Työpäivä #?, omassa sängyssä


Erittäinkin hyvää huomenta koko maailma,

Joops, niinkus kellosta näkyypi, aattelin rykästä lauantaiaamun ratoksi hiukkasen rästiduuneja pois alta. Kello on piirua yli kasi ja meikä on pirtee ku pirtupullon juonut peipponen. Mediapastori pitäis saada saarnaamaan, seurakunta on nääs kuumana. Melki yhtä kuumana ku Leena. Ja kohta varmaan Yontteki, josse hommat solju ku kusi lautaa myöte.

Meni tuo alkuvuosi tosiaan pelkäks kutemiseks Julian kans ja ny on hiukkasen kurottavaa työhommissa. Yontte vanhana panomiehenä onneks ymmärtää, ettei kassit pullollaan voi keskittyä mihinkään muuhun ku siihen itteensä. Eiks ymmärräki? 😉 Niin, no NYT sit oon mukamas ollut duunissa jo hyvän tovin. Kotona, Testoksessa siis. Eiliset Nallet antaa mukavaa luontaista vauhtia tähänki hommaan, hahhaa… Toimistolla on edelleen lämmitys paskana, joten siellä jäätyy niin ihmiset ku Tippurit. Eipähän siis tarttenut vääntäytyy sinnekään asti, vaan ihan omasta lämpöisestä futonista voi vääntää duunia. Uuh, lakanoissa on selkeesti ihanaisen Julian hajuveden lemu. Voiko työpäivä paremmin alkaa?

Niin….. Mutta mitä tekee P-Man, päivittää Päivän Pimuja Naamakirjaan, koska haluaa olla nöyrä ja kuuliainen bloggari. Pastori siis vaietkoon hetkeksi. Kohta on sit sun vuoro. Eimen. Reipasta pakkaspäivää tyypit. Älkää paleltuko!

Moro.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

4 Responses to Työpäivä #?, omassa sängyssä

 1. J2 says:

  Tää Mediapastori on mua jo pitempään pohdituttanu. Voiko tähän konseptiin jossain tutustua jo tarkemmin vai pitääkö odotella mitä tulevaisuus tuo tullessaan?

  • P-man says:

   Valitettavasti pitää. Mä oon veltostunu ja en saa mtn tehtyy. Mut pilottivaiheessa sit joskus vois ehkä tarttee mielipidettä laajemminkin. Mut kattoo ny. Ei passaa pistää ajatuksii J:n päähän. Ei ylä- eikä ala…

   • J2 says:

    Oolrait, jäädään siis mielenkiinnolla odottelemaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. 🙂 Toivottavasti saat tosta projektista vähintään vaivannäköä vastaavat rahat sitten joskus ulos 🙂

 2. P-man says:

  Joo, Jontte on siinä mielessä poikkeus moniin medialan tyyppeihin, et se on helvetin reilu kaikessa. Pyyteetön ja reilu kaveri, kaikin puolin. Ja isot rahat tulee lopulta suht isoilla riskeillä ja pitkän tähtäimen raavaalla työllä. Näitä varten on joo suunniteltu kuvioita kyllä. 🙂 Odotan itteki innolla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: