Teemaviikko: Kutemista takaapäin


Hellohellohello!

Oon toooooosi pahoillani, että karkasin täält virtuaalisesta maailmasta hetkeksi. Mut kukapa ei, jos on hekumallisia hetkiä tarjolla ja oikein pyydetään saapumaan nopeasti otolle. Niinpä vetäydyin Hämeen metsiin kuksasemaan ihanaista Juliaani. Ja sekös kannatti! Ei oo enää turhia paineita kummassakaan päässä ja lisäksi löysin seksilomalta aiheen tähän postaukseen.

”Miksi mies haluaa takaapäin?”
Julia ei ollut suinkaan ensimmäinen nainen, joka tuota multa kysyi. Ja tuskinpa on viimeinenkään. Me innostuttiin oikein poikain kanssa pähkimään syvällisesti, mikä tossa takaapäin nusasussa on se The Juttu. Todettiin, ettei oo mitään erityistä pakonomaista tarvetta aina takaapäin mutta selityksiä siihen, miksi takaapäin on niin hyväntuntuista ja kiihottavaa, on lukuisia. Tässä muutama ajatus.

Ensinnäkin, miksi EI takaapäin? Jossei ole mitään syytä, mikä varsinaisesti estää takaapäin rakastelun, niin tottapa tosiaan, miksi HELVETISSÄ ei?! Muutama syy keksittiin tosin heti, siis meit äijii rajoittavia tekijöitä: paskat polvet tai alaselkävammat haittaa perinteisessä doggystylessä, mutta onneksi harvemmin esimerkiksi seisaaltaan takaa. Onneks!

Takaapäin sopii erinomaisesti erityisen kiihkeisiin hetkeen. Takaapäin pääsee ”ottamaan” ärjysti, villisti, jos se tietty käy molemmille osapuolille. You know, lantiot hakkaa yhteen ja voi samalla vähän läpsytellä pakaroille, jos se toinenki diggaa. Lisäksi takaapäin perinteisessä doggystylessä on myös se visuaalinen ärsyke, mikä meit ukkoi kiihottaa erityisesti. Eli suomeks, näkee kun member heilahtaa sisään ja ulos ja sisään -> varsin kiihottavaa!

Jos mimmillä on törkeet hyvät pakarat ja reidet, nekin pääsee oikeuksiinsa tässä asennossa. Myös treenattu yläkroppa näyttää hotilta, etenkin kun ollaan sellaisessa semiylhäällä takaapäinsetissä esim. niin, et mimmi on osittain kädet seinää vasten. Tällöin pääsee jyystämään ns. alaviistosta, joka tuntuu ihan erilaiselta kuin vaikkapa vaakatasossa tai pöydän päällä takaapäin. Vaikee selittää naisille ainakaan mut körmyt ymmärtää. 😉

Lisäksi takaapäin paneskeluun liittyy kai joku alkukantainen alfaurosfiilis automaattisesti. Kuinka helvetin äijältä tuntuukaan upottaa isot kourat naisen herkullisille pakaroille, tai lanteille, tai jopa rinnoille, ja ottaa niistä vähän lisätehoa liikkeisiin? Tai sit ottaa kii jostain seinästä tai ylhäältä jostain tsydeemistä. Ei siitäkään ole haittaa, että takaapäin pääsee työntymään tooooosi syvälle lämpimään aarreluolaan. Sit jos mimmi vielä hiukkasen ”tarjoaa” itseään, siis esim. on sellaisessa semisikiöasennossa pylly pystyssä, täytyy olla tarkkana, ettei laukea ennen aikaisesti…

Ja kun tästä päästiin laukeamiseen, niin sekin on omalla tavalla kiihottavaa, että saa heittää siemet vaiks pakaroille ja/tai selälle ja näkee sen, kun tulee. Ja tietenkin riippuen k,umppanista myös tietyt sormileikit tiettyihin rööreihin onnistuu tästä asennosta vallan mainiosti, kuten myös varrella koputtelut erinäisiin paikkoihin.

Pakko mainita, että Yontte mainitsi yhtenä syynä myös sen, että takaapäin moni kasvoista ei niin kaunis nainen on ihan ok, ja Eerikki tos käestää, ettei edes huomannut Karzun vatsamakkaroita, kun ne paneskeli takaapäin ja Kaarinakin oli kuulemma ”eri tavalla vapautunut”. Niin, onhan toi tietenkin totta… Lopuks pohdittiin sit vielä tätä karvateemaa, ja todettiin että mikään muu ei ole pahempaa kuin nainen, jolla kasvaa hirvee viidakko persvaon ympärillä, eikä se välttis oo itte edes moista herkkua tajunnut. Mut mehän se sit nähdään joo, kun takaapäin naiskennellaan. Toi takaosan teknokarvoitus meni siis yksmielisesti etukarvoitusällötyksen ohi. 😉

No niin. Onko näissä selityksissä yhtään arvon naislukijamme viehättäviä vastauksia vai aloitteko pitää meitä miehii vaan entistä alkukantaisimpina ja yksinkertaisimpina tyyppeinä, joiden päivä on pelastettu, kun pääsee silloin tällöin salille vääntään rautaa ja saa säännöllisesti takaapäin?!

Ohessa muutama linkki aiheeseen liittyvään keskusteluun… http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=94554

Läpsimisestä:
http://keskustelu.plaza.fi/ellit/ihmissuhteet/seksi/1696192/miksi-mies-lapsaisee-pepulle-seksin-aikana/

Mikähän hitto siinä on, että nää vauvafoorumin keskustelut on järjestäen aivan friikkejä ja et joku jaksaa aina linkata meidän juttuja sinne. Äiditkö näitä posteja lukee? Voi raukkoja. 😉
http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/1/viestiketju/1099196/miten_oppisin_nauttimaan_takaapain_seksista_

http://www.askmen.com/dating/love_tip_200/238_love_tip.html

Sekä lopuksi asiaan kuuluvan asiaton kuva, tietty! Laihuus ei ole hirveen kovassa huudossa, kun meikäläinen valitsee takaapäin-kumppania. Pitäähän sitä tosiaan olla vähän masmaloo, mihin tarttua aktin aikana. 😉

Se on moro!

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

5 Responses to Teemaviikko: Kutemista takaapäin

 1. oceansoul says:

  Njaa, omasta mielestäni takaapäin tuntuu hyvältä! Penis osuu hyvään kohtaan ja silleen. =)
  Jos tuntuu hyvältä, niin ei kai sitä sen enempää tarvi alkaa analysoimaan. Ihan kelpoja selityksiä kyllä löysit. 😉

  Vatsamakkaroista tuli mieleen, että isomahaisille (raskaana oleville esim.) tämä asento sopii hyvin, kun ei vatsa ole sitten tiellä (vrt. lähetyssaarnaaja).

 2. Niiskunaiivi says:

  Mua alko taas karmeesti naurattaan, ku luin nuita selityksiä 😀 En sit tiedä miksi, ihan asiallisilta ne kuulosti.. 🙂

 3. Niin says:

  Hei voittekste vielä miehissä miettiä yhdessä mikä juttu siinä läpsimisessä on? Mun kokemuksen mukaan miehet tykkää läpsiä takapuolta enkä mä ole vielä ymmärtänyt mikä siinä on ”se” juttu. Tossa sun linkissä oli lähinnä naisten mielipiteitä ja mä haluaisin kuula vastauksen tähän juttuun suoraan hevosen suusta. Niin että mikä siinä on?

 4. P-man says:

  Läpsiminen on kai joku alkukantainen reaktio, ei me keksitty sille syytä. Samalla tavalla sitä itte tykkää, että joskus villinä hetkenä mimmi lätkii mua vaikka poskille tai peffalle. Ei liian lujaa, eikä liian hiljaa, eikä missään nimessä AGGRESSIIVISESTI. se on kauheeta, jos aletaan voimalla murjoa. Ei sovi mulle. Mut sillain kiusotellen on kivaa, JOS molemmat diggaa. Muussa tapauksessa ei.

 5. Päivitysilmoitus: Tampereen TOP3 romanttisimmat paikat « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: