Viivi Pumpanen-Pezhman: You rock!


Miss Suomi 2010

Olipa Viivi sitten tulevaisuudessa Pumpanen-Pezhman tai Pezhman-Pumpanen, tytössä riittää kuolaamista kateellisille. Pitkästä aikaa on ollut ilo saada Suomeen missi, joka on jotain muuta kuin nuo iänikuiset tummaveriset hymistelijät ex-Miinalasta ex-Tuomolaan. Uskoisin että tällä uudella tsybyllä aivosoluja riittää myös muuhun pestiin kuin pelkästään NHL-kiekkoilijan kotirouvaksi tai lifestyle-ohjelmien juontajaksi.

Viivi Pumpanen oli tämän päiväisessä Mariassa on aito ja iloinen itsensä, jollaisena hänet on totuttu näkemään ennen kruununlaskemista kikkuroilleenkin. Muutaman viikon misseys ei ole tehnyt neitokaisesti kusi päässä kulkevaa kyrpänaamaa, joka korostaisi itseään ja aliarvioisi toisia. Tottumattomuus toimia median kanssa, kuten Mariasta hyvin huomasimme, teki Viivin aidosta ja välittömästä käyttäytymisestä jotenkin entistä hellyyttävämpää ja sydämellisempää.

Lisäpropsit Pumpaselle hienosta tilannetajusta! Siinä vaiheessa kun maahanmuuttajamies haki vastauksessaan soveltuvaa sanaa, Viivi pelasti hienosti tilanteen ja jelppasi miekkostaan lauseen loppuun saattamisessa. Erityisen hyvin tämä tuli esille siinä vaiheessa, kun Maria tykitti herra Pezhmanin rikkaudesta omaa mariamaista läppäänsä.

Olipa nerokas veto tuoda muuten Miss Suomi ja vanhusten asiaa ajava Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Paula Kokkonen samaan lähetykseen. Kokkonen ja Pumpanen tulivat mainiosti juttuun kymmenien vuosien ikäerosta huolimatta, ja Kokkonen löi todella kovat julkiset vaatimukset vanhusasian eteenpäin saattamiseksi tuoreelle Miss Suomelle koko kansan edesä. Ei muuta kuin vähän sosionomiopintoja ja puheoppia Pumpanen kehiin, vanhusasioihin perehtymistä ja seuraaviin eduskuntavaaleihin ehdolle Kokoomuksen nimissä!  Kannatetaan. 😉

Kuva: Kristina Kurten-Lampila

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

10 Responses to Viivi Pumpanen-Pezhman: You rock!

 1. Tiina says:

  Kunhan pääsen töistä, niin kirjoitan perustellun vastineen tälle ;). Mulla on sanottavaa niin Missistä miehineen, anorektisen Marian ällöttävästä talkshowsta, sekä vanhusasiasta. Etenkin vanhusasiasta. Hyödyttömät haudataan, elleivät itse tajua kuolla. Missi on todistettavasti älyllisesti samaa luokkaa kuin aiempikin missikalusto, eikä ulkonäkökään ole hevosnaamaa kummempi. Siellä finaalissa olisi ollut edustavampaakin naista. Maria taasen on todella huono ohjelma, ja henkilönä itse emäntä on kuvottava. Usein tuntuu, että hän haluaa tahallisesti nöyryyttää haastateltavansa. ”Muka hauska”, sorry M, kauas jää hauskuudesta.

  Mä olen edelleen sitä mieltä, että tämän on pakko olla sarkastinen kirjoitus. Viittaus sosionomiopintoihin tuo mieleen, että viittaat entiseen missiin, nykyiseen poliittiseen hahmoon-Tanja Vienonen Karpela Saarinen Karpelaan. Jos Tanjalla on jotain poliittisia saavutuksia, niin ne ovat jääneet lukuisten kihlausten, naimisiinmenojen ym. varjoon.

  Mutta joo, kirjoitan senare enemmän.. Ciao!

 2. P-man says:

  Odotellaan ilolla! 🙂 Ai Karpela on sosionomi vai? Mä oon aina kuvitellut hänet itseoppineeksi… Nosti pikkusen proseja vaikka edellinen linnanjuhlapuku niitä laskikin. 😉

 3. P-man says:

  Ja mitä Mariaan tulee, niin niinhän hän haluaa nöyryyttää. Mä luulen, et tarkoituksena on todella kerätä myös vihapisteitä. Ja ehkä alun perin ideana on ollut kysyä shokeeraavia kysymyksiä, mutta kun näyttelijän taidot on rajalliset, niin ne muuttuu joko surkuhupaisiks tai sitten just nöyryyttäviksi. Tilannetaju ei aina neidilläl pelaa ja Maria puhuu toisinaan inhottavasti vieraidensa päälle ja keskeyttää heidät. Kyl mä ymmärrän, et käsistä pitää noudattaa, mut senki voi tehdä tyylikkäästi. 😀

 4. Tiina says:

  En ainakaan sen kuvan perusteella, jonka median kautta olen saanut. Jeps jeps, lehdet voivat kirjoitella ihan mitä tahansa, mutta tv-haastatteluissa kukaan ei sanoja laita toisen suuhun. Jonkinlainen imagonkohotus voisi olla paikallaan jos neito mielii saada töitä missivuonnaan.

 5. P-man says:

  Linkataan tännekin vähän missikuvia ja keskustelua Facebookista. Aiheena siis, onko Viivi tavallinen koulutyttömäinen ja arkimainen? Ei mun mielestä, ainakaan verrattuna näihin muihinki misseilijöihin.

  Mun mielipiteeni on, että Viivi on yhtä tavallinen kuin kuka tahansa joka ei jaksa pyntätä itseään joka päivä editorial kuntoon. Mitä meiltä ootte näistä? Eipä nää sen kummosempia missivuosinaan ole ollut… 😉 Tyyli ja persoonallinen kauneus on mun mielest päässyt esille vast myöhemmin ja näistä kaikista on kuoriutunut upeita naisia, joita meikä jaksaa kattella. 😉

  Nämä missivuoden kuvat verrattuna esim. tämän meikän jutun Viivin kuvaan on kyllä jotain iha muuta ku trendikästä uniikkia ja superfashionia… 😉

  https://ristipissarit.files.wordpress.com/2010/02/viivi.jpg?w=300&h=159

  Tai nämä Viivin lookit? Iskee! 😀 Eikä ole ollenkaan tylsä, tavanomainen tai yksilmeinen!

  http://c2.api.ning.com/files/NI7DNUsG1f*RH0w3CvmPUkh7ew*qf445ijF7AH-C48c_/ViiviPumpanen.jpg?width=400&height=600

 6. Tiina says:

  Nainen voi olla aivan helvetin upea ilman superpakkelia. Vai ovatko nämä naiset susta ihan kuin ketä tahansa ilman editorial-meikkiä?

 7. Päivitysilmoitus: Suomalainen kateus « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: