Järki käteen (ei raketti)


Rakkaat ystävät, toverit ja kylänmiehet sekä naisetkin. Uusi vuosi on huomattavasti kivempi startata neljällä raajalla, kahdella silmällä, palamattomalla iholla sekä ilman henkilömenetyksiä. Olkaapa siis äärimmäisen järkeviä niiden paukkujen, pullojen ja pöllöilyjen kanssa.

Ohessa vielä muutama ohje, joita Ristipissarit suosittelevat lämpimästi noudattamaan:

1. Ilotulitetta ei tule laukaista rektaalista, mutta jos joku lähelläsi on jo työntouhussa, varmista sinä ainakin, että paukku osoittaa taivaalle, ei peräsuoleen.

2. Suojalasit on tarkoitettu pidettäväksi silmillä, ei otsalla cooliin snoukkatyyliin. Jos tuntuu siltä, ettei suojalasit ole riittävä varustus, lainaa jääkiekko- tai motskakypärää. Muista sulkea visiiri. Meitsi pistää kypärän päähän kohta ja riisuu sen vasta ens vuonna.

3. Silmät, hampaat, korvat ja aivot voi menettää myös skumppapullon korkilla. Älä koskaan avaa pulloa niin, että se osoittaa kohti ihmisjoukkoa. Ei edes sitä vittumaista exääsi. Tuleepi tosi rumaa jälkeä, kun silmämuna painautuu aivoihin ja survoo mennessään isot aivot ja ohimolohkon verisuonet ja hermotuksen. Varo myös pomppukorkkeja, joilla on tapana kimmota seinästä lähellä olevien ihmisten päälle.

4. Mene maltilla! Liiku tarvittaessa vaikka nelinkontin tai anna kavereiden vetää pulkassa, mutta älä herranjestas kaadu jalkoihisi ja lyö itseäsi jäiseen maahan. Harva päävamman saanut bloggaa enää koskaan.

5. Huolehdi myös läheisistäsi, niinkuin itsestäsi. Kaveri kanssasi baarissa tai mökillä yhtenä kappaleena, on huomattavasti kivempi vaihtoehto, kuin sinä kaverisi kanssa sairaalassa tai paloina patologin vastaanotolla.

Järki käteen ja erinomaista uutta vuotta 2010 kaikille. 🙂

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

One Response to Järki käteen (ei raketti)

  1. E-rich says:

    Hyväääää uutta vuattaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! ….. ja myös uutta vuosikymmentä! 😉 Jes, raketit oli hienoja, eikä mitsukaan pelänny yhtään! Nyt takas molskille. 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: