On se ny perkelettä kun munat on tulessa!!!!!


Jumalauta! Mun päivä on irjaimellisesti pyöriny tänään pelkän alapääkarvotuksen ympärillä. Eka kattelin että Erppa on linkannu tänne jotain karvapillutatuointikuvia. Ja sit vittu tuli eilen tää juttu et se iranilainen ämmä oli käyny liimaan jotain saatanan teknokarvaa mun auton tuulilasiin erikeepperillä. Ei vittu mikä friikki! Sen on täytynyt tarkkailla mua et se tietää miten me käytetään tota autoo, mihin paikkoihin keskustassa parkkeerataan ja mihin aikaan. Ei saatana! Tosi kiva jälki oli tullu ikkunaan kun pakkanen mosautti oikeen kunnolla sen karvan kiinni ikkunaan.

Toinen ikävä juttu sattu nyt illalla. Kerrotaan nyt eka että mää ajelen boollssini koska hirvee tuhero on miehelläkin mielestäni tosi ällö. Mulle oli tullut ihoon punasta näppylää ja luin netistä, et ihoa kannattaa kuoria niin niitä nyppyjä ei tule. Mulla on kotona vaan naamankuorinta-ainetta, joka on aika krouvia, en uskaltanut sitä vedellä alapäähän. Päätin näppäränä poikana tehdä ite jonkun vitun luomukuorinnan ja sekoittelin keskenäni kosteusvoidetta ja kookoshiutaleita kun ajattelin et ne hiutaleet kuorii kans ihoa ja niistä varmaan irtoo jotain vitun hoitavaa öljyä tms. Lopputulos oli se, että ne saatanan hiutaleet takertu mun lerssiin kuin täit! Ne jäi karvoihin kiinni kuin hilse ja sain niitä irti vasta kun iho alkoi kuivua kunnolla ja ne pölisi pois. Yritin vauhdittaa kuivumista vielä hiustenkuivaajallakin joka oli jääny jollekki turbovolalle ja oli tulikuumalla ja ai saatana miten sattu terskan päähän se tulinen tuulahdus! Oon nyppinyt loppuja hitaleita koko illan pinseteillä ja yrittänyt tiirata käsipeilillä arseani joka on täynnä kans noita perkeleen hiutaleita! Tästä lähtien mää meen johkin miesten kauneushoitolaan hoidattaan näppyläni. Suostuiskohan ne tua tekeen jotain alapään ihohoitoja? Kun en mää tätä kutinaa ja näppyjäkään kestä ja karvabushi on täysin no no.

Olisin halunnut itkee tuskaani Miialle, mutta sen pitää lukea johonki isoon tenttiin.

Yritin akee tähän kaikkee faktaa noista piinallisista näppylöistä. Voiko mulla olla karvatupentulehdus? Siis melkein sukupuolitauti? Oireita on mm.

1. Karvatupen tulehdus eli follikuliitti on karvaisilla ihon alueilla esiintyvä tulehdus, jonka tavallisin aiheuttaja on staphylococceus aureus-niminen bakteeri, mutta myös eräät muut bakteerit voivat olla infektion syynä.

Tai:

2. Ihottuman syntyyn tarvitaan usein muitakin tekijöitä bakteerin lisäksi. Muita mahdollisia aiheuttajia ovat kemialliset aineet, kuten ihonhoitoaineet, öljyt ja tervat sekä iholla normaalistikin oleva Pityrosporum ovale-niminen hiivasieni.

Mulla saatana mitään diabeettestäoo:

3. Diabetes eli sokeritauti ja yleinen huonokuntoisuus altistavat karvatupen tulehduksien synnylle.

Onko mun Armanin kalsarit muka huonoo matskua, ne on täyttä puuvillaa:

4.Tiukka, hengittämätön ja varsinkin öljystä likainen vaatetus, kuten farkut tai haalarit voivat edesauttaa ihottuman syntyä.

Ja hoidoksi ehdotetaan:

1.Paikallishoitoina voidaan käyttää ihoa puhdistavia antiseptisiä aineita sekä antibakteerisia ja antibioottivoiteita.

2.Parta-alueen infektioissa tulee parranajossa pitää taukoa tulehduksen rauhoittamiseksi sekä tarvittaessa puhdistaa parranajovälineet antiseptisillä aineilla.

3.Vaikeimmissa ja pitkittyneissä sekä paisemaisissa infektoissa käytetään sisäisiä antibiootteja. Pityrosporum ovalen aiheuttamissa tulehduksissa hoitona on paikallisesti ja sisäisesti käytettävät hiivasienilääkkeet.

Eihän mulla herranjumala voi olla jotain bakteeria, sanokaa nyt että se johtuu vaan ajelusta ja kertokaa hyvät ihmiset mitä tälle pitäis tehä. Mää en halua tärvellä alapäätäni enää yhtään enenpää.

Ei jeesus, kävin äsken nappaan lähikiskalta mynthoneita kun törmäsin lyhyen kadun pätkän aikana kahteen teinikundiin, joilla oli kravatti talvitakin päällä. Siis toisella oli toppatakki ja toisella joku villakangastakki. Onks toi ny joku muoti-ilmiö? Ja kun aloin tarkemmin muisteleen niin oon nähnyt noita varmaan aikasemminkin Tampereella. Ihan ihme juttu. En oikeen tiä miten suhtautua.Urbaania dandyismia vai typeryyden huippu? Vai olisko tyylikäs jos taiteilis kaulahuivista jonku solmioviritelmän? Ehkä se vois olla jonttemaisenpi idea.

Tietoja yontte
Mies kaupungin kattojen yltä. Intresseissä vastakkaisen sukupuolen muotovaliot, viinit, gourmet, arjen ja juhlan luksus, vaatteet, henkinen ja fyysinen tasapaino. Täydellisyydessä ei ole mitään pahaa -siksi vaadin sitä sekä itseltäni että muilta.

19 Responses to On se ny perkelettä kun munat on tulessa!!!!!

 1. T says:

  Kyllä se tosta ajelustas johtuu. Ainakin mulla tulee näppyjä heti jos ajelen ”väärin” karvojani alapäästä ;).

  Ensinnäkin iho pitää puhdistaa TODELLA huolella, muuten niitä näppyjä saa ihan varmasti. Sitten partavaahtoa (naisten vaahdot on huonoja!) sopivasti ja mikä tärkeintä karvoja EI ajella vastakarvaan! Vaikka siinä menee ikuisuus nyhrätä niitä ”myötäkarvaan”, niin parempi sekin kuin tulehtuneita näppyjä alapäässä :). Myötäkarvaan ajellessa ei ehkä niin tarkkaa ja sileää jälkeä tule, mutta mua se ei ole ainakaan haitannut.
  Lopuksi sitten jotain desinfioivaa rasvaa/öljyä ajellulle alueelle kunnon kerros, jota laitetaan lisää vielä aamulla.

  Näillä mä oon nyt pärjäillyt yli vuoden. Ennen kärsin näpyistä ajelinpa miten vaan, mutta nuo ovat auttaneet asiaan. Jotkut nyppivät karvansa pinseteilläkin kuulemma, jollon näppyjä ei myöskään tule… en tosin ole ite kokeillut, kun ei hermo kestäisi yks kerrallaan nyppiä 😉

  • J2 says:

   Henk.koht. täytyy sanoa, että ei niitä näppyjä varmasti tulee, jos on vaan tarpeeks terävät välineet. Naisten säärikarvojen ajeluun tarkotetut Venukset sun muut tekee aika siistiä jälkeä ilman sivullisia uhreja.

   Ja pitääkö ihan kaikki ajaa vai? Eikö varren sheivaaminen ja ympäristön trimmaaminen riitä? Partakoneissa on noit trimmereit nykyää – ne on iha käteviä 😉

 2. Päivitysilmoitus: Ketutus tarttuu: Soluasumisahdistus! « Ristipissarit

 3. P-man says:

  No hyi vittu, pinseteillä? Ton täytyy olla naisten keksintö ja täysin miehiltä kiellettyä touhua. Sama ku parturi leikkais hiukset nyppimällä niitä. EI hjuva…

  Jepujee, kiitos neuvoista. Tää poika ei myönnä ainakaan niitä hyödyntävänsä. 😉 😉

 4. E-rich says:

  Kai Y kiillotatkin ballsis? 😉 No ei, oon kyl samaa mieltä et jäätävä puska on kuvottava myös miehisestä näkökulmasta itellä, mut mä tyydyn sentää vaan trimmaileen, vähä kauhistuttaa meinaan noi näppylätarinat. Ei pysty sheivaa kokonaa kyl.

  Ja oon vähä sitäkin mieltä, et ei itellä saa järkyttäviä kainalopuskiakaan olla. Niitä on ok joskus leikellä ja täytyy myöntää et oonpa välil ihan sheivaillutkin. Mikään jäätävä puska päätä lukuun ottamatta missään päin kehoo ei voi ees olla hygieeninen. Leimatkaa vaan metroseksuaaliks tai mikskä vaan, mut on se jumalauta fakta.

 5. P-man says:

  metris! Erpa on metris!

  • E-rich says:

   Just se. 😀 Tosin veikkaan, etten siihen lokeroon kyl loksahda sit pukeutumiseni tai minkään muunkaan osalta. Kulmakarvoja en sentään nypi… mut nää onki vakiosiistit, eikä mitkään YK:t! Nyppiikö Y? Mä voisin lyödä vetoo et nyppii…

 6. Ei hitto, kun täällä saa repeillä teidän jutuille… 😀

  • P-man says:

   InssiAMK moro! Ja anteeks. Kiitä luojaa, ettet asu noiden kahden tollon kans! Tsorbe pojat.

   Ja E, nyppii. Kysyi tstolla kerran ennen paltsuu, et tuliko symmetriset… Mä luulin et puhui pulareista, mut Tippis hiffas heti et kulmikset kysees. 😉

   • P-man says:

    Toivottavast ei oo samay pinsetit ku niiden manteleiden nyppimiseen. Vai mitä taateleita olikaan. Kantsii kattoo, ettei Mitsun pihdit katoa… 😉

 7. Tiina says:

  Mee Jontte vahauttamaan ne karvas! Kestää karvattomuus kauemmin, ja on siistimpi lopputulos. Oli muuten taas ihan ratkiriemukas juttu! Ootte niin parhaita!

  • P-man says:

   Ehkä me panostetaan ennen Yyterin naturistiweekendiä ja mennään yhes koos kokovartalovahaukseen… 🙂 Meikän osuus maksais 80% koko hinnasta, saatana. Kiva et on tumma ja tuuhea geeniperimä. Faijaaki luultiin nuorempana mutsin Kreikan tuliaiseks…

 8. Uneton tampereella says:

  Jos se on vaan sellaista ei-minkään-paiseitten näköstä mut kumminki erottuvaa näppyä niin se on kyllä aika yleinen seuraus karvojen ajelusta (esim. pornotähdiltä kuulemma aika usein meikataan sitä piiloon), ainakin mitä tyttöporukassa on tästä keskusteltu 😀 Kannattaa ehkä koittaa vahausta, toisille se sopii paremmin kuin sheivaaminen. Eikä se kuorinta oo kellään oikeesti tainnu auttaa, vaikka jotkut sääret on eri asia mut ainaki tytöillä on bikinirajoilla niin ohut iho et ei siihen kuorinta-aineet käy. Mut tää on kyllä yks syy miks totaalinen karvanatsismi välillä suututtaa: vahaus jättää (mulle) vielä pahemmat näpyt kuin sheivaus, ja pinsettien seurassa en kyllä ala päiviäni viettää. Onneks on netti jossa voi anonyymisti tilittää tämmösiä 😀

  Ps. Oliiviöljy ja sokeri on vissiin semmonen perinteisempi tee-se-itse -kuorinta. Vastaisen varalle…

  Psps. Jos tää iranilainen joskus kääntyy tyttöihin päin niin tänne sitten infoa jooko. Mitä tässä näitä juttuja luin niin se on a) kaunis b) tyylikäs c) sillä on hyvä huumorintaju.

  • P-man says:

   Teretulemas Uneton rinkiin, ja KYLLÄ, hänellä todellakin on loistis huumori! Meikä nauraa edelleen ku muistaa ne tuules vipattavat teknokarvat erikeepperimössössä! 😉 Vai mitä Y, et on helmi huumori?

 9. mntt says:

  Voi Yonttea. (: Mä suosittelen kans sitä vahausta, mimmit kehu ku ne kävi kaikki vahauttaa ittensä ennen Ibizan matkaa. Oli tullu hyvää jälkeä ja pysyny pitkään reissunki jälkeen.
  Ite en oo vielä raaskinu rahoja moiseen laittaa. Ennemmin se hyvin terävä terä ja miesten partavaahto. Nii ja myötäpäivään. (:

  Mä kyllä diggailen miehistä, jotka sheivaa. Jos kerran ite näkee sen vaivan, että ei mitkään karvat rehoja, niin ei se oo sen vaikeempaa miehillekään.
  Itse asiassa jopa mun faija ajaa kainalokarvansa. 😀

 10. anneli says:

  nuo näpyt on kyllä inhottavia. itse luin joskus vinkkinä netistä, että vauvojen sinkkivoide auttaisi näppyjä vähentävästi. hain sitten kaupasta tällaista voidetta (purkin takana lukee, että ehkäisee vaippa-alueen punoitusta ja ärsytystä) ja ajelun jälkeen levittelin bikinirajoille. ei tullut näppyjä enää kuin muutama, eli varsin hyvää ainetta tuo. voide on kuitenkin aika tahmeaa, eikä kovinkaan vesiliukoista, eli kannattaa miettiä kahdesti levitteleekö voidetta vaikkapa ennen trefejä 🙂 ihon kuorintaan taas ovat hyvät sellaiset kuorintahanskat, joita voi hankkia markettien kempparipuolelta ihan parilla eurolla. niissä on karhea pinta, ja niillä voi levitellä vaikkapa suihkusaippuaa tai -geeliä kuorittavalle alueelle.

  • P-man says:

   Jaa, onks toi sitä bepantenia, mitä kaikke mimmit käyttää huulirasvana? Sellainen saakeli metallisisustainen tuubi, joka on aina levinneenä johonki päin taloa, autoa tai kassia, kun se katkee keskeltä kahtia.

   Itte käytin kestävyysjuoksijan aikoinani jotain Natusan-voidetta ja talkkia, ni ei nännit ja nivuset hiertynyt. Ni, jaetaan ny sit kaikki yksityiskohdat, ku tähän keskusteluun lähdettiin.

   Yontte, miltä kuulostais Mansen eka kullihuoltola, esim.

   Yonten Jöötinhoivapalvelu Oy tai ihan vaan
   Yonten Jööti Oy

   Entäs:
   Kultainen Kulli Oy
   Kullisi parhaaksi Oy
   Kultakulli Oy
   Helli Pilliä Oy
   Kullin kiillotus-, vahaus- ja sheivaus Oy
   Miehistä hyvää Oy
   Mulkkuhuolto Oy

   Jep, jep… Sit takas oikeisiin töihin. 😉

 11. yontte says:

  Toimiikohan toi?Vaikaa tajuta miten rypäleuute estäis karvoja kasvamasta sisäänpäin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: