Sirpale tassussa


Pieni avautuminen tähä väliin. Kävin just Mitsun kans iltalenkillä ja vaikka ei oo ees viikonloppu nii alkoi vituttaa ihmisten välinpitämättömyys ja tarve sikailla. Melkein joka kulmas tuntu olevan rikottuja kaljapulloja… miten helvetin vaikeeta ihmisten on ottaa huomioon et kaupungis asuu myös paljon koiria, jotka paljain tassuin joutuu seikkaileen tuolla sirpaleiden seassa!?! Se on vaan väärin.

Äskenkin meinaa saatiin sirpale tassuun ku oli pimeetä ja sit kuulu vaan ”viu” 😦 …  onneks toi laivuri on sen verran pieni et sen voi napata syliin ja kantaa kotio. Nappasin maasta lunta mukaan muovipussiin ja sit tultiin nopeeta sisälle. Onneks ei ollu ku pieni naarmu vasemman etutassun anturassa ja sain desinfioitua ja paketoitua hyvin. Ny se jo nukkuu tyytyväisenä lumipussi tassupaketin päällä. Käyn kohta nappaa pois, ettei jäädy.

Mut on se saatana kumma kun känniääliöiden on pakko rikkoo niitä pulloja tonne kadulle. Selkään sietäis saada!! Testoksen väki saattaa joskus sikailla, mut ei olla kyl ympäristöö paskottu. Ollaan kilttei poikii, juu nou. 😉 Mut ny vähä iltapalaa ja sit taju kankaalle et jaksaa huomen pitkän koulupäivän, öitä tyypeille!

6 Responses to Sirpale tassussa

 1. P-man says:

  No voi sun saatana. Vituttaa todellakin. Viime kesän prätkäreissulla kans käytiin kaks kertaa Terkkatalos poistattamassa lasinsirua, ensin meikän jalkapohjasta ja sit Tiinan… Ja kyllä muuten hiukkasen oli kipee jalka, ku piti kuitenki survoo se väkisin prätkäkenkään ja ajaaki joku 500 kilsaa viel. Otti niin pannuun. Onneks Tiinan frendileku hoiti 2 in one hinnalla, mut silti otti päähän maksaa siitä et muut kylvää pulloja pitkin Yyterii…

 2. P-man says:

  mut koitetaan kestää. Vanha sanontahan menee: parempi sirpale tassussa kuin *piip* tussussa… Tai jotain… Anteeksi, paskaa huumoria taas. Tuus mun kaa suunnittelee ennen Nukkumatin keikkaa ikkunaa molskille, jahka hoivaamiselta ehdit…? Tarttis jeesiä mitan toiseen päähän, ku ei tää vittu yhellä jampalla hoidu….

  • E-rich says:

   Parempi sirpale tassussa kuin poni pimpissä, vai mitensenyoli?! 😉 … no joo, nyt kelpaa jo heittää läppää ku tassu on paranemaan päin!

 3. Aada says:

  Joo, toi pullojen rikkominen on raivostuttavaa. Viime kesänä kävin Tampereelta (Kalevasta) Ylöjärveläisessä leipomossa töissä, joten työmatkaa kertyi 17km suuntaansa (ei paha pyörällä). Bussit ei kulje ennen kuin kuuden aikaan, ja työt alkoi yleensä siinä neljän ja puolikuuden välillä. Kun pyörästä sitten pamahti kumi Hämeenkadulla, niin pulassa oltiin. Bussit ei kulkeneet, ketään ajokykyistä ei käytössä, taksiin ei tosiaankaan varaa ja 15 km kävelymatka siihen aikaan aamusta maita, varsinkaan kun takaisinkin olisi pitänyt kävellä. Unohtamatta sitä paljonko töistä olisi myöhästynyt. Tuloksena oli siis rahan menetys ja välien kiristyminen työpaikalla, koska sehän ei ole työnantajan asia miten töihin tullaan, kunhan tullaan. Eikä ongelmat rajoittunut yhteen päivään, tilin saldo näytti nollaa ja lähimmät kaverit ulkomailla, vanhemmat lapissa eikä kukaan siis voinut lainata. Sitten piti odotella että vanhemmat palaa ja isä tulee vaihtamaan pyöränkumin. Näin paljon iloa siis siitä, kun joku kusituppo päätti syystä tai toisesta rikkoa sen pullon.

  • E-rich says:

   Hyy, tosi paska homma kyl. Voin vaan kuvitella, ettei pomolta ihan kauheesti herunu myötätuntoo. :S Mut eipä tollasille vaan voi mitää… Miten siinä lopulta sit kävi, jouduitko vaihtaan työpaikkaa vai antoks pomo yhtään siimaa?

 4. Aada says:

  Sain jonkun ihmeen kautta pidettyä työpaikkani, ei sieltä sympatiaa herunut mutta juttu unohtui aika nopeasti. Noh, tuurilla ne laivatkin seilaa. Tai sitten vaan olin niin järjettömän hyvä työntekijä ettei ne halunnut menettää mua 😀 työilmapiiri siitä vähän kärsi, kun osa työkavereista epäili että halusin vaan lusmuilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: