Kuka tän paskasaavin tilas?


Ikäviä perheuutisia tuli tälle päivällä suhteellisen suurella paskasaavilla kaataen. Ois ollut lyijypainot ny tarpeen, et vois kyntää lietteessä oikein syvällä. Vittu. En jaksa ny ruotii mitään, ku vituttaa ni hillittömästi, mutta tässä päivän surullinen action.

1. Vaari sai jonku aivotsydeemin, oikea puoli halvaantui, ei paluuta saareen vaan hoitokotiin. Tuskin elää montaa kuukautta.

2. Siskon joulun aikainen kolari aiheuttaa harmaita hiuksii, ku enää ei auta särkyyn ees buranat. Se näkee taas niitä UFOja ja salaman välähdyksii ja korviinki on tullu häikkää. Menee huomenna nokkatohtorille tsekattavaks, jos ois korvatulehdus tai jotain poskionteloissa.

3. Porukoiden kissavanhus kuoli eilen, ja koira oli syöny jotain saatanan rotanmyrkkyy ja ottaa lukua. Vähintään yhtä perseestä ku Mitsun lasinsiruvekki, joka on kans tulehtunut.

4. Toisen siskon määräaikaista työsuhdetta ei uusittu ja mimmi on yllättäen työtön. Ilmoittivat 6 päivän varoitusajalla, että sorry, pidä tunkkis ja hommat ei jatku. Sen sijaan sen tilalle palkattiin joku harkkari, eli halvempaa ja epäpätevää työvoimaa. Saatanan lestikset.

5. Mutsi ja faija hävis käräjillä ikivanhan perintökiistan ja joutuu maksaa 40 000 euroa takas saamiaan (ja jo kuluttamiaan) rahoja. Aikovat myydä meitin toisen auton ja talon.

6. Mua yritettiin viilaa tod. typeräst linssiin tän blogin kans. Joku jamppa lehtitalosta X teki maailman paskimmat yhteistyöehdotuksen. Piti vissii mua aivan idioottina. ku Y oli tyrmänny sen idean, aatteli kokeilla mun kusetusta. No, eipä onnistunut. Mäkin ihan pokkana kielsin ees tietäväni mist tyyppi ees puhuu. Avaudun täst myöhemmin.

Että semmosta tänään. Kaikin puolin helvetin hieno päivä P-Manille onnistuin nimittäin viel lervasemaan lenkillä ton leikatun käteni päälle ja varmaan tippuu kohta pois koko handy. Huomenna heti aamusta sukelluskauppaan hankkiin ne painot vyötärölle, jos pääsis syvemmälle paskaan.

Morooo. Pitäiskö mennä välil himaan vai jäiskö tstolle yökskin?

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

27 Responses to Kuka tän paskasaavin tilas?

 1. yontte says:

  Mää en tiä mitä voisin sulle sanoa. Oon tosi pahoillani tästä kaikesta paskasta. Yritä ottaa viikonloppu ihan iisisti, ei mitään pippaloita tms. Löhöilyä ja leffoja, voidaan tilata safkat vaiks Gastronautin kautta. Mua vituttaa kans se saatanan idiootti ”yhteistyötarjouksineen”. Miten joku voi olla niin vitun tyhmä et yrittää tuputtaa samaa ideaa toiselle blogin kirjoittajalle etenkin kun luulis olevan selvää että me asutaan saman katon alla. Luuliko se että sä salaa solmit sen kaa jonkun diilin ja yhtenä aamuna erppa ja mää huomataan et meidän blogi on siirretty ko. lehden palvelimelle ja se pursuilee jotain vitun Axe- mainoksia….voi tsiisus!

  • P-man says:

   Niin, en tiedä. Ja kun mä leikin, etten ees tiedä koko blogin olevan niinkus mun, niin se alkoi heittää sitä peruskuviota, että ”J. Berg oli alustavasti kiinnostunut ja Berg sanoi, että tämä teidän juttunne…” -läppää. Ja mä väitin kiven kovaan, etten ees tunne koko vitun Bergiä. Ihan huviksenil. En mää tiiä, mitä aattelin, mut sanoinpa silti. 😉 😉 Aattelin et toi koko tarjous oli Eerikin läppä meille, mut ei kuulemma, koska samasta numerosta oli yritetty soittaa Eerikillekin. Ja vissiin ekana. Kai se aatteli, et Erich ois helpoin ylipuhuu…

   No, sit lupas lähettää lopulta meiliä asiasta sekä mulle että sulle. Mut mää vaan kiven kovaa intin, et tää on meidän henk.Koht. blogi, ja kaikki ei ole ostettavissa, etenkään elämä. Yritin vääntää rautalangasta, et meitä ei kiinnosta käsikirjoittaa niitten tuotteiden piilomarkkinointia, koska siitä joutuu vaan ongelmiin. Sitähän se varmaan käytännössä tarjos, jos ymmärsin oikein. Sanoin kans samaa, et me ei haluta alkaa miksikään Axe-miehiksi ja kysy vaikka Duudsoneita. 😉 Sit se alkoi höpöttää piilomarkkinoinnilla saatavista MEGAtuloista. Sanoin, et eikös noin isossa taloss pitäis tietää, millaista markkinointii blogeissa saa tehdä ja että ei tod. haluta tehdä yhteistyötä ainakaan kriminaalien kanssa. Jossain vaiheessa mul kävi mielessä, että ehkäpä se oli joku tuttu vaan, joka yritti yhdistää naamat ja nimet toisiinsa, eikä ees oikeesti mistään lehtitalosta. Vitustako sitä tietää. Lopulta se sit alko puolustella hirveesti, et eihän mitään varsinaista piilomarkkinointia ehdottanutkaan vaan enemmänki kumppanuusmarkkinointia. Niin sekava tyyppi, että oli taatusti joku onnenonkija vaan.

   Puhuin varmaan30 minsaa tyypin kanssa, ja se ei suostunut missään vaiheessa uskomaan, että turha jankata. Lopulta paloi käämi ja sanoin, tosiaan että pidä tunkkis ja kattellaan vuonna 2050, jos tilanne on toinen. Ja et asio jatkossa tämän Bergin kanssa, jota minä EN edes tunne… 😉

   Vittu mikä sotku.

   • P-man says:

    Joo, täytyy kattoo v-loppua. Peruin Julian tulon. Ei näissä paineissa seiso muuta ku silmät päässä. Mut Eerikki oli suunnitellu jo sen lätkämatsin, ni ei viitti peruu. Eli Koulikselle tai Pyntsalle sit huomenna ja sunnuntaina olis kuulemma kans jotain ”poikain kesken”. Kai me masentuneita Yontte, ku Erichki jo yrittää piristää äijii… Et viittis hakee mua tstolta joskus tunnin päästä? Aattelin ensiks jäädä tänne yöks ja hakata päätä seinään, mut en mää taida jaksaakaan. Täällä on taas ni vitun kylmä, ku toi lämmitys pragas sen jlk, ku sä lähit. Yllättäen. Huomen tulis huolto klo 7, jos halutaan. Mut päivytyksenä ja maksaa vitusti ja jonku pitäis olla avaamassa ovee. Siksi mä aattelinki jäädä, mut ehkei kuitenkaan.

 2. Niiskunaiivi says:

  Kylläpä elämä nyt potkii ja korkojen kanssa :/ Tympeää, että ikävät jutut tulee aina valtavana kasana eikä ripoteltuna sinne tänne. Mutta toivotaan, että hyvätki jutut saapuis isona kasana! 🙂

 3. Tiina says:

  😦 Niinhän se yleensä menee, että kaikki vastoinkäymiset kerääntyy samaan sumppuun. Se mikä on käräjillä hävitty on mahdollista voittaa hovissa. Jos on noinkin isosta summasta kyse, niin valittaisin.

  Uskomattomia tyyppejä sitä näköjään löytyy. Viitaten tohon ”myyntimieheen”. Hohhoijakkaa.

  Asioilla on tapana järjestyä. Tsemppiä!

  • P-man says:

   kiitos sympasta leidit. Porukat hävis siis sen jo korkeimmass oikeudessa, eli no can do. Mut ei mitään, sit vaan sopeudutaan… Vittu.

   Oli kyllä ni hämärä yhteydenotto, ettei o vähään aikaan taas tommost kuullu. Harmittaa, ku en tajunnu kysyy nimee uudestaan ja numerokin oli joku prepaid, eli nimetön. Eli ei tod. ollut mikään reilusti asialla oleva. Mut joo, onhan sitä kaikkee nähty täs maailmas, joten jos muutama hämäräheikki yrittää huijaa, ni iha perussettii.. 😉

   Jaahas, tänään ois sit viini-ilta, saas nähdä sivistytäänkö erpan kans vai valutaanko vielki alemmas…

   • Tiina says:

    Höh. Perintöasiat ovat vittumaisia. Itsellekin tulossa perintöasioihin liittyvä oikeusjuttu. Suku on pahin.

    Viini-ilta? Muistakaa pojat päivitys viiden promillen kännissä :)!

 4. P-man says:

  Joo, mulla on paha aavistus, että saatan jopa muistaa päivityksen. 😉 Me ollaan aloteltu Erpan kanssa jo himassa, ettei vaa jouduta selvin päin viinei maisteleen! Kävi nääs ni onnellisesti, et meiltä on maito loppu ja on joutunut juomaan koko päivän kaffit kermaliköörillä lantrattuna. Aamukaffesta alkaen, paha, paha, paha… 😉

  Hauskaa iltaa teitsille myös! Toivottavasti sää et oo laattataudissa?

  • Tiina says:

   Huomenna voi pojilla olla aika karsea olo :). Selfmade laattaustauti.

   • P-man says:

    Jep, siihen pyritään. 😉 Täl kertaa täytyy piilottaa loput Elvis-hygienipyyhkeet, jos pidetään jatkot Testoksessa. Vähä o kutina, et saattais olla pirskeiden paikka. Jaahas, sit rensseleiden vaihtoon ja valmistautumaan. Muistakaas 8 minsan päästä Fabon-pauset. Moro tyypeille ja hubaisaa viikonloppua. Meikää tuskin iha hetkeen kuulee täällä, jos vanhat merkit paikkansa pitää. 😉 😉

 5. P-man says:

  Niin joo, ja ei passaa enää valittaa. Pienii huoliiha nää on maailman mittakaavassa.
  https://ristipissarit.wordpress.com/2010/01/16/perspektiivia-haitista/

  • Tiina says:

   Totta tuokin. Kaikki on suhteellista. Aina löytyy joku, jolla menee huonommin. Ei se silti niitä omia murheita poista.

   • P-man says:

    Joo, ei. Välillä vaan tulee kiukuteltuu iha vitun turhasta. Kuten juurikin tää maitoasia. Säälittäviä miehii, ku itkee aamukaffemaidon perään, ku toisel puolella maapalloo on kuollu törkee määrä ihmisii. Mut tosiaan jokaisella on omat ongelmansa. Nyt jos ois mahkui, lähtisin Haitiin ”rauhaa turvaan”. Mut eipä ei taida onnata, ku kotonakin on kaikki sekas. Välil tekis mieli vaa repästä ja kadota just johonki tommoseen jobiin…

 6. Tiina says:

  Ei omia murheitaan voi dissata sillä, että toisella puolella maapalloa on asiat ihan päin peppua. Tietysti omat murheensa voi tuntea tuota vasten mitättömiksi. Ihmiset kokee vastoinkäymiset niin eri tavoin.

  Kaipa tuollaisissa auttamishommissa pitää olla jonkilainen kutsumus. Ei niihin kuka tahansa uskalla lähteä.

 7. minttu says:

  uteliaisuuttani kyselen, et mistä lehtitalosta tää tyyppi sano olevansa?

  • P-man says:

   Hirveen hyvä kysymys. Enpäs ookkaan varma, kummasta oli kyse, mut jotenki mieleen jää noi suurimmat nimet. Mut ei kyl ollut salee niistä, iha varmaan joku källittäjäfrendi tai joku muu puupää.

 8. Tiina says:

  Hei miks sun vanhemmat riiteli perinnöstä? Ymmärrän jos on liian hlökohtainen kysymys vastattavaksi.

  • P-man says:

   Tarkkaan en tiedä, mut mun mielest meni ni, et ne ei varsinaisesti riidellyt, vaan muu kaukaisempi suku. Se piti olla siis iha tavallinen perinnönjako (faijan isän lapsettoman ja perheettömän siskon omaisuus) jossa tuli osituksen (?) jälkeen joku mutka matkaan. Siis tyyliin löytyi testamentti, jota ei pitänyt ees olla ja sit siinä tulkinnassa oli hiukkasen epäselvää. Ja itseasiassa toi 40 000 oli jo jonkinmoinen kompromissi. Aivan sairasta touhuu, faijan mukaan ainaki. Parempi pysyy köyhänä ja olla ottamatta almui, niin ei tuu sotkui. 😉

   • Tiina says:

    Mä olen eri mieltä :), etenkin jos lakiosuus on sen verran että sillä saisi velattoman elämän. En väitä todellakaan, ettei rahalla olisi väliä. Itse olen kyllä niin ahne (tai oikeudenmukainen) että haluan tasan sen mihin olen oikeutettu. Kaikki meistä on ollut yhtä hyviä tai huonoja lapsia/lapsenlapsia, enkä kyllä hyväksyisi sitä että jäisin vähemmälle, tosin enempääkään en halua saada.

    Mun kohdalla ei ole täysin kyse niinkään siitä varsinaisesta perittävästä omaisuudesta, vaan sen jakotavan symbolisesta arvosta. Eriarvoisuus on se, mikä mielen vetää surulliseksi, ei se maallinen mammona.

 9. P-man says:

  Kyllä mäkin oikeudenmukaisuutta kannatan, kaikessa. Ja ymmärrän varsin hyvin ton perinnön suhteellisest suuruudesta vääntämisen. Ympärillä on muutama frendi, joiden porukat omistaa isoja tiloja, rakennuksia ja osittain materiaan sidottua liiketoimintaa. Ja sit ku yks vesoista jää pitään tilaa ja muiden pitäis saada omat osuuteensa ns. ennakkoperintönä, niin siinäpä onkin suht hankala tilanne. Kaikki näkee tilan, firman ja rakennusten arvon vähän eri tavalla ja jotenki käy sääliks oikke, et siit on syntyny iha hirvee vääntö.

  Kyl munki mielest kaikkia lapsia täytyis kohdella samanarvoisesti, koska se on varma, et eriarvosuus jättää aikamoisen vitutuksen ihmisten välille. Etenki jos se on todella räikeää. Pelkkää järjen köyhyyttä pilata perhesuhteet sillä, että yhtä tai useampaa kohdellaa epäreilusti.

 10. Tiina says:

  Nimenomaan. Tosin meidän perheessä eriarvoisuus kohdistuu lapsenlapsiin, eli minuun ja sisaruksiini. Meidän äitimme on jo kuollut, joten meidän pitäisi periä äitimme osuus. Melkein kaiken kohdalla tämä päteekin. Mutta ei kaiken.

  Meidän tilanteemme on lyhykäisyydessään sellainen, etten halua olla mikään nti kiinteistöjenomistaja. En ainakaan tätieni ja sisarusten kanssa yhdessä. Haluan omasta osastani eroon.

  • P-man says:

   Kurja kuulla, ett oot joutunut menettää mamman nuorena. 😦

   Toivottavasti saatte sovittua ton perintöasian. Ei varmaan toivonut äitikään, et hänen kuoleman jlk alettais ainakaan perheen välejä sössimään materian takia. Ja ymmärrän kyl täysin, ettet haluu omistaa mitään kenenkään kanssa, jos vaihtoehtona on saada omat pois ja päättää itte, mihin neki vapaat eurot sit sijoittaa.

   Mut kyllähän tohon luulis tosiaan löytyvän ratkaisun. Ei muuta ku puolueeton omaisuuden arviointi käyntiin, niinku teil varmaa onki, ja sit vaan oma osa pois, jotenki sovittelemalla. Oonko ymmärtäny oikein, mut eikös se niin mee, että muiden ON maksettava, jos joku niin haluaa? Eli käytännössä myytävä > maksettava tai sit vaikka otettava velkaa ja maksettava, jossei muuten onnaa?

   Onneks en o viel joutunut tutustuu perintöasioihin, mut eiköhän ton vaarin tilan kanssa jotain tuu eteen.

   • Tiina says:

    Noin sen kuuluisi mennä. Valitettavasti suvun matriarkalla on suhteita vähän joka lafkaan, jolloin omaisuuden arvioinnit menevät huomattavasti alakanttiin hänen edukseen, jolloin joudun tappelemaan ihan siitäkin, että joku objektiivinen taho arvioi kaiken arvon. Mua yritettiin jo huijata ottamaan vastaan osuudestani pilkkahinta, joka on vain 1/3 siitä, mitä mun kuuluisi saada.
    Sovittelua yritin, mutta se ei onnistunut. Pakko vetää kaikki oikeuden kautta. Mun mielestä siinä ei ole mitään ahnetta, että haluaa sen mikä itselle kuuluu.
    Mä en ole ikinä isovanhemmiltani saanut yrityksistä huolimatta hyväksyntää tai rakkautta, joten jos raha on se ainoa mitä heiltä saa, niin sen aion ottaa!

    Ikävintä on, että tämä on jonkin verran vaikuttanut sisarussuhteisiini. Matriarkka on saanut manipuloitua heidät ajattelemaan, että toimin väärin.

 11. P-man says:

  No, jopas jopas. Aika paska tilanne. Niin se vissiin on meilläkin, et parempi oli suostua siihen, mitä tarjottiin ku et alkaa tehdä asioita hankalammiksi, juurikin näiden suhteiden takia.

  Mut tosi tylyä ja työlästä, et kaikki joutuu keikkaan oikeuden kautta. Kyl ihmiset vaan on jästipäitä. Kuinka paljon helpommin ja sopuisammin hommat soljuis, jos joskus vähän joustettais ja koitettais miettiä yhteistä etua ja kaikkien hyvää mieltä. Mut ahneus, kateus, epätasa-arvoa ja käräjillä hyppiminen ne tätä maailmaa tuntuu yhä enemmän ohjaavan. Hanukasta.

  Nyt nää tyypit lähtee pelaan lätkää. Tai ainaki jäätä potkimaan ja kuumaa rommikaakaota hörppimään katsomoon…

 12. Tiina says:

  Mä olen niin kade, kun te aina jaksatte tehdä kaikkea kivaa yhdessä :).

  Mä olisin ollut valmis tulemaan vastaan, mutta kun toinen osapuoli on ehdoton, niin siinä ei ole mitään neuvotteluvaraa. Tosi kurja homma.

 13. P-man says:

  tota mäki ihmettelen, et miten me jaksetaanki toisiimme näin hyvin. Mut kai se on se, et kämppä o ni iso, ettei välil ees tajuu asuvansa entourages. Hjuva nain, aika aikansa kutakin. Hubaa on ja toivottavast tulee olemaa jatkoski! Mikset sääki ottais puhelimen käteen ja kilauta frendit jäille? Jengi kyl lähtee, jos joku jaksaa organisoida. Meillä se o toi urheiluhullu teinari. Eerikki, ootko valmis saamaa turpiis? Jossei taidolla, ni voimalla.. Moroo… 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: