Teemaviikko: Isojen poikien (ja Tippurin) askartelukerho


Hahaa, Yonten eilisestä postauksesta innostuneena ostin duuniin sipsejä. Enkä mitä tahansa sipsejä, vaan tietty Pringleseitä. Oli pakko koittaa, voiko HC-putkilopillun todella värkätä pelkkien tekstiohjeiden perusteella. Uskoisin, että voi, päästiin aika pitkälle.
https://ristipissarit.wordpress.com/2010/01/20/teemaviikko-parhaat-runkkauskikat-vol1/

Päätin tosiaan kokeilla rakennusmiehen taitojani toimistolla ja valtasin neukkaripöydän heti aamusta mun pillukokeilulle. Varmuuden vuoksi hankin tarvikkeet triplana, koska aattelin onnistuvani kuseen ainaki ekan version. Itseasiassa tommoinen oli yllättävän helppo rakentaa, vaikka kuvallinen ohje ei oiskaan pahitteeks. Vinkvink Eerikki. Siinä sulle vähän mallinnettavaa. Osaatko?

Oisittepa nähny Tippurin ilmeen, ku pyysin tytsää tuomaan kaupasta (mini)lyijykynii, kortsui ja marmorikuulia. Mimmi kysyi, mihin mä niitä tarvin ja esittelin sille ylpeenä neukkarin rakennustyömaaprojektin! Väitti että MÄ oon kilahtanut ja käski lopettaa siihen kohdistuvan arvostelun. MÄ olen kuulemma se FRIIKKI. En jummarra, kunhan uteliaisuuttani halusin koklaa tota. Vaikutti ni nerokkaalta. Lopulta siinä kävi sit niin, että myös Tippuri innostui suunnattomasti toosakokeilusta ja värkättiin Pringles-pimpsaa lopulta koko toimiston voimin. Yonten rooli tosin oli keskittyy pitään pokka, ku Tippuri tiedusteli siltä, mistä ihmeestä me ollaan saatu idea tällaisen toosan tekemiseen. Mistä lie.

Päästiin siihen asti, että saatiin kortsu pujotettuu kumilenkkien läpi ja sit tulikin jo kiire keräillä askarteluvälineet pois pöydältä, ku asiakkaat tuli liian ajoissa paltsuun. Kyllä hiukkasen repeiltiin, ku Tippuri nakkas paniikissa toosatarvikkeet keskeneräisen putkiloviritelmän sisään (hajottaen kortsun) ja pisti putkilon ikkunalaudalle verhon kulman taakke oottaan paltsun päättymistä. Hiukkasen revettiin, ku asiakas innostui ihaileen meitin maisemia palaveritauolla ja kysäs samalla, mikä ihmeen viritys meillä oli ikkunalaudalla. Tippuri oli nerokas tyttö ja kertoi, kuinka oli bongannut tollaisen ”modernin penaalin” rakennusohjeet Myytinmurtajista. Bullshit. Mutta ”penaalipa” hyvinkin, etupenaali!. Kas kun ei lintulaudaks väittänyt. Kenties huomenna saadaa karvakolmiokokeilu loppuun, ku ei pitäis olla asiakkaitakaan häiritsemässä.

Kjähkjäh. Ja ehkä tässä valossa ymmärrätte, miks mä diggaan Tippurista omalla tavalla tosi hirveesti. Harvinaisen avoin, ennakkoluuloton ja nerokas tsyby, kun unohtaa sen turhan keuhkoomisen. Aina valmis kaikkeen häröön ja kun muija innostuu, sitä ei pysäytä mikään. Kyl erilaisuus on todellinen voimavara, jos sen vaan osaa oikein valjastaa!


Ps. Aattelin antaa ton prototoosan lahjaks Yontelle, mut sitä ennen liimaan suuosa täyteen teknokarvaa. Lisäkilkkeenä ukko saa partateriä, ni voi ihan ite valita sheivaustyylin ja määrän!

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: