden vuoden toive. 😉 Ohessa vielä setti kivoja ja kauheita rintsikoita, miehen silmin siis. Mulla on noista kaikista omat mielipiteet, niinkus näkyy. Entäs muilla?!

Terveisin:
Nännien vapaustaistelija, joka lähtee nyt salille, Testoksesta.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

41 Responses to Tissejä ja liivejä aamun ratoks

 1. P-man says:

  Miten kellään voi mennä tollai lapaluut yhteen? Hyi saatana, mimmin täytyy olla todella laiha… Yöks, yöks…

 2. mntt says:

  Noista lapaluista. Lentopallon pelaajilla voi. Ainaki tiiän pari. Mutta ällöä se on. Ihan ku tulis siipien torsot selästä.

  • P-man says:

   No auts… Onks ne sit yliliikkuvat vai häh? Luulis et palloilijoilla ois lihasta… Ei toi o mahdollista. Auts.

 3. mntt says:

  Siis ne on solisluut, jotka on yliliikkuvat.
  Ja yliliikkuvat hyvin pitkälti sen lajin takia. Mut kyl siel lihastaki on seassa, et ei oo ihan tollaset ku tos kuvassa. Vaan pahemmat. Koska ne oikeesti tulee taakkepäin vaan sellasina ulokkeina ku kädet sillai kääntää.

 4. mntt says:

  Tohon rintsikka-asiaan, mulla ei millään oo satoja rintsikoita, mut noin kahetkymmenet ehkä.

  Rintsikoita ei meinaa todellakaan tarvi niin monia kuin alushousuja, jos sitä mietit. Periaattees yksii liivejä voi pitää vaikka viikon jos tahtoo. Koska ei tissit sillai ”hikoo” tai ala haisee niin kuin muut alusvaatteet.

  Ja urheiluun on omat urheiluliivinsä, ja niit riittää hyvin vähintään pari kappaletta, joita sit vaihtelee ku toiset on pesussa (niin siis tähän mainintana et urheillessa totta kai kroppa hikoo ja urheiluliivejä pestään tiuhempaan kuin kerran viikossa.)

  Muutamat rintsikat mulla on naisten alusvaatteiden erikoisliikkeestä hankittu, n.70e/kpl. Ne on ne tärkeiden paikkojen rintsikat, juhlapukujen kaa tarkotetuiksi ja sitten toiset on ihan niin huomaamattomat, et niit voi käyttää tilanteessa ku tilanteessa, vaatteen kuin vaatteen kanssa.

  Lindex-, Seppälä ja H&M-kama on iha pilipaliskeidulia. No noista nyt parhaimpana ehkä Lindex mun mielestä..Mut noiden liikkeiden ongelmana ainakin mun kropalle on väärät mallit ja huono laatu.
  Sielt voi ostaa sellasia seksikkäämpiä alusvaatteita, jotka ei tosiaan tuu mihinkään suurkulutukseen ja sit sellasia ”ostampa nää, nää sopii VAIN sen yhden mekon/paidan kanssa” -liivejä. Sellasia mulla on miljoona.
  Mut ei niitä skeiduleita käytetä, koska tosiaan ne alusvaatetätin kanssa valkkaamat ja sovittamalla sovitetut on lopulta kaikkein parhaimmat.

  Et siks voisin veikkaa, et luvut on pieniä. Ne, jotka satsaa laatuun, eivät tartte niin monia. Ja sit nää henkkamaukkanaiset ostaa useempia. Kait?

  Tai sit ainakin omalle kohalle on käyny niin, että ei nää tissit tästä enää tuu kasvamaan (paitsi sit mahdollisen raskauden sattuessa), joten samoja liivejä voi käyttää vuodesta toiseen. Joten ne parit hyvät liivit vuodessa riittää ja sit pilipalia siihen lisäks kerran pari vuodessa. Niin siltiki on kymmeniä vaihtoehtoja.

  Emmä tiiä, en ees tajuu miten jaksoin alkaa pohtimaan näin filosofisia pitkän työpäivän jälkeen.. 😀

  • P-man says:

   Kiitos, meikä on nyt valmista kamaa Sloggi-konsultiksi. Tsiisus, mikä katsaus. Jopa kattavampi, ku siskojen pitämät. Ne oli nääs hiukka huolissaan musta, ku aloin seukkailla, enkä osannut ostaa silloiselle tyttöystävälleni ikinä rinuleita lahjaks. Kokeilin nyrkkituntumalla aina sinne päin ja vaihtoon meni joka kerta. 😉 Sittemmin oon tyytynyt lahjakortteihin…;) Tuli hirveet paineet bokserianalyysiin, joka on edelleen ajatuksen tasolla.

   • mntt says:

    No siis rintaliivejä ei vaan voi ostaa kokeilematta. Ainakaan hyviä. Siks et oo voinu osua oikeeseen. 😉

    Ja todella, skeidulipilipaliliikkeessä koot voi heitellä. Rinnanympärys nyt kehossa on ja pysyy. Mut osien liivien kuosi venyy ja siks ne liivit menee käytössä tai pesussa muodottomiks. Toki kuppiosa on kans tärkee. Jos se menee muodottomaks, sit voi heittää liivit roskiin.

    Suomalaisten naisten ongelma on liian pienet liivit. Siks niitä mutanttihirviökatseenvangitsijatissejä löytyy.
    Hyvä esimerkki on ystäväni, joka pähkäili liiviensä kanssa kun ei mitkään sopinu yhteen juhlapukuun. Nappasin frendin ja mekkosen mukaan kun menin ostaa alan liikkeeseen itelleni uusia liivejä, niin kaverikin pääs kokeilee ammattilaisen opastuksella merkkiliivejä.
    Ja kappas, C-kupin tissit muuttuki E-kupiksi ja rinnanympäryksestä tuli tarkka. Hän sai kunnon liivit ja Oikean koon, jonka mukaan ostaa sitten niitä skeidulipilipaleja jos tahtoo. Ei tahdo enää.

 5. Tuhlaus says:

  jos kerran keskiarvo on kahdet vuodessa niin mietityttää, et miten paljon on niitä tyyppejä, jotka ostaa jopa alle kahdet liivit vuodessa.Huolestuttavaa. Eikä pahinta ole oikeastaan edes se kuinka harvoin niitä tissinkannattimia uusitaan vaan se, että ne vähätkin ostetaan väärässä koossa ”kun ennenkin on c-kuppi mahtunut”.
  Pukeutuminen lähtee alusvaatteista, joten mitkään supertyylikkäät vaatteet ei pelasta, jos kokonaisuuden pilaa kupeista tursuilevat tissit tai ympärysmitta on niin kireä, että liivit pureutuu lihaan. 😛

  • P-man says:

   Oi Tuhlaus, sä puhut niin asiaa! Kuinka monesti niin upean ja tyylikkään päällyvaatteiden alta onkaan paljastunut mun isoäiti tai muuta yhtä törkeää ja tyylitöntä. 😉

   Osaaks noi tavaratalojen alusvaateosastomyyjät muka auttaa hankinnoissa sit iha oikeesti vai pitääks niinku itte tietää tai sit mennä johku erikoiskauppaan? Joskus ku yritin ostaa seijalleki jotain alusvaatteita, tuntui, että myyjät oli yhtä pihalla ku meitsinkin. Ja siks ne lahjakortit!

   Ja joo, hyi vittu niitä naisia, joilla nousee takaa rintsikat niskaan asti. Ihan karseeta, ku on joku valkoinen paitapusero duunissa ja sit sieltä kuultaa läpi neonpunaiset rinuilit – hartioiden korkeudella… 😉

   • Tuhlaus says:

    Tavaratalojen alusvaateosastolla olen saanut näennäisesti hyvää palvelua, mut sit kun olen mennyt kunnon asiantuntevan alan liikkeeseen, niin ne on sanonut, et ”herran jestas, miks ne sulle tällasta ympärysmittaa on siellä toisessa liikkeessä suositelleet!”
    Eli luotan nykyään lähinnä tasan tähän yhteen asiaan erikoistuneisiin putiikkeihin ja annan sen myyjän tulla koppiin kanssani, jotta oikeesti sattuu koko kohdalleen. Kun aina sitä ei edes itse tajua mikä on parasta.

    Mut voin kyllä sanoa, että rintaliivien ostaminen toiselle on aikalailla loton kaltaista puuhaa. Osumistodennäköisyys on suurin piirtein samaa luokkaa. Koot heittelee merkkikohtaisesti monella kirjaimella eikä ympärysmitatkaan ole just sitä mitä lapussa lukee. Voit siis onnistua ostamaan mimmillesi jotkut seksinöpsyt, joiden ei ole tarkoituskaan olla mukavat, eikä todella oikean kokoiset ja jotka heitetään kolmen minuutin käytön jälkeen pois, mut et muita. Pakko niitä on itse sovittaa. Et ei siinä paljon alusvaatemyyjän neuvot auta.

    Just viime viikolla kävin Tampereella Changessa ostoksilla ja hikoilin 40 minsaa sovituskopissa kahlaten läpi 17 liivit. Vittu mikä homma! Olisin juossut itkien karkuun jo ekojen viiden jälkeen, jos ei sitä myyjää olis ollut koko ajan siinä apuna ja henkisenä tukena ja tuomarina ja kantamassa lisää vaihtoehtoja. Jos mun pitäis valita et oatnko mieluummin tunnin turpaan vai sovittelen rintsikoita, niin melkein kallistuisin ensimmäiseen.

    Kylläpäs tää aihe nyt kovasti aukaisee mun sanaista arkkua. 😀

  • mntt says:

   Tuhlaus, oon kanssas hieman samaa mieltä tosta ”vähätkin ostetaan väärässä koossa kun ennenkin on c-kuppi mahtunut”.
   Näin käy monille nuorille naisille, kun se rintamasuunta vasta muodostuu. Itse kävin kummitädin kanssa ihan murrosiän alusta asti rintaliiviliikkeissä ja sieltä opin, että säännöllisesti pitää mitata ympärykset ja muuttaa kokoa isompaan kun kroppa muodostuu uumiinsa.
   Siitä asti on kerran vuoteen tullut käytyä alan kaupassa. Ja ei se nyt oo enää kovin muuttunut.

   Pystyy sen jälkeen etsimään sitä oikeaa kokoa ilman ammattilaista muistakin kaupoista, kun on tiedossa itsellä se, minkä kokoinen on. Ei ne tavaratalojen vaateosastojen vastaavat välttämättä tiedä yhtään mitään.

   Ja pukeutuminen lähtee alusvaatteista. 😛 Voin jakaa tän täällä teiän kanssa.. Ostin hiljattain neljät samanlaiset alushousut, kun ne oli niin mielettömät jalassa.
   Kotona tekee mieli hengailla vaan niissä ja itsetunto kohoo aivan ihmeellisiin sfääreihin, kun voi olla mukavissa vaatteissa myös tuolla pihalla liikkuessaan. 😛

 6. P-man says:

  Sä oot niin vaatetusalalla Mntt. Iha varppina… Jos joku jaksais vähän valottaa meil ukoillekin rinuleista, ni ehkä tulis useamminki ostettua niitä lahjakortteja. Vähänkö voin osoittaa miehekäst kehittymistä täs teemassa jouluna siskoille… 😉

  • mntt says:

   Ne luulee P-man, et sä oot se BB-heebo.. Olikse Antti, joka pukeutuu salaa yksin kotona rintaliiveihin. (:

   Ala pysykööt salassa, mutta kyllä nyt vaatteita pitää osata itselle ostaa. 😉

   • P-man says:

    Mä en tiiä, ku en seurannut ni tarkkaan BB:tä. Joo, onhan se plussaa, et osaa ostaa vaatteensa itte… 😉 😉

 7. greenirene says:

  Vitsi tää on viihdettä….en ymmärrä miten ihmeessä eksyin lukeen näitä. tätä on Suomi…melkein alkaa tekeen mieli Manseen kun nyt ensin pystyis palaan kotimaahan joskus. Tää on niin nostalgiaa ja…Tampereen yö on takuulla tosi kuuma:)
  Go guys!

  • P-man says:

   Hei greenirene!
   Tervetuloo takaisin. Sitä ennen yritetään tarjoilla sulle nostalgiaa näin blogitse. Täytyy myöntää, et kyl Manse rocks, jopa uustamperelaisena. 😉 Kuinkas kauas elämä on sut kuljettanut Tampereesta? Sama maanosa vaiko kauempana viel? Mukavaa joulun odotusta kuiteskii.

 8. yontte says:

  Mää kattelin taannoin dokkarin, jossa aiheena oli naisten rintsikoiden koosta. Tosi moni nainen ostaa vääränkokoiset. Siinä oli esim. yksi tosi rintava nainen, joka käytti b7c-kuppia, koske sen mielestä oli kauheen seksikästä et ne rinnat pursus liiveistä ulos. Asiantuntija otti siltä mitat ja sen kuppis oli oikeesti joku F 65 tai 70. Ja se näytti et naisen rintoihi oli tullut jo venymisjälkiä, sen olisi pitänyt käyttää tosi tukevia liivejä jotka peittäis sen rinnan kunnolla.

  Aika kivoja kuvia laitoit P-man. Mun suosikkeja naisten alusvaatteista on

  -stringit, mutta ne ei todellakaan saa näkyä törkeästi housujen persvaosta, total turn off….

  -hipstersit ja hotpantsit, joista pakarat pääsee kuitenkin kivasti esille.

  -Musta, punainen ja läpikuultavat kankaat.

  -Taas muotiin tulleet, jo unohdetut alusvaatteet kuten alushameet, korsetit, sukkanauhat jne. Mun mielestä alushameet on ihan vitun seksikkäitä. Olisi kiva et naiset eivät olisi niin pirun käytännöllisiä vaan käyttäisivät enemmän näitä yltiönaisellisia ja ihania ”turhakkeita”.

  En taas voi sietää

  -Sloggin perusjutut, kuten kaikki valkoset trikoopuuvillaiset kamalat maxi- ja tai-malliset pöksyt.

  -pornostringit, joissa on tosi korkee leikkaus.

  -Hupikuviot kuten Betty Boop, Mikki Hiiri ja Muumit.

  -Suurin osa eläinkuoseista.

  -Räikeet värit, kuten neonvärit, sähkönsininen jne.

  • P-man says:

   Älä nyt saatana… Kun oot kuuskybänen, sulla ittelläs on vaan maxi muna-aukollisia pappakalsareita. Ja kusijäljet ja kakkaraidat omasta takaa… 😉 Ja oot oikeessa, neonväriset, hatehatehate. Samoin kaikki sellaiset, joissa roikkuu jotain vitun pimpulapampuloita, heijastimia ja pikkuautoja… Big no no. Mulla on sellainen linja, et ne mimmien alusvaatteet jotka muistuttaa mua joko

   A) mummoista
   B) äideistä
   C) huorista
   D) tietyistä existä

   ei ole mun mieleen. Ja selvennyksenä, huoria oon nähny vaan kuvissa, obs.! 😀

 9. ihanhupsu says:

  hahah just laskin et mul on varmaan viidet sellaset normirintsikat ja parit urheiluliivit lisäks et mä varmaanki sit oon se joka laskee noit tilastoja 😀 tosin nyt on kyl tavotteena vähän uudistaa/kasvattaa liivivalikoimaa ku vanhimmat alkaa olla jotai 10 vuotta vanhoja 😀 ja jotta vielä järkyttäisin lisää nii voin kertoo et mun lapaluutki varmaan näkyy tollee ainaki jos sopivaan asentoon ittensä vääntelee mut must se on vaan kiva, eipähän oo ylimäärästä löllöä selässä ainakaan tai emmä tiiä mikä siihen vaikuttaa, lihaksia kyl on ihan normisti vähintäänki 😀

  • P-man says:

   Siis täh, kestääks rintsikat 10 vuotta? Ei oo totta… No, sit mä ymmärrän ton 2 keskiarvon… Ei tsiisus, meidän täytyy pojat selkeesti alkaa kampanjoimaan huonompilaatuisten rinulien puolesta,et saadaan mimmeille vähän uutta seksikästä vaihtelevuutta … 😉

 10. Tiina says:

  Te oote mun päivän piristys. I love you! Hei menkääs katselee mun blogia. Päivitin vihdoinkin. Etenkin kaipaan palautetta Pamin muotokuva-jutusta. Kirjoitin sen kunnon raivolla :D.

  • P-man says:

   Tack! Mä oon tänään oman päiväni hirvitys… Iha ku karsee krapula, vaikka en juonut pe enkä eilen mitään…

   Jaahas, meikkis suuntaa ainakin blogiin. Katsotaan, onnistuuko kommentointi tänään! 😉

   Eerikki, sattuuko olemaan Elin-neito sulle tuttu ruottin puolelt? Tai no, onhan se sua kyl vähä vanhempi, mut aattelinpa vaa, ku sä TUNNET Yolannanki… 😉 😉

   Missäs muuten pojjaat ootte ny?

 11. Tiina says:

  hei yontte, linkkaus ei tällä pleikkarin paskaselaimella oikein toimi. googleta sweet revenge, niin sielt etussivult pitäisi löytyä linkki siihen mun blogitekstiin.

 12. Tiina says:

  Hei te ootte facessa blokanneet mut jotenkin niin, etten pääse teidän seinälle kirjoittelemaan. Hävyttömät ;)!

 13. yontte says:

  p-man laita se naamakirja kuntoon!

  • P-man says:

   ei pitäis olla estettä. erpan vastuulla. ootsä meitin kamu jo? Jos oot, pitäis vörkkii. Mut tsiigataan ny sit, vaiks mä oonki Twitter-vastaava.. 😉

 14. mntt says:

  Rakkaat Villa Testoksen miehet! (Ja miksei te Ristipissareiden lukijanaisetkin)

  Nyt tarviin kipeesti apua mun suuressa miesongelmassa.

  Voiko asiakkaan kanssa lähteä treffeille? Ja onko teillä omakohtasia kokemuksia? Mitkä ovat sellaset alat, että tällaista suvaitaan ja mitkä ovat liian suuret naisen ja miehen väliset ikäerot, vai onko niitä?

  Kertokaa mntt:lle mielipiteitä. Olen pulassa. /: Ja nyt tarvin miehistä mielipidettä kipeästi.

  Käykää lukemassa mun blogista tarkemmin.
  Tästä tää alkoi:
  http://ntimntt.blogspot.com/2009/12/korrektisti-epakorrektia.html
  Ja tällä tää jatkuu:
  http://ntimntt.blogspot.com/2009/12/dilemma-jatkuu.html

  • P-man says:

   Dear Mntt (eiks ne näin pidä alkaa?).

   Mä otan kantaa ny vähän laajemmin, ku vaan miesasian näkökulmasta. En tiiä, saatko täst mitään irti, mut sanonpa silti… Pistän kaiken ihmissuhdeosaamiseni peliin. 😉

   1. Miksi mietit niin hirveesti, mitä muut ajattelee? Jos aina ajattelee ekana sitä, mitä muut miettii, ei koskaan voi elää elämäänsä ittestään käsin. Mä tein tota pitkään ja huomasin eläväni ihan puoliteholla. Ekana aina funtsin, mitä mun teot vaikuttaa muihin ja miten muut näkee mut, jos teen sitä tät ja tota. Mut sit vaan opettelin siitä eroon ja totesin, et elämä on liian lyhyt funtsittavaks aina muita. Mitäs vitun väliä niillä muilla on tällaisissa asioissa? Jokainen on vastuussa itselleen ja muut kyllä ymmärtää, kun vaan niiden kanssa juttelee ja keskustelee.

   Tässä maailmassa on kaikki sallittua. Pääministeri kuksii ketä sattuu ja muutkin politiikot Kanki Kaikkosesta lähtien nai kolleegoitaan. Muusikot on muusikoiden kanssa, lääkärit muiden alalla olevien jne. Yhteinen ala/työkuviot antaa monelle yhteistä kosketuspintaa, eikä ole sen huonompi juttu välttis, ku putkityöläisen ja akateemikon liitto. Mun mielestä kaikki muu menee yleensäki ammattitaustan ohi, vaikka on todennäköistä, et esim. samalta alalta voipi löytää samanhenkistä seuraa.

   Mutta kyllä tähän maailmaan mahtuu romansseja, suhteita ja avioliittoja, eikä niillä tunnu olevan enää mtään rajoja, paitsi sukulaisuus. Siitä on hyvä pitää kii, mutta muuten ei kyllä kannata luoda itselleen iha liikaa rajoittavia tekijöitä. 😉 Unohda kaikki ammattiluokittelut, arvoluokittelut ja muutkin rajoitukset ja ajattele ittesi ja se ukkelisi simppelisti miehenä ja naisena, joila vois olla ehkä kiva yhteinen tulevaisuus. Ei sen enempää paineita lähtökohdista eikä etenkään tulevaisuudesta, josta ei voi tietää vielä kuitenkaan mtn. Turha stressata, anna elämän viedä, jos kerta tunteellinen olet. Usein mukaan heittäytyminen vie niin mahtaviin seikkailuihin, että heikompia hirvittää ja kadettaa…

   2. Kysy mieluummin näin päin: Miksei vois olla asiakkaan kanssa? Sä oot vaan sattunut tapaan sen töissä, mutta ei sun tartte sitä juttua vielä eteenpäin siellä duunipaikalla eikä tod. lähtee siihen suhteeseen siitä asetelmasta, että ootte asiakas ja myyjä. Ja sitä paitsi monesti käy niinkin, ettei ees tiedä olevansa asiakkaan tai jonku muun bisnestutun kanssa, ku asian tajuaa vasta myöhemmin. Kyse vaikka Yontelta. Taitaa olla käyny koko lähipiirin läpi enemmän ja vähemmän vahingossa, mut mikäs siinä, jos ei kummallekaan tuu paha mieli ja ollaan samalla aallonpituudella. 😉

   Ei tollaisilla väliä, jollet sit satu tietty oleen joku Suomen seuratuin poptähti tai poliitikko, jolta odotetaan jo PR-hengessä erityisen tarkkaa seulaa siitä, ketä deittailee. Mutta kappas… Ei ole seulat ennenkään toiminut ja sit ku juttu on riittävän vakava, ei ole enää mtn väliä.

   Ja et sä sitä siellä työpaikalla konkreettisesti kuitenkaan deittaile, niin että häiritsis sun työtä, ta i muiden työtä. Sitä varmaan katottais kieroon, jos pussailisitte jossain huoneen nurkassa tai paneskelisitte jossain pöydän alla. Ja sitä paitsi, jos se on oikeantuntuinen tyyppi pidemmän päälle, ni esittelet ja kerrot kaverista vasta sitten duunissa. Turha tehdä asiasta muiden rytmin sekoittajaa muutenkaan, ennen ku se todella on ajankohtaista.

   En mä kertonut töissä kellekään musta ja Seijasta, vaikka kuitenkin alun kiihkeinä hetkinä jopa paneskeltiin meidän firman tuotannossa ja toimistotiloissa. Oi niitä aikoja… Täytyyki ettii sulle linkki, missä kerron hiukka meidän työpaikkakulttuurista… Se on kyl jossain alussa. 😉 Vasta ku seukkailtiin vakavasti, kerrottiin työkavereille ja siitä kaks tuntii, ni kaikki tiesi tietenkin. Perus.

   3. Sä oot onnes ansainnut, joten älä nyt blokkaa sitä pois keinotekoisilla rajoitteilla, mitä itse luot. Kukaan muu tuskin tuomitsee sua, vaan ovat ainoastaan onnellisia, jos kohtaat ihanan ukon ja löydät hänestä sen the jutun. Veikkaisin, että aidot ystävät ja hyvät työkaverit ei edes mieti asiaa siitä näkökulmasta, et se on sun/teidän asiakas. Sä todennäköisesti oot itte rakentanut tän koko haasteen itselles, muut ei osais ees ajatella asiaa noin. Ja jos oot varma, että myös epäonnistunut, vaikka katastrofiin päättynyt suhde ei vaikuta sit myöhemminkään asiakassuhteeseen (suomeks: osaatte pitää työn ja yksityiselämän erillään), niin anna mennä vaan! Se on sitten vasta tulevaisuuden murheita. Ja vaikutat sen verran fiksulta mimmiltä, etten epäile, ettetkö osais suhtautua asiaan, kävi mitä vaan.

   4. Puhu sen toisen kanssa asiasta, kun ootte päässyt tutuiksi asti. Todennäköisesti mies miettii iha samaa ku säkin ja on jo ylittäny ison kynnyksen, et pyysi ees sua treffeille. Mä ainaki funtsisin ja ehkä jopa perääntyisin, ku alkoisin miettiin asiaa liikaa. Jutskaamalla sen toisen kans, ongelma voi kutistua tosi pieneks tosi nopeesti. Niin on tapana käydä, jahka saa suunsa auki.

   Terveisin,
   Piimänni, joka seukkas neljä vuotta naisen kanssa, joka oli työkaveri, eikä näe mitään estettä moiseen uudelleen. 😉

   • P-man says:

    Oho, tulipas hehtaaripitkä vastaus… Kiva aihe. 😉 Vois olla oman entryn paikka! 😉 Joskus…

 15. Tiina says:

  Piimänni on niin fiksu. Hei kuule, pitäsikö toi sun ”ei näe estettä moiseen uudelleen” tulkita niin, että olet in lööv tippikseen ;).

  • P-man says:

   Elämän ryvettämä, kaikki virheet itte tehnyt ja siskolauman kanssa kasvanut (lue: maskuliinisuudesta joutuu taisteleen edelleen;)

   Tiina, onneks et ole ammatiltasi tulkitsija… Tippuri, hyi helvetti!!! Ehkä sokeena, kuurona ja tuntoaistittomana sekä aivojen sähkökatkoksessa. Ja ilman, et Y ehtis kastaa melansa ensin. 😉 Kauan oot muuten Tiina seukkaillut tän naismauttoman kanssa? Näin jo viime yönä unta, ku lopult nukahdin, et sä jätit sen jouluaattona ns. lahjaks! Annoit sille paketin, mikä oli tyhjä ja siel oli post-it lappu: Thanx 4 nothing. Enne?

 16. Tiina says:

  😀 Jos ei kuitenkaan post-it-tyylillä. Ollaan seurusteltu about kolme vuotta. Kävitkö muuten katsastamassa sen hirveän luuskan sifonkipaitoineen?

  Jos kuitenkin sulla olis jotain alitajuisia tunteita Tippiksen suuntaan :D? Tai entä jos Yontella on? Vitsit minkä maljapuheen sais häihin rustattua.

  • P-man says:

   Jaah, no kolme vuotta ny on jo jonkin verran… 🙂 Mut sä oot ihan varppina alle kolmekybänen ja koko elämä meillä viel eessä, joten yritetään ottaa siit kaikki irti, eikä roikuta ihmsissä, jotka ei meitä arvosta?

   Mieti, ku pitäis kertoo Yonten ja Tippiksen tarina… ”Näin kaikki alkoi”… Ehkä siinä meille pikkuskaba. Kuka kirjoittaa mielenkiintoisimman maljapuheen entryksi. Eerikki, oletko mukana? Ei vais, nyt on mielenterveysviikko. 😉

 17. Tiina says:

  Tossa on muuten niin mun seuraava kirjotelma. Maljapuhe Tippiksen ja Yonten häihin.

  Joo, vielä mennään alle kolmeakymmentä. Pari vuotta vielä, niin olen 30-vee katkera akka. Joskus tää suhteista irtautuminen ei oikein luonnistu. Ainakaan multa. Tiedän, että saisin tsiljoona kertaa parempaa, mutta silti roikun tässä.

  Mulla on muuten ongelma. Haluan jonkun uuden ammatin. Olkaa ammatinvalintatsykologei, ja kertokaa mikä musta pitäisi tulla?

  • P-man says:

   Hahaa, jään oottamaan innolla puhetta! Siis mähän olen koulutusta vaille psykologi (ja lääkäri, ihmissuhdespesialisti, ammattiompelija, mediakonsultti jne.;), joten lähdetäänpäs siitä, että mitä sä nyt teet? Siis minkä tyyppistä duunia teet nyt ja mikä siinä duunissa tökkii? Siis työnkuvassa/sisällössä, koska palkkatasoon ja organisointiin pystyy vaikuttamaan myös vaihtamalla mestaa, jossa on hommissa…

 18. Tiina says:

  😀 Jos unohdetaan aikasemmat koulutukset. Haluan jotain ihan uutta. En ole vielä löytänyt ”omaa juttua”.

  • P-man says:

   No, nyt pistät aika pahan… Mistä sä tykkäät? Selkeesti kirjoittaa ainakin. Mä mietin usein sitä kautta, että miksi mä halusin nuorempana ja miksi luovuin siitä haaveesta. Halusin poliisiksi, pääsinki kouluun ja luin itteni kauppikseen, Seijan painostuksesta. Tykkään mä tästä kaupan alastakin, mutta aion viel hakea uudelleen poliisikouluun. Ja onhan hallintotieteistä aina hyötyä, jos haluaa poliisina eteenpäin. Tai siis pakkohan sitä on yo:ssa lukea, jos meinaa edetä…

   Se millä mä testasin esim. promohakijoiden profiilia on tää perinteinen vastakkainasettelukeino. Oisko mitään apua? 🙂

   Ihmiset vai asiat

   Numerot vai luova tulkinta

   Kirjoittaminen vai puhuminen

   Opettaminen vai opetettava/oppijana/kehittyjänä oleminen

   Johtaminen vai työntekijänä puurtaminen

   Yrittäjähenkisyys vai palkkatyöläisyysperiaate

   Raha vai itsensätoteuttaminen

   Konkreettinen tekeminen vai abstrakti ajattelu

   Vapaus vai kontrolli

   Kansainvälisyys vai Suomessa olo

   Auttamistyö vs. itsekkäämpi työ

   Rahan tekeminen vai palkan saaminen mukavan vapaa-ajan mahdollistamiseksi

   Uudelleenkouluttaminen vai nykyisillä taidoilla uudelleen suuntautuminen

   Lukeminen/pänttääminen vai opitut taidot/osaaminen/kokemus.

   Innovatiivisuus ja itsensä toteuttaminen vai ohjeistettu ja tarkkaan organisoitu työ

   Ehkä noiden avulla on helpompi mietti, mihin asettuu asteikolla ja siitä sit rakentaa ittelleen jotain tulevaisuuden kuvaa… En tiedä. Kunhan heittelin jotain, mist ehkä vois olla apua.

   Nyt tää poika lähtee molskille möllöttään ja toivottaapi kaikille mukavaa iltaa.ja huomenna sit kotikotiin ruuhkajunalla, saatana…

 19. Eipä löydä. says:

  Mun rahankäytöllä ja tissiliivien ostelulla ainakin joutuisi konkkaan H&M, Lindex ja muut.

  Ihan kivaltahan ne siellä näyttää, mutta harvoin niissä kokoja on. Kun koko on se 75D, niin ei sieltä mitään löydä. Silloin pitää mennä oikeisiin liikkeisiin, ja hintaa tulee se 50-70€. Tietysti se ei vaikuta yhtään niiden osteluun ja määrään..; )

  Mutta tuohon kahden lukuun en kyllä usko! Ainakaan halua uskoa.

  • P-man says:

   En mäkään haluu uskoa! 😉 Mut ehkä se joku keskiarvo sit ns. tyyriimmän luokan hankinnoista. En mäkään joka kerta Calvareit tai Armiksii ostele. En .juuri koskaan, jos rehellisii ollaan. 😉

 20. Joonas says:

  Tissejä ja liivejä riittää täälläkin joka aamu http://www.livesexcam.fi/tissit.php

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: