Päivän pimu: Elin Maria Pernilla Nordegren.


Niin sitä pitää Elin! Seksiskandaaleissaan ryvettynyt golffari Tiger Woods saa maistaa skandinaavisen naisen katkeruutta ja kostonhimoa. Tuleva ex-puolisonsa Elin Nordegren, 29, aikoo nääs viedä Tigerin 420 miljoonan omaisuudesta about puolet sekä hoitaa lapsilleen yksinhuoltajuuden eron myötä. Tiedä sitten, mikä on todellinen syy: vittuilu vaiko Woodsin riippuvuus lääkkeistä ja kykenemättömyys huolehtimaan skideistään riippuvuuden takia. No, noin sitä pitää tyttö. Turha pilata omaa elämäänsä jäämällä kotiin surkuttelemaan,ryvettämään terveyttään viinalla tai buustaamaan itsetuntoaa säälittävillä suhdesotkuilla. Ota omasi pois ja mielellään vähän enemmänkin. Meikä symppaa!

Niin, kukas tämä neitokainen sitten oikein on? Elin oli tuiki tavallinen akateemisen perheen vesa Stokiksesta ennen kuin hän muutti Jenkkeihin ja nai yhden maailman menestyksekkäimmistä urheilijoista. Suurelle yleisölle Elin tuli tutuksi tosiaan Tigerin vaimona, mutta on mimmillä ihan omiakin ansioita. Ensimmäisenä mainittakoon merkittävä tausta, joka varmaankin tukee tylleröistä kaikissa elämän karikoissa. Elinin äitee on poliitikko, joka on tehnyt merkittävän uran mm. pakolaisten/maahanmuuttajiena asioiden parissa. Isänsä puolestaan on arvostettu radiojournalisti. Pojat tiedoksi, Elinillä on myös kaksoissisko, tosin myös suojelevainen isoveli.

Perhetaustasta päästään kätevästi ansioon #2, nimittäin ulkonäköön. Sokeetkin sen aistii, että svedublondi on toiminut mallina viimeiset 10 vuotta. Tarkoituksena oli rahoittaa opinnot, kuten monella muullakin ammattimallilla. Neiti poseerasi mm. Cafe Sportin kannessa kesällä 2000. Ja täytyy myöntää, että kuvat nähtyään joutui hakeen keittiöstä kuolakupin. Aikasmoinen sporttikroppa!

On Elin tehnyt ihan oikeitakin töitä ennen kuin avioitui Tigerin rahojen kanssa. Hän työskenteli myyjänä Tukholmassa Champagne-nimisessä putiikissa. Kyseisessä kaupassa toimiessaan hän tutustui menestyksekkään golffarin Jesper Parnevikin vaimoon, joka palkkasi Elinin perheelleen lastenhoitajaksi Jenkkeihin. Eipä aikaakaan, kun Elin tutustui Woodsiin 2001 ja meni tämän kanssa naimisiin Barbadoksella 2004. Sittemmin pari on saanut kaksi lasta.

Nordegren on osoittautunut nerokkuutta käärimällä melkoiset rahat voitettuaan oikeusjutun eräistä alastonkuvista, joita naikkosesta huhuttiin otetun. Elin kuitenkin kielsi asian ja vei jutun Irlannin tuomioistuimeen kuitaten itselleen sievoisen summan käkkylää sekä julkisen anteeksipyynnön The Dubliner-julkaisulta. Kyseessä oli siis kuvamanipulaatio kuitenkin: Playboy-malli Kim Hiottin kroppa ja Elinin kasvot. (Toim.Huom! Ei huono yhdistelmä…;)

Saas nähdä, mihin tulevaisuus Elinin vie. Liekö edessä on ura katkeroituneena ja petettynä julkkiksen ex-vaimona, joka alkaa myydä paljasta pintaa lehdissä paremman julkisuuden puutteessa. Vai pidättäytyykö ruotsitar aiemmalla linjalla ja pysyttelee poissa mediasta. Ainakaan rahan takia mimmin tuskin tarttee töitä tehdä, mikäli hän onnistuu käärimään puolet Tikrun 420 miljoonasta. Eiks noilla muka ollut avioehtoa?! Erikoista.

Mitä tästä opimme miehet? Olkaa uskollisia puolisoillenne. Ja jos aiotte olla uskottomia, harkitkaa ainakin kolmesti. Ja jos silti aiotte olla uskottomia, tehkää ensin fiksu avioehto, ennen kuin suututatte naisenne. Ja muistakaa, että pohojolaisen häjyyttä ei pysäytä avioehdotkaan…

Lisäluettavaa mm. täällä:

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1021010?nordegren_elin
http://www.cnn.com/2009/SHOWBIZ/12/03/elin.five.things.to.know/index.html?iref=mpstoryview http://mobil.aftonbladet.se/partner/wwwredirect/sportbladet/golf/article64450.ab http://sports.espn.go.com/golf/news/story?id=3565135

Lopuksi muutama kuva. Kuinka helvetin tyhmä pitää miehen olla, että pettää ton näköistä vaimoa…?

(Kuvat: Getty Images ja Kuukkeli)

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

25 Responses to Päivän pimu: Elin Maria Pernilla Nordegren.

 1. P-man says:

  Täällä todistusaineisto skandinaamisen naisen nerokkaasta kostosta. Oikein alkaa miestä pelottamaan. 😉
  http://tiinallaonasiaa.blogspot.com/2009/12/pamin-muotokuva.html

  Mut enemmän kuin PAM, mua huolettaa Tiina sää. Heivaa ny helvettini se äijä, jos on noin ala-arvoiseen hempukkaan melansa mennyt molauttamaan. Ja pistä se mieskin polvilleen. Ansaitsee opetuksen. Ei noin kohdella selkeesti ihania naisia, prkl. Säälittävän seijamaista, jos hairahtaessaan kaidalta polulta hairahtaa viel noin paskaan saaliiseen.

  Niin joo, tässä jutun alku:
  http://tiinallaonasiaa.blogspot.com/2009/10/if-you-mess-with-me-i-mess-with-you.html

 2. JToivonen says:

  Aijaijaijai, oon niin kaipaillukkin jo kunnon PÄIVÄN PIMUA! ❤ Kts, P-man, pimeä Turun ilta valaistui kertaheitolla pari kandelaa.

  😉

  • P-man says:

   jep, tiesin et ainakin yks kundi odottaa mun seuraavaa siirtoa PP-kategoriaan! Kävi vituttaa, ku kaikki tietää rva Nordegrenin vaan Tikrun vaimona. Mitäs muutakaan? 😉 Mut sit seuraavaks on vihdoin se F1-nainen, Emma! Uuh… Ja hei J2, mä näen Turun valon kajon Testokseen asti…

   • P-man says:

    Hei, arvaas keneltä toi näyttää? Yolannalta?!! etenki toi ”hehkeä svedublondi” -kuva…

   • E-rich says:

    Niinpäs näyttää, mut se on YOHANNA, aina sä vedät ton Yolannan jostain…. >:/ Mut ihana nainen toi Elin… tosin ei oo paha Jennakaan. Siitä lisää myöh. 😉

 3. Tiina says:

  Niin pitäisi kenties tehdä :D. Kaikkein hienoimpia ja nerokkaimpia kostojuttuja en voi julkisesti kirjotella. Siksi oon miettinyt jotain suljettua blogia, johon voisin postata näien tyyppien naamat ja kaikkea vähän synkempää juttua, lol.

  • P-man says:

   Tai oikeastaan tärkeämpää kuin avautua tyypeistä nimillä tai kasvoilla, on varmaankin pelata itsensä ulos leikkikentältä, jossa on selkeesti paskat lapiot ja huonot ämpärit… Tulee vaan pahoja kakkuja. Ja kostohan ei koskaan kannata lopulta, vaa se, että jättää ne ihmiset taakseen, jotka tekee elämästä huonompaa ja sit käsittelee omat asiansa niin, että pääsee eteenpäin ilman sen suurempaa vitutusta keskittyen tekemään omast polustaan mahdollisimman onnellisen ja miellyttävän. Ja tässäkin tapauksessa mies tajuaa taas jälkikäteen, mitä menetti. Siis tajuaa viel enemmän ku tähän asti.

   Lukeeks sun ukkos muuten sun blogia?
   Oon monesti funtsinut, et mitä sit, jos Seija joskus eksyy RP:hin. Tunnistaa itsensä taatusti, vaikken ny olekaan kuvaa postannut… Ja sit voi olla helvetti irti. Tai sitten ei. En tiedä.

 4. Tiina says:

  Lukee se välillä. Ei sitä oikein mun jutut kiinnosta :D. Mä luulen, ettei se jaksa lukea samoista jutuista, joista paasaan aina välillä.

  Yleisesti kosto ei kannata, mutta välillä siitä saa korvaamattomat kiksit.

  • P-man says:

   Jees, niin se varmaan on. Mustakin tuntuu, et S tekee mitä vaan, ettei joudu enää käymään läpi about tuhannetta kertaa vanhoja paskoja. Haluis vissiin jo unohtaa ja mennä eteenpäin, koska oli hankkiutunut ihan psykologille kelaan elämäänsä. Ehkä hyvä niin.

   Ja sitä suuremmalla syyllä, jossei ukkoo ees kiinnosta, pistät pökköö pesään. me kyl sympataan ja kompataan! 😉 😉

 5. yontte says:

  On toi Elin 29-vuotiaaksi aikasmoinen mimmi. Tää on niin tätä: mä soimaan itseeni koko ajan siitä että olen vitun tyhmä kun en ole päässyt oikikseen jne.No ei Elin eikä moni muukaan ole siel ollut mutta Eliniä ei voi ainakaan tyhmäksi ja avuttomaksi haukkua, vaikka sillä ei mitään koulutusta ja akateemista älykkyyttä olisikaan.

  • JToivonen says:

   Kyllä blonditkin joskus osaa olla niin ihania ❤

   Tai ainakin mä oon aina! Blondit kunniaan!

   yontte: Ei tutkinnoilla oo oikeesti yhtään mitään tekemistä älykkyyden kanssa. Älykkyyttä on myös tunneäly ja sosiaalinen äly jne jne. Ja tuolla yliopistomaailmassa on aivan helvetin vammasiakin ihmisiä. Ei ne sen kummallisempia oo ku muutkaan. Joskus jopa tuntuu, että ne on pahempia. Sul on kuitenkin firmaa sun muuta – muistat vaan ottaa välil rennosti, etkä stressaa enää niin paljon ni kaikki menee hyvin elämässä! 🙂

   – Nimimerkillä: Been there, done that.

  • P-man says:

   akateemisuus on yliarvostettua. Monet akateemikot on käytännön tyhmiä, huonosti palkattuja ja ahdasmielisiä. minä en. mut en ookkaa mieleltäni akateeminen, vaiks yo:lle eksyin…

 6. P-man says:

  ja hei, enemmän jätkä on saanu aikaan ku mä. tyyppi kuitenki on mun vuokraisäntä ja työnantaja. 😉 mites miia? Meetkö hesaa ennen joulua?

  Ja joo, J2 on oikees, et sos. ja tunneälyä vast tarvitaankin! Teoriaviisaat ei kauaa ilottele.

 7. Tiina says:

  Ylimielisyys on ällöä, mutta akateeminen ylimielisyys on ällöin. Ihan sama leikkaus siellä yolla on paskaihmisiä kuin muissakin paikoiss. Ei siellä mikään mensalainen tarvii olla. Ja onko se sitten joku saavutus, että joku pääsee sinne oikikseen jollain kuudennella yrittämällä?
  Musta suomalainen koulutusjärjestelmä kaipaisi muutenkin muutoksia. Musta sellanen kaikki pääsee sisään, mutta jos ei tuu tulosta niin ulos-olisi hyvä.

 8. Tiina says:

  Yontte, oot oikeessa. En julkisesti viitsi julistaa sen muijan nimeä, ettei tuu mitään syytteitä ;). Mutta tosiaan, laitoin villa testokseen faceviestinä ohjeet miten pääset tsiikaa ko. kimulin.

 9. Tiina says:

  Jep. Voit sitten kertoa, että olenko liioitellut :D.

 10. yontte says:

  Ajattelin että jos tekisin pikavierailun, menisin tiistaina ja takas manseen keskiviikkona. Musta tuntuu että mun on pakko puhua sille tästä mun alakulosta ja sen syistäkin.

  • P-man says:

   voi olla iha fiksuu, jos haluut jotain vakavaaki alkaa rakentaa. mä lähen sit TI kotiin. huomen vikat ostokset ja näen nopee seijanki. oli ostanut mulle lahjan. mä en kyl sille… pitäskö muka? miks ihmees? ei se o mun ystävä.

 11. P-man says:

  Nukuttaa muttei saa unta. Niin jatkan Tigerin seksiskandaalin parissa. Kuinkas tää o näin mennyt multa ohi? Ei vissiin o ehtinyt pörrää netissä, ku on ollut ihan oikeita töitä…

  Eiiiiiiiiiiiiiii…. Ei voi olla ollu ton näköisen eriparikulmakarvanaisen kanssa kuin Rachel Uchitel. Oma vaimo on upeampi, mutta minkäs teet, jos pettäminen kiihottaa.

  http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1016671?uchitel_rachel

 12. P-man says:

  Ni joo, ja antakee anteeks Piimänille, ku meni pää Nordegreneistä sekaisin. Jos ymmärsin yhtää epsanjaa, toi toinen biksukuva kuuluu siskolle, mut en enää ittekään erota noita toisistaan. Mahtaa olla ollut isoveljellä hommaa, ku on hätistellyt kosijoita pois ovelta… 😉

 13. P-man says:

  anteeks eerikki, se vaan tulee jotain… Onko joku sit Yolanna?! Siis joku the nainen… Ei kai… 😉

 14. P-man says:

  Kukas se sanoi että rahat porsaan kotiin ajaa? Tosin tapauksessa porsas vissiin otetaan ilosylin vastaan. Se siitä skandinaavisesta sisusta. Kyllä naiset vaan on helppoja. Antaa kohdella itseään ihan miten vaan…

  http://m.iltasanomat.fi/inf/infomo;JSESSIONID=C9855E2F9F3DAAE79289.472?view=osatviihde&feed:a=iltasanomat&feed:c=news&feed:i=2037813&Viihde_page=0

 15. Päivitysilmoitus: Terkut exälästä! « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: