Niin ne äijätkin keikahtaa


Jopas jotakin. Gladiaattoreista tutuksi tullut ”Viikinki”, eli vapaapainija-nyrkkeilijä-kansanedustaja-showpainija whatever Tony Halme kuolla kupsahti 47-vuotiaana. Jotenkin uskoin, et äijä ois päässyt typerimpien huumehommien ja rötöstelyjen yli ja viettäisi suht seesteistä elämää nauttien ex-edustajan pikkupalkkioistaan ja muistakin ammatin suomista eduista. Mutta ei nähtävästi koskaan tiedä, kuka täältä lähtee ja miksi ja ennen kaikkea minkä ikäisenä. Niko Mikael Niemen kohtalo oli tästä myöskin surullinen muistutus. Tämä kuolemantapaus tuskin iha heti unohtuu.

https://ristipissarit.wordpress.com/2009/10/14/kadonnut-niko-mikael-niemi-23-tampere/

Taitaa olla viikatemiehellä meille jokaiselle plan valmiina ja nyt oli Tonyn vuoro poistua taistelutantereelta. Väistämättä tulee mieleen, mistähän kuolema johtui? Halmeellahan oli muistaakseni jonkinmoinen kallovamma ainakin aikaisempien ampumavälikohtausten seurauksena joskus 2000-luvun alussa. Ehkä jotain siihen liittyvää, ehkäpä ei. Ootellaan, eiköhän omaiset kerro. Näin se maailma makaa, ihmisiä syntyy kasvaa ja kuolee tasaiseen tahtiin. Evoluution kiertokuluksisikin sitä voitaneen kutsua.

Meikä lähtee ny salille hankkimaan isommat lihakset, josko pääsis niillä sit ravintoketjussa hiukkasen ylöspäin. 😉 Hiihto ja salihan on tunnetusti helvetin paska yhdistelmä, mut pakko päästä jotain tekemään nopsaan.

Moro!

Mainokset

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

2 Responses to Niin ne äijätkin keikahtaa

  1. E-rich says:

    Tuli kyl aika puskista. 😮

  2. P-man says:

    Joo, näin se maailma makaa. Kukas se oli se naispuoleinen Halme? Kike? Vai Kikka? Vai onks ne niinku sama asia? No, kuitenkin… Sydän taitaa pettää ja se on menoa sit.. Täytyy vissiin liittyä Halmeen RIP-ryhmään. Ootko tulos himaan milloin? Keksin automaatille uuden viran tstolle, mut saat jelppaa mua ettiin sen. Onkohan se häkkikellaris? Onko se viel niink yhtenä palana?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: