Avecin hommia pukkaa taas


Vanhimmat lukijat muistaa uuden parhaan kaverini, golfmaikkani, tohtorisrouvan, jonka avecina olin tuossa taannoin. Olkoot jatkossa vaikka Sirkka, tuntuu niin tyhmältä puhua golfmaikasta, kun ollaan oltu kierroksella yhdessä vissiin neljä kertaa. Mut pippaloissa ja Teerenpelissä juopumassa ja puhumassa henkeviä sitäkin useammin… 😉

Tällä kertaa kyseessä olis taas ateemiset kekkerit, joihin rouvan oma mies ei yllättäen päässyt. En ole vielkään selvillä, miksi rouva ei halua edustaa miehensä kanssa mut oikeestaan ei sillä ole mulle merkitystäkään. Aina ku ukko on maailmalla bisnesten kimpussa, meikä tuuraa harmaahapsea.Ja mitä oon ukosta nähnyt muutaman kuvan silloin jatkoilla, en suoraan sanoen yhtään ihmettele, miksi rouva haluaa liikkua meikän seurassa. Vaikkei mulla olekaan hienoja kunniamerkkejä, tiikkistä kävelykeppiä ja vitun isoa Mercedestä, niin ainakin mä pystyn nousemaan rappuset ilman hengästymistä sekä syömään punaista lihaa kilokaupalla ilman, että joudun kaataan purkillista nitroja heti päälle… Ja hei, mulla on myös jotain muuta mitä rouvan omalla miehellä ei: hiukset! Tai no, nyt vielä sänki mut se ehtii kyllä kasvaa. Ja meikält löytyy muuten myös leukaperät, joita ei peitä sellainen hjallismainen heltta.

Takas asia, rouva soitteli tosiaan aamusta ja pyyteli meikää aveciks Tanskaan, tai Norjaan. Ei pysty muistaan, mutta johonkin. Siellä ois taas joku maailmanlaajuinen tutkijameeting, ja meikälle on varattu nyt lentoliput, matkat, uus frakki (perkele, tää on jo hiukkasen liikaa)ja järjestetty ohjelmakin ilman et tartti itte tehdä mitään. Yontte suhtautuu tälläiseen suopeasti, koska tuolta saattaa löytyä kiinnostuneita rahoittajia ja yhteistyökumppaneita tolle Mediapastorihankkeelle.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: