Etsitään pukkeja Helsinkiin


Nyt etsitään kiihkeästi joulupukkeja pääkaupunkiseudulle. Aika kiiree tulee rekryjen kanssa, mutta kannattaa tarttua tuumasta toimeen. Kuten ilmoituksessa kauniisti sanotaan, tehtävään EI kelpaa nainen eikä etnisen vähemmistön edustaja, joten tuohan on meille tehty meille aidoille syntyperäisille suomalaisille patriooteille. Pitäiskö hakea pojat? Vielä ehtii. Palkkakin on aikas kohdillaan, 17 e/h. Mutta että Academicworkin sivuilla. Tartteekohan tohon korkeakoulututkinnon?

Edit:
Mitenköhän muuten kävis kohutun Imatran seurakunnan palvelijan, Marja-Siskon? Hänellä on vielä miehen henkitunnus ja kalut, mutta naisen habitus ja ääni. On muuten aika häröä, että ensin pitää olla hetken aikaa ulkoisesti toista sukupuolta, tässä tapauksessa siis nainen, jotta voi myöhemmin muuttaa myös sotunsa. Aika häiriintynyttä pakottaa ihminen tuollaiseen välitilaan.

http://www.academicwork.fi/tyopaikkailmoitus/joulupukki/helsinki/500

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: