Teemaviikko: sulosilarit


Jatketaans nyt tällä hömppälinjalla kun ei täälä Testoksessa ole mitään kovin henkevää sattunut hetkeen. Olen löytänyt hauskan naisten kansoittaman keskustelupalstan eli Ellit-palstan. On mielenkiintoista käydä kurkkimassa, mistäkissat rähisevät keskenään ja vähän oikoa naisten naurettavia mielipiteitä. Palstalla mm. tapellaan kovasti Viivi Pumpasen ulkonäöstä ja yleensäkin räävitään ja sörkitään kovasti muiden läskejä, selluliitteja ja silikoneja.

Löysin ketjun, jossa puhutaan silikoneista.Ja ylläri ylläri, ihan asiallinen aloitus meni nopeasti siihen, että naiset moralisoivat ja haukkuvat silarien ottajia. Tämä on asia jota mä en ymmärrä. Oma mielipiteeni on se, että nätit ja hyvällämaulla tehdyt silarit ovat aina kauniimmat kuin sellaiset tyhjinä roikkuvat kärpäslätkät. En pakota ketään rintaleikkauksiin enkä fanita häiritsevän isoja muovilolloja, mutta sopivat silikonit ovat kummasti piristäneet monien ns. majavatissien ulkoista ilmettä. Kun puhutaan silikoneista, miksi pitää puhua aina niistä FFF-kupin absurdeista rantapalloista? Pelottaako naisia myöntää se, että taitavasti tehdyt ja maltillisen kokoiset silikonit piristävät ilmettä?

Maailmalla on vissiin kehitelty myös muita rintojensuurennusmenetelmiä.Katselin viime vuonna dokkarin, jossa brittinaisen rintoja suurennettiin jollain pistoksilla ja ne suurenivat n. kuppikoolla. Vaikutus kestää vuoden verran. Ja pakko sanoa ettäoli ihan pirun hyvännäköinen tulos. Oikein täyteläiset mutta luonnolliset ja ennen kaikkea pehmeet rinnat tuli.

Listasin tähän kuvia ja ajatuksiani silareista. Eli siitä vain tytöt hakemaan insipiraatiota ja tissejä suunnittelemaan! Miialla on aika pienet, mutta sen ymmärtää kun hän tekee noita mallinhommia ja pienirintaisuus on niissä käsittääkseni hyvä juttu. Mutta Miia puhui,että voisi ehkä haluta kuppia isommat kun lopettaa mallinuransa, hänellä on nyt reilu a/pienehkö b-kuppi ja olishan sellainen napakan kimmoisa c-kupsa ihan kiva täyte käsissä pyöritellä:) Tosin Miia sanoi et ne rinnat voi veilä kasvaa jos se lihoo.Mut mää en haluais et se lihoo kauheesti kun tykkään sen sutjakasta kropasta. Mut on se ihan ok silareittakin mutta siis en pane vastaan jos hän sellaista suunnittelee. Fiksu likka kun on, ei varmasti sortuis mihinkään ylisuuriin koviin palleroihin.

1. Muovipallot ovat rantaleikkeihin, eivät paidan alle!

Pamela Anderson -tyyliset silikonit ovat rumat. Kai ne viehättävät ihmisiä, jotka tykkäävät muutenkin epäluonnollista barbilookia kauniina. Mutta mä haluan elää siinä harhafantasiassa, että naisellani on oikeesti isot ja kiinteät rinnat 🙂

Pamelan pallot eivät iske

2. Roikkuvat nahkalätkät ja majavatissit -YH!

Onhan se ihan luonnollista et tälläsiks ne menee elämän myötä, mutta valehtelisin jos sanoisin aidosti tykkääväni tämmösistä au naturel -lätkistä….

Näillä lätkillä voisi tappaa.....

3. Ketunnokat ovat teinien heiniä

Mun mielestä on sääli jos aikuisen naisen rinnat jää tälläisiksi nänninysiksi jolloin kiruria on hyvin varteenotettava vaihtoehto.

Näyttää ihan koiran mahalta jossa on pelkät nännit

4. Maltti on valttia koon kanssa

Usein jo yhdenkin kuppikoon lisäys tekee ihmeitä figuurille. Pisara on parempi muoto kuin pyöreä pallo.

Oikein kauniisti onnistunut maltillinen suurennus pisaraimplanteilla

5. Liian laihaksi riutunut kroppa ja liian suuret, ihoa pingottavat pallot = Total no no

Mikään ei ole ällöttävämpää kuin se, että ihan vitun luiseva nainen ottaa ylisuuret rinnat, jotka erottuvat äärettömän selvästi rintalastasta. Rintalastasta paistavat luut, ja sauma rinnan ja dekolteen välissä on liian selvä.

Olisiko tädin kannattanut investoida muualle kuin näihin boobseihin?

Tietoja yontte
Mies kaupungin kattojen yltä. Intresseissä vastakkaisen sukupuolen muotovaliot, viinit, gourmet, arjen ja juhlan luksus, vaatteet, henkinen ja fyysinen tasapaino. Täydellisyydessä ei ole mitään pahaa -siksi vaadin sitä sekä itseltäni että muilta.

22 Responses to Teemaviikko: sulosilarit

 1. Janna says:

  Täytyy sanoa, et jos mulla ois viel tätä nykyä hiukankin itsetunto-ongelmia, niin toisinaan nää teidän kirjoitukset vois tuntua aika pahoilta – vaikka kieli poskessa kirjotattekin ja suurimmaksi osaksi hulvattomia juttuja.

  Sattuu nääs olemaan niin, että mä olen vajaa 25, ja luonnostani sellanen kurvikkaamman ja pehmeämmän mallinen – en läski, koska syön terveellisesti ja liikun mut kumminkin, teinistä asti mulla on ollut todella suuret rinnat (F/G-kuppi) – ja nehän valitettavasti ovat jo alkujaan olleet hieman lähempänä tota esittelemääsi ”ällöttävää” mallia kuin mitään ihania kiinteitä pikku palluroita. Pointti tässä oli lähinnä että tämänkaltaisten nettikirjotusten lukeminen teini-iässä sai mut useaksi vuodeksi uskomaan ettei kukaan voisi pitää mua seksikkäänä. (Luojan kiitos makuja on monia ja tämä on tullut monesti todistettua vääräksi) toivon vaan ettei kukaan teini joka ei osaa lukea näitä oikeanlaisella suodattimella, päädy lukemaan teidän juttuja. Tietenkään se itsestäkään ole kiva lukea negatiivista itseen liittyvää, kuten nyt näitä tissijuttuja, mut hauskoja te ootte silti.

  Sori jos tää on vähä sekava, syytän punkkua.

 2. Jatta says:

  Kerrankin fiksua pohdintaa rinta-implanteista! Kohtuus kaikessa ja joillekin leikkaus on ennen kaikkea itsetuntoa tervehdyttävä asia ja joillakin jopa kiusaamisesta kantautuvaa. Kun tavoitteena on luonnollisuus, ei luulisi häiritsevän ketään. Joillekin se on avuksi, esim. rintansa menettäneille tai niiden totaalisesta puutteesta kärsiville!

 3. joomla says:

  Mun mielestä ihmisten itsetunto-ongelmia ei ratkaista millään nettibannailulla ja tekopyhistelyllä. Sitäpaitsi naiset usein itse asettaa itselleen kaikkein kieroimmat ulkonäkötavoitteet. Miesten kirjoittamia juttuja paheksutaan, mutta samalla naiset nimettöminä tuolla Ellit-palstalla haukkuvat naisia, jotka eivät mahdu koon 36 vaatteisiin ja joilla alkaa paikat roikkua synnytyksen jälkeen. Naiset vaan on niin tekopyhiä, että tätä omaa omaan sukupuoleen kohdistuvaa ulkonäköterrorismia ei myönnetä, vaan vika on aina miehissä.

  En itse ottaisi ikinä silikoneja mutta olen Jonten kanssa samaa mieltä siitä, että joidenkin ulkonäköä hyvin tehdyt implantit ovat parantaneet. Tämä on taas tabu, jota naisten maailmassa ei hyväksytä, koska se mukamas tarkoittaa heti sitä, että kaikkien pitäisi ottaa silikonit. Ja heti seuraavassa hetkessä naiset Jonten kaltaista miestä haukuttuaan alkavat arvostella jonkun missin selluliittia ja lihavia teinejä. Äly hoi!

 4. P-man says:

  Yontte, eiks sul oo parempaa tekemistä tänään? 😉

  Mut hyvä kirjoitus. Jos mä oisin muidu ja kärsisin hirveesti vaikkapa epämuodostuneista rinnoistani, taatusti korjauttaisin niitä. Niin tekisin vaikka naamanikin kans, jos vaiks joutuisin johku pahaan haaveriin ja puolet pärstästä muistuttais karrelle palanutta pannukakkuu. Ja kun pyritään luonnollisuuteen ja itsensä hyväksymiseen, eikä mihinkään vitun rantapalloihin ja pelkkään huomion hakemiseen, en näe mtn vikaa kirurgin veitsellä operoinnissa ittekään. Samalla tavalla niitä hörökorvia ja neniäkin parannellaan, ja kas ku niis ei oo mitään ihmeellistä. ELi ku leikkaus kohdistuu intiimialueille, siitä tuleekin yhtäkkiä kaikkien asia ja kaikilla asianomaisen lähipiirissä on muka oikeus, lähes velvollisuus, kertoa oma mielipiteensä ja yleensä alkaa moralisoida täst asiasta. En käsitä.

  Ja kyllä sen verran pitäis olla itsetunto kehittynyt ja ymmärrystä tosielämän realiteeteista, ettei ny herran jestas sentään arvota itteensä nettisaittien perusteella, kun siihen ikään tulee, et alkaa verkossa pyöriä.

  Ja täytyy viel sanoo, et Julialla on tommoiset pisarat ja ne on tosi kauniit rinnat! Mut ei ma haittais, vaikka ne ois jonku muunki malliset, kunhan ei Pamelat tai luurangosta törröttävät tennispallot. Yöks.

 5. P-man says:

  Joomla, sulla oli hyvä pointti toi, että hymistely ja vaikeneminen ei ratkaise mtn, vaan ennemminki avoin keskustelut ja rankatkin yhteenotot eri näkemyksiä arvostavien kesken. 🙂 Ja hei, tervetuloa rinkiin kommailemaan meitsinkin puolesta! Jahka naiseni lähtee maailmalle, toivottavasti ei raskaana, meikällä on taas enemmän chaannssii hillua täällä! Jihaa!

  Tuli tost pannukakusta mieleen, et tehdäänkö jätkät tänään mokkapaloja? Julia teki niin saatanan hyvii moccareita, et pakko oli pyytää reseptii. Eerikki, osaatsä leipoo, kun oot kaikessa muussaki ni erinmainen? 😉

  • E-rich says:

   Joo, moccareit kehiin!! 🙂 En mä ny mikää erityinen jauhopeukalo oo, jos vaan muistelet niitä eräitäkin korvapuusteja. x)

   Mitä tisseihin tulee, nii siitä huolimatta (ja juurikin siksi) et oon mies, sanoisin et älkää naiset ainakaa kenenkää miehen takia silareita ottako!! Luonnollinen on aina parempi ja jos mies ei osaa sitä arvostaa, nii ei oo teidän arvonen!! Plus on sitä parempiakin rahantuhlauskohteita imo.

   Mun silmis silarit on ok siinä mis muukin plastiikkakirurgia, jos sille oikeesti on tarvetta. Kuten Piimäni totes, et esim jonkun kolarin tai sairauden seurausten korjailuun. Eri asia on sit se loputon tyytymättömyys omaan pärstään, tisseihin ja muihin paikkoihin. Käykää ihmiset salilla, syökää ja juokaa terveellisesti – älkää missään rasvaimussa ja laserhoidoissa. Se on vaan laiskaa…. tässäkin tietty poikkeuksena samat ku silarienki kohalla, eli sairaudet sun muut.

 6. yontte says:

  Mokkapalat kuulostaisi tosi hjuvalta! Vielä tästä tissiaiheesta: Suomessa vallitsee ahdistava ja jeesusteleva kauneuskulttuuri. Naisten pitäisi olla jotain hemmetin saunapuhtaita neitsyitä ja näyttää luonnostaan siltä, kuin olisi syntynyt meikit naamassa. Ja jos avittaa luontoäitiä ihan omasta halustaan, on heti huono nainen ja kauneusterrorismin uhri.

  Mun mielestä perverssiä jka perseestä on se että missien tissejä tarkastellaan ja aitous varmistellaan kuin kysees olis jotkut eläimet!

  Kiellettyä on tietenkin helppo ja nopea tie kauneuteen, kuten kirurgin veitsi. Kaikki pitäisi saavuttaa veren, hien ja kyyneleiden vieriessä kymmenen vuoden kaalisoppakuurilla.

  Mää meen kohta ihan vain vittumaisuuttani ottaan botoksia:)

 7. Lioness says:

  Silareissa, kohotuksissa tai rintojen pienennyksissä on vaan se ongelma, että nänneistä saattaa lähteä tunto. Tuntuu hurjalta, että monet naiset ovat oikeasti valmiit riskeraamaan niin suuren osan seksuaalisuudestaan ulkonäön takia. Mitä iloa siitä sitten enää on, että mies innoissaan puristelee uusia rintoja?

 8. Lioness says:

  Rintaleikkauksissa on aina se riski, että hermot vaurioituu ja silloin tunto ei palaa ennalleen. Tuntoherkkyyden häviäminen voi toki olla vain osittaistakin tai ohimenevää, mutta ei välttämättä.

  • P-man says:

   no huh huh… onkoha se sama sit kaikissa kasvoleikkauksissakin? tai mulkun suurennusleikkauksissa tai häppäreiden muotoilussa. sick.

   • oceansoul says:

    Ainahan kaikissa leikkauksissa on riskinsä.

    Silikonien laittamisesta tuon tuntoaistin muutoksien lisäksi ongelmaksi voi tulla mm. kapseloituminen, implantin repeäminen, tulehdukset, kudoksien kalkkiutuminen, oman kudoksen surkastuminen,…

    Toki monella leikkaus onnistuu hyvin, mutta enpä itse lähtisi kuin ihan äärimmäisessä tilanteessa tisseihini ylimääräistä tunkemaan.
    Mutta toki muut saa tehdä, kuten haluaa – en mitenkään syyllistä.

 9. yontte says:

  Eiköhän nuo tekniikat kehity toivon mukaan luonnollisempaan ja turvallisempaan suuntaan. Aika karuhan se ajatus on että ihoon tungetaan implantti vierasta materiaalia. Toisaalta vaikea keksiä näin maalaisjärjellä parenpaakaan tekniikkaa. Ihmettelen vain misi jotkut haluamalla haluaa tuollaset täysin pallon muotiset yliluonnollisen kokoiset lollot.Ei nappaa tämmöstä tissimiestäkään.

  • Ilona V. says:

   Tuo on oikeasti valtavan suuri ongelma tuo tunnon lähteminen. Siitä vaan usein vaietaan (kuten useimmista plastiikkakirurgisten toimenpiteiden komplikaatioista). Aiheesta löytyy aika vankkaa faktaa Taina Kinnusen kirjasta ”Lihaan leikattu kauneus. Kosmeettisen kirurgian ruumiillistuneet merkitykset.” Kannattaa lukea! Poimin parhaita paloja tähän.

   ”Nykytutkimuksen mukaan noin kolmasosa rintojen suurennusleikkauksessa käyneistä kärsii leikkauksen jälkeisistä komplikaatioista ja yli viidesosa joutuu uusintaoperaatioon. Yleisin komplikaatio on implanttien kapseloituminen ja siitä seuraavat kivut. Muita komplikaatioita ovat muun muassa rintojen epäsymmetrisyys, ihovauriot, infektiot ja verenpurkaumat.
   – –
   Tavallisempia ongelmia olivat kuitenkin olleet leikkauksen jälkeinen tunnottomuus ja rinnoissa olevat arvet, joita potilaat itse eivät välttämättä määrittele varsinaiseksi komplikaatioiksi.
   – –
   Miesten penisleikkauksiin suhtaudutaan myös nihkeästi, koska niiden vaarana ovat tunto- ja erektiohäiriöt. Miesten seksuaalikirurgia tuomitaankin kirurgien piirissä ’riskialttiudessaan’ järjettömäksi. Kirurgit myös näkevät leikkausten vaarantavan alansa maineen.
   – –
   Eräs kirurgeista arveli, että peniksen pidennykseen ei sisälly merkittäviä terveydellisiä riskejä toisin kuin paksunnoksiin. Penisoperaatioiden tarve on kuitenkin haastateltavan mukaan aina ’korvien välissä’. Niitä hakevien miesten hän toivoo kääntyvän mieluummin psykiatrin kuin plastiikkakirurgin puoleen.
   – –
   Seksuaalikirurgia on edelleen vahvasti sukupuolittunutta ainakin Suomessa. -”- Mitä ajateltaisiin miehestä, joka kertoisi kokeilleensa kaikki push up -alushousumallit ja lopulta leikkauksen jälkeen purskahtaneensa ilon kyyneliin uusia alushousuja sovittaessaan? Mitä mieltä oltaisiin kirurgista, joka kuvailisi potilaan penistä ’alikehittyneeksi’ tai ’lähes puuttuvaksi’? Uskottaisiinko miestä, joka vakuuttaisi käyneensä penissuurennuksessa ’ihan omaksi ilokseen’?

   Tutkija on siis haastatellut sekä kirurgeja että potilaita. Tässä mielenkiintoista näkökulmaa vielä yksittäisen kirurgin haastattelusta:
   ”kirurgin sanoista päätellen tällaista ongelmaa (kauneuskirurgian seksualisointi) ei enää ole edes naisten intiimikirurgiassa, jonka viattomuutta hän suorastaan hehkutti. Haastattelussa hän esittelu myös rintaleikkausten variaatioita lukemattomin kuvin ja selostuksin. Opin, kuinka ’alikehittyneistä’, ’lähes maskuliinisista’, ’ihan näteistä pienistä rinnoista’ tai ’liian isoista’ rinnoista loihditaan kauneusleikkauksilla, pienennysleikkauksilla, silikoneilla sekä nännien siirroilla, rakennuksilla ja typistyksillä ’ihan siedettävän somat’ rinnat.”

   Että pojat, laitetaans sitten teidän ihan nätit pienet pippelit leikkauspöydälle ja soihditaan niistä ihan siedettävän somat.

 10. P-man says:

  Jos niiden miehet pelaa rantalenttistä?

 11. yontte says:

  Mä olen pari kertaa peuhannut tollasten pallotissimuijien kanssa ja voin sanoo et ihan vitun oudolta tuntuu maalla naisen päällä kun teidän välissänne on konkreettisesti kaksi kovaa palloa, jotka vaikeuttaa suutelemista kun et yletä naamaan…

 12. yontte says:

  siis maata naisen päällä.

 13. P-man says:

  Siis eiks ne muka jousta yhtään sivuille? Miten tommosten kans voi maata ees mahallaan? Eiks ne räjähdä jos makaa mahallaan ja äijä viel ähkii takaa?

  On tääki ilta. Julia vessassa saamuneena, meikä yksin molskilla, pojat jossain, keskustelut rantapakllosilareista jollaisii en oo ikinä ees livenä koskenut, verkossa tuntemattomien kanssa. 😉

 14. P-man says:

  Ja nähtävästi muutama vodka alla takaa sen etten osu enää ees näppäimistöön. Tsorge!

 15. Päivitysilmoitus: Terveisiä Acutasta « Ristipissarit

 16. Kalle says:

  Tervehdys,

  Etsin Googlen kautta terveysaiheisia sivustoja ja blogeja ja päädyin sivuillesi. Omat sivuni käsittelevät hyvin samanlaisia aiheita ja kysyisinkin, että kiinnostaisiko sinua pieni yhteystyö jonka kautta saisimme molemmat lisää kävijöitä sivuillemme?

  Jos tämä ehdotus kiinnostaa sinua, ota minuun yhteyttä niin jutellaan lisää!

  Yhteistyö terveisin,
  Kalle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: