Huolenpitoa vai hulluutta? ÄÄNESTÄKÄÄ PLS.


Mietittiin Eerikin kanssa tos molskilla möllötellessämme, että Yontte EI voi mennä ottaan boxia naamaan. Ollaan kuultu juttua, että se myrkky saattaa lähtee leviin verenkiertoon ja aiheuttaa halvauksen tai kuoleman. Missä me sit majaillaan, jos sukukämppä siirtyy Yonten jäämistöistä vaikkapa sen hippisiskon osaomistukseen? Ei saatana voi olla mahdollista!!!

Fightihan tästä aiheesta vaan tuli, ku yritettiin kääntää äijän pää ja saada se meneen botoxin sijaan vaikka thaihierontaan. Meikä katteli jopa Uusi maa -energiafoorumilta Yontelle turvallisempii vaihtoehtoi ton hermomyrkyn tilalle, mut suht huonolla menestyksellä?

Niinpä langetamme vastuun Yonten mahdollisesta poisnukkumisesta blogiyleisöllemme. Pls, äänestäkää nyt tekin vastaan tätä hulluutta!!! Oon ihan varma, et ukko tulee järkiinsä, jos suurin osa teistäki on tätä kahjoilua vastaan. Kiitos!

Nim. Huolestuneet kämppikset Eerikki ja P-Man

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

8 Responses to Huolenpitoa vai hulluutta? ÄÄNESTÄKÄÄ PLS.

 1. E-rich says:

  This is MADNESS!!! 😀

 2. Tiina says:

  Ei Yontte voi mennä ottamaan botoxia! NOUUUUU!!!!

 3. P-man says:

  Ei tossa oo tod. mitään järkee. Mutta ei kai muukaan auta, ku äijä on jäärä mikä jäärä. Tippuri rohkaisee, varmaan oma lehmä ojassa. Luulee et äijä tulee paremmalle tuulelle eikä anna kenkää. Tai sit toivoo sen kuolemaa. Ehkä pitäiski olla grouppi ”Haluan piikittää exäni naamaan botoxia”.

 4. P-man says:

  Yontte: 80 prossan enemmistö on sitä mieltä jo nyt, et toi botoxperseily on loputtava! Laita joku kasvokuva arvosteltavaks, niin muutki näkee et oot silosilmäkulma. 😉 😉

  Tuutko lounaalle koht? Soita…

 5. yontte says:

  Mää olen ehkä vähän turhan epäselvästi selittänyt tän operaationi. Siis vaikka nyt yleistäen botoxista puhunkin, niin ei mulle vielälaiteta sitä vaan hyaluronihappoa, joka siis on luonnollisempi ainesosa. Botoxit tulee kehiin sit kun naama alkaa oikeesti olla niinkun petolinnun perse. Pitäisi myös koklata semmoinen laser-kuorinta.

  Huomenna jalkahoitoon, jee jee!

 6. Tiina says:

  Yontte the siloposkella on vielä varmaan aika monta vuosikymmentä siihen petolinnun perse-vaiheeseen.

 7. P-man says:

  Mulla on piikitetty tota samaa happoa olkapäähän niveleen! Huijataankohan sua? 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: