Testosteronia ladulla


Wikipedian mukaan sukset ovat lähinnä Euroopassa käytettäviä jalkaan sidottavia lumessa kulkemista helpottavia apuvälineitä. Was? Täytyy sit kai lopettaa talviurheilun MM-kisat, ainaki hiihdon osalta. Wikipedian määritelmä ei pätenyt sit ni ollenkaan Testoksen poikain tänpäiväiseen hiihtoreissuun. Hankaloitti vaan kaikkea liikkumista. Vaikka kuinka yritettiin pysyä hyväpeppuisen kissanaisen peesissä, ei siitä mitään tullu. Mimmi otti kierroksella kiinni Yonten ja melki mutkin. Eerikki oliki sit vaikeempi haaste.

Mun tänpäiväiset toilailut menee ehdottomasti välineiden piikkiin. Oon hiihtänyt viimeks lukiossa ja samoilla suksilla päätin sit lähtee tänäänkin. En ole kasvanut lukion jälkeen senttiikää, joten aattelin, et kylhän homma rokkaa vanhoillakin lankuilla. Mut massaa on sit kertynyt about parikytä kiloo lisää, ni eihän sukset luistanut sit niin ollenkaan. Ne oli sellaiset saatanan lerput ja painautui maasta läpi. Tästä viisastuneena taidan investoida uusiin kamoihin.

Yontte taas on vannoutunut välineurheilija, tässäkin lajissa. Markkinoiden kalleimmat varusteet yllä, ja siltiki mies puuskutti ekassa mäessä ku keuhkoton koala. Vissiin eiliset tumut tuntui kropassa. Oltiin hiihdetty ehkä puol tuntia, niin äijä alko irvistellä ja hokee, et rintaa pistää. Kuulemma sydänkohtaus, tai ainaki rytmihäiriöitä. Joo, joo. Vähän ku sama ku sikiksen kanssa, ei passaa ottaa liian vakavasti noita jorinoita. Mut oli Yontesta jotain ilookin. Ukko huolehti persoonallisesta nesteytyksestä. 😉

Eerikki hanskas ton(kin) lajin ylivoimaisesti parhaiten. Mä pistän iän piikkiin. Jannu on ni paljon nuorempi, et sil on viel lukion liiksatunneilta taidot hallussa. Tai sit motivaattorina oli Jenna, joka tuli hakeen äijää ladulta jonku saunomaan. Taitaa olla Eerikki rakastunut, koska oli uskonu autonsa pimatsulle. Sairasta!Meikäläinen ei ikinä lainais prätkäänsä, vaikka ois millainen vosu ja tunnettais kuin hyvin. Jotain omaa pitää olla, mulla se on aina ollut pyörä. Sen kerran, ku mun ex (Seija) innostu aikoinaan prätkäilystä ja opetin sitä, seuraukset oli järkyt: katteet naarmuilla, ku muija vetäs ketoon hidasajotreenis. Siihen loppui Seijan prätkäharrastus ja mun opettajan ura. Pyörää on turha kuvitella saavansa lainaks, edes tulevan aviopuolison. Ettäs tiedätte sit.

Jos maastohiihto kiinnostaa, täältä mm. löytyy monipuolista vinkkii: http://www.ski.fi/maastohiihto

Moro!

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

2 Responses to Testosteronia ladulla

  1. Niiskunaiivi says:

    Ai katos, täälläki on pelleilty suksien kanssa.. 😀

  2. P-man says:

    Juu, eikä tartte innostua uudestaan vähään aikaan… Ainakaan meikän ja Yonten. Toi Eerikki on kyllä iha käsittämätön jätkä, ku se hallitsee kaikki lajit hevospoolosta hiihtoon… 😉 Jokos Niiskis pääsit itte uudestaan laduille?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: