Taistelu Euromarketin jäämistöstä


”Myyjät ovat rohmunneet päältä parhaimmat (tarjoustuotteet) ennen kuin ovet avattiin rahvaalle”, kommentoi nimimerkki Mustikka Aamulehden juttua, jossa kerrottiin Tampereen Euromarkettien alasajosta ja loppuunmyyntitarjouksista. Tarjouksista, joista muuten Lomautettu Insinööri (AMK) taisi myös aikoinaan kertoa? Itse en ehtinyt paikan päälle tsekkaamaan, mitä ja kuinka halvalla Euroissa myytiin, mutta huhujen mukaan alennukset oli osui 30 ja 70 prossan väliin.

Kyllä hymyilytti taas, kun lukaisin Mustikan kannanoton tarjousasiaan. Totta helvetissä työnantaja haluaa kiittää hyvää henkilökuntaansa vaikkapa tarjoamalla mahdollisuuden ostella aletuotteita ennen kuin sekopäinen hamstraajakansa marssii suuna päänä Euromarketteihin kuin jenkkiarmeija Afghanistaniin konsanaan.

Suut käy kuin konekiväärit kun pariskunnat tiedottavat toisiaan kännykän välityksellä, mihin suuntaan seuraavaksi pitäisi edetä.
”Täällä Mirka lihaosastolla, kuuleeko Petteri alusvaatteissa? Havaittu isoimmassa pakastealtaassa viimeinen 16 kilon joulukinkku, 70 prosentin alennuksella. Nopein reitti on juosta kodintekstiileiden läpi, elektroniikan päähyllyn vasemmalta puolelta kohti pakastetta ja suorittaa näyttävä kärryliukulähestyminen koillisesta”.

”Petteri kuittaa. Kärryssäni onkin jo sadatneljätkymmenet viidet Elanto-alkkarit, joista riittää hautaan asti ihmeteltävää. Lähden kohti pakastetta antamaasi reittiä pitkin. Minulla on myymälän pohjapiirros mukana, joten pärjään. Roger”.

Lattioihin tallautuu syvät jalanjäljet ja ostoskärryjen pyörät vinkuu, ku halvoista hinnoista pimahtaneet kaahaavat osastolta toiselle kohti uusia tarjouksia.
”Mirka täällä. Edelleen lihaosastolla. Saarioiden lihapiirakat päiväyksellä 1.12.09 on nyt pakattu. Lopullinen saldo 36 x 6 piirakkaa. Kuuleeko Petteri pakasteessa? Meillä on pieni ongelma. Kärryjen oikea etupyöreä on kuumentunut, välttämätön varikkokäynti edessä. Myös Pikku-Lasse soitti parkkihallista, ja naapurin Pekkaset ovat jo hississä tulossa kohti myymälää, ja koko suvun voimin. Pekkaset tuntien suosittelen seuraavaksi kodintarvikeosastolle siirtymistä. Meidän on ehdittävä ennen”.

”Petteri kuittaa. Sika on kärryissä. Nähdään sovitulla kohtaamispisteellä. Tarkastan kalustovauriot ja jatketaan siitä kodintarvikkeeseen. Minulla saattuu olemaan korissa 5000 metriä erilaista teippiä, joten uskon, että selviämme kalustovaurioista sekä ennen Pekkasia kodintarvikkeeseen. Roger”.

”Mirka vahvistaa. Kuulostaa hyvältä. Minulla on vielä yksi idea. Löysin lasten leluosastolta viimeiset Brio-nukenvaunut, jotka maksoivat alennettuinakin vielä 20 euroa. Laitetaanko Pikku-Liisa vaunuihin ja työnnetään ne vain härskisti kassan ohi? Sain jo hälyttimenkin irti”.

”Petteri kuittaa. Kuulostaa hyvältä, kannatetaan. Pappavainaa jo opetti, jossei ole varaa, niin varasta. Nyt täytyy suorittaa siirtyminen, mutta tavataan pian check pointilla. Roger”.

Niinpä niin, suomalaiset on maailman nopein kansa. Niin F1-radalla kuin myymäläloppuunmyynneissä. Ja Mustikka, älä valita vaan lähde herran jestas juoksemaan kohti Koivistonkylää. Siellä saattaa olla pari makkarapakettia ja puuterinväriset Sloggi-tarjouksessa. Mene jo. Minä olen Tampereella vasta tunnin päästä, eli todennäköisesti liian myöhään.

Moroo….

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

7 Responses to Taistelu Euromarketin jäämistöstä

 1. Tiina says:

  HUUTONAURU! Kuset on jo housuissa.

 2. Ja minä helvetti pitelin käsissäni viimeistä mp3-soitinta ja toiseksi viimeistä ulkoista kiintolevyä. Siis työttömien ja lomautettujen harvoja huveja on käydä marketissa, joissa hyllyt ovat tyhjinä. Ja kyllä ne puuterinväriset sloggit ovat eroottiset. Etenkin jos ne on saanut halvalla.

  • P-man says:

   Ja pistit perhale hyllyyn, muistelin?! Kyl sä oisit nem ansainnut, mut sit aina miettii, et mitä muutaki sil rahalla sais. Aina sama juttu. Pakko vaan tehdä valintoja, ku ei rahat muuten meitsil riitä.

   Ostikko Sloggit? Onko hyvät? Oon vaa kuullu ledengaa… 😉

   • Auts. Sloggit jäi hyllylle, mutta eskarirepun ja höyhenin koristellut kissa-säästöpossut tietysti tuli hankittua. ;)Kaikkea hyvin tarpeellista.

 3. P-man says:

  No perhale sentään. Eli siel ois vielä yhdet… Jos nyt lähtis riehuun kohti markettia, vois ehkä viettää tulevat bileet puuteri-Sloggeissa… 😉

  Hauskaa uutta vuotta itse kullekin! Olkaahan varoivaisia, ettette menetä silmiä tai/ja käsiä. Muuten ei voi nääs lukee eikä kirjoittaa blogia, mikä on todella paha homma. 🙂

 4. Nimetön says:

  Tää oli mainio. =) -70 bongoa muuten tuolla näytti jämistä alennukset olevan. 10 eurolla sai kengät, cd-levyn ja suklaata.

  • P-man says:

   Tere tuntematon! Ja kitoosh, hiukka laukkas mielikuvitus… Jaa 70? No huh huh. Joko se suljettiin?! Meen hakeen ne Sloggit. Tuon sullekin Inssi… 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: