Tukalia tunnustuksia


Piimänistä ei tule isä. Ei tuu, vaikka haluaisinkin. Ei ainakaan Julian kanssa. Käytiin Julian kans läpi tätä kortsun hajoamista ja olin aistitivina, että mimmill ei ollut kaikki hyvin. Tavallaan se nauroi tolle paskalle säkälle ihan niinku mäkin, mut jotenkin sen silmistä paistoi sellainen kummallinen epävarmuus. Kysyinki et aiheuttiks ne jälkiehkäsyt pahan olon vai tuliko muuen vaan henkinen morkkis, mut ei kuulemma.

Vähän aikaa meni sit iha normaalisti. Mä puuhailin työjuttuja koneella ja Julia preppas koulumatskui lentohommii varten. Normaalisti tommoinen hiljaisuus yhdessä ollessa ei oo ollut mitenkään ahdistavaa, mut nyt se oli  Julia vaikutti siltä, et ois halunnut puhua m muttei selkeesti uskaltanut. Huokaili erikoisesti isoon ääneen ja nyyhkytti sillain snadisti. Illalla kumottiin ruuan kans pari pulloo punkkuu ja mimmi sai suunsa auki ja lateli kovia faktoja pöytään.

Julialla on ollut lapsena imusolmukesyöpä, mistä hän on oarantunut kuulemma täysin. Mä en todellakaan tiennyt tätä sairashommaa! Joskus ihmettelin, miks mimmi oli koulustaki pois pitkiikin aikoja putkeen, mut en mä mtn kysellyt. Olinhan mäkin faijan työn takia milloin missäkin päin maailmaa. Julia kertoi ettei ehkä voi saada lapsia ollenkaan. Kuulemma sädehoidot on voinut aiheuttaa pysyviä muutoksia sukusoluihin tai jotain tonne päin. Mahdollisuus saada oma lapsi oli muistaakseni jotain 10 prossan luokkaa. Mut koska se on olemas, niin ehkäisyhommat pitää olla kunnossa.

Aika paha. Kysyin tietty miksei ole kertonut mitään aikaisemmin, kun tietää, että mä olen myös ystävä ja aina oon antanut tukeni Julialle, oli ne huolet mitä vaan. Ei ollut uskaltanut, koska pelkäsi meidän jutun loppuvan siihen. Tavallaan Julia on oikeessa, koska itte haluun ehdtonmasti perheen, joskus hamassa tulevaisuudessa  Ja mistäs sitä tietää, voiko ittekään saada sitä mitä haluaa.

Mut tosi hankalan tilanteen lykkäs päälle! Ja ku mun oli pakko öähtee himaan, ei saatu tätä puituu kunnolla loppuun asti. Julia ois tulossa Testokseen ens v-loppuna, niin sit täytyy jutskata enemmän. Mut aikamoisii ylläreitä se elämä aina eteen tuo. Voin vaa kuvitella, kuinka paskana Julia on tosta, koska se on niin äitityyppi, ettei moni oo. No turha näitä vielä on funtsii, koska ei lapsijutut tuu kuuluun elämään vielö piiiiiiitkään aikaan. Mut kyllähän tää varmasti meidän paisuhdetta, jos tää ny sellainen sit kai on, tulee muuttamaan.

Moro nyt kaikille ja tähän väliin hiukkasen rautaa kehiin niin unohtuu maalliset murheet! 🙂

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

9 Responses to Tukalia tunnustuksia

 1. heidi says:

  Itsas jälkiehkäisystä tulee huono olo ja paha mieli. Ne on kuitenkin aika rykäsy hormoneita, joten ei ihme, jos naisella nousee vähän fiilikset pintaan.

  Oo mies ja pui asia loppuun. Tsemppiä.

 2. E-rich says:

  Aika pahan heitti… :/ Niin väärin ku yleensä just aina parhaiden tyyppien osaks on kipattu iso lasti sitä itteensä. Toivottavasti saatte asian setvittyä. Uskon et Juliankin fiilis paranee ku se tajuaa, ettet sä siitä mihkään katoo.

  • P-Man says:

   Juu, aikamoista! Mä olin iha varma, et siittiöt olis valinnut voittajan, ja Julia ois raskaana, mutta en mä tätä osannut odottaa. Helvetti ku koko elämä on pelkkää puimista. Ja turha kyl valehdellakaan Julialle, etteikö tää nyanssi laittais ajatteleen jo nyt tulevaisuutta.

   On mulki vaihtelua naisissa, Seija (exex) yritti huijata isäks ja nykyinen ei ehkä saa lapsia. Aivan liikaa aateltavaa puolen vuoden sisään. Ei auta ruikuttaa, vaan olla MIES, niinku Heidi kehoittaa. Ja mähän olen.

   Erpa, molskilla puintihetki, nyt?!!! Pari Nallea antaa vauhtia… 😉 Yontte, liity seuraan, jos ehdit.

 3. Kirsu says:

  Se vasta ihmismielessä jännää onkin, ensin on paskat housussa sen takia että pelkää tulevansa isäksi ja sitten kun kuulee ettei niin oo ”päässyt” käymään on sitten ihan depiksessä justiinsa kun kuvittelee että olis omannut ne kuningas-siimahännät joista olis tullut uus luomakunnan kruunu.
  Mystistä.

  Sujuvasti tälleen naisena maalailen miehistä mielenkuvaa, mutta harmikseni näitäkin on nähty.

  Tsemppiä.

  • P-Man says:

   Moro Kirsu ja tervetuloa kommaileen! 🙂

   Tällä kertaa mä oon vaan tyytyväinen mun siimahäntiin kohdistuneista järkyttävistä esteistä, mutta eniten mua harmittaa Julian puolesta. Tiedän kuinka herkkä se mimmi on ja tämmöiset jutut vetää kenen tahansa mielen, myös miehen, matalaks… Mut en kyl aatellut märähtii tätä koko kuukautta, vaikka onki paska juttu. Turha murehtii viel asioita, jotka ei oo ees mennyt perseelleen… Ja sitä paitsi se 10 prossan todennäköisyys on kuitenkin olemassa. You never know. 😉 😉

 4. Tiina says:

  Täältä tulee Tiina the epäilijä. Anteeksi vain kun sanon seuraavaa, mutta musta toi Julian tarina kusee.

  Ainakaan lapsuudessa kokokehon sädehoidon jälkeen ei nykytilanteessa ole mahdollista saada biologisesti omia lapsia lainkaan. Imusolmukesyövässä tosin annetaan yleensä vain paikallista sädehoitoa. Yleensä imusolmukesyövässä sädehoito ei kohdistu sille alueelle, joka vaikuttaa hedelmällisyyteen. Käsitykseni mukaan hedelmällisyys voi hoitojen päätyttyä olla vielä hyvä, mutta hedelmällinen
  aika voi jäädä lyhyeksi.

  Ihmettelen, että jos lapsensaantimahdollisuudet ovat muka minimaaliset ellei jopa olemattomat, niin miksi ottaa jälkiehkäisytabua, mikä on elimistölle aikamoinen rasite suuren hormonimääränsä vuoksi. Henkilökohtaisesti tuli samantien intuitio siitä, että toi on vaan joku tarina millä oikeutetaan mahdollisen vahinkolapsen pitäminen. Jos totuus ei ole tuo, niin joku tossa vaan mättää, sori vain.

 5. P-Man says:

  En mä kyl heti epäile mitään juonia tai kusetusta Julian tapauksessa. Sen verran olin ittekin utelias, et kysyin tosta kyllä lääkärifrendiltä. Hän oli sitä mieltä, et todennäköisesti on sädetetty nivusten imusolmukkeita, mikä voi vaikuttaa joillain tosi radikaalisti hedelmällisyyteen. Mutta on kuulemma yksilökohtaista. Eiköhän se selviä, kun pääsen puhumaan ihanaisen Julian kanssa enemmän. Tällä kertaa en osaa epäillä mitään suurempaa kusetusta, koska kyseessä on ihminen, jonka tunnen vuosikymmenien takaa. Toivotaan, et kaikki lutviintuu! Ekana tuli tosin mieleen,et ehkä se koko jälkiehkäsyjupakka oli vaan pieni valkoinen valhe, ku J ei halunnut kertoa siinä yhteydessä sairastelustaan. Mut enpä tiiä. Täytyy oottaa, et pääsee jutskaan ja ny keskittää ajatukset siihen, miten saan huomenna Tippurin ruotuun, ku ollaan kahdestaan…

 6. Tiina says:

  Vaikka tuntisitkin jonkun jo vuosien takaa, niin silti kannattaa olla hieman varauksellinen. Omasta kokemuksestani puhun, että kaikista tuntemistaan ihmisistä voi paljastua asioita, joita et olisi ikinä uskonut. Sekopäitä on monenlaisia, ja valitettavasti kaikki eivät ole tunnistettavissa helposti. Nimim. mieleterveyspotilaiden parissa työskennellyt.
  Toinen asia mikä ihmetyttää. Jos hän olisi saanut sädetystä nivusiin, niin todennäköisesti hän olisi saanut myös hormonikorvaushoitoa.Tiedän, että syöpää sairastaneilla sädehoito altistaa varhaiselle menopaussille. Miksi ihminen altistaisi itsensä suurelle määrälle hormonia, jos kerran on hormonitoiminnassa muutenkin ehkä ongelmia. Yhdessä jälkiehkäisytabussa on about kuukauden e-pillereiden hormonimäärä.

  No joo, foliohattu päähän meikäläiselle :D. Olen vain superduperepäluuloinen, koska olen nähnyt niin monenlaista sekopääfriikkiä. Toivottavasti kaikki järjestyy kuitenkin parhain päin! Tsemppiä!

  Kerro mitä se Tippis taas sekoilee?

 7. P-man says:

  Hahaa, epäilyn lahjat on hyvä olla olemassa! 🙂 Välillä tuntuu että maailmassa on enemmän kieroja kun ei kieroja ihmisiä. Innolla ootan Julian kans keskustelua.

  Tippis on oma itsensä. 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: