Rakastunut Kiiraan, What the Fuck?!!!


Kuinka tällainen ”hitti” on mennyt multa ohi? Okei, mä en ole taitoluisteluihmisiä…  😉 Ei tsiisus, multa räjähtää kohta pää, jos joudun vielä montaki yötä valvoon ja pämppään

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

2 Responses to Rakastunut Kiiraan, What the Fuck?!!!

 1. Tiina says:

  Kiirallakaan ei tuo mentaalipuoli urheilussa pelaa, kun mokaa aika usein kovan paikan tullen. Suomessa ei ilmeisesti taideta käyttää noita urheiupsykologeja.

 2. P-man says:

  Kiira(kin) luulee enempiä itsestään, mitä on. Hirveen epävarmaa senkin touhu.

  Usein erinomaisen urheilu tekee just kyky påäästä huippusuoirituksiin systemaattisesti. kiira taas pyllähtelee johdonmukaisesti. Mutta mieti, mitkä paineet ollut teinistä asti. Mimmi on kai nyt 21. Mulla on sellainen kutina, että vaiks käytettäis psykologejakin, meidän urkkailijoilta puuttuu tietty vakauden ja menestymisen ”geeni” joka tapauksessa. Ehkä arvokisat on niin ISO juttu, että jengi vaan laukee yks toisensa jälkeen eirtyistilanteen alla.

  Ja kaikista typerimmin toimi tänä vuonna sekin idioottisakki, joka asetti meidän tasoiselle joukkueelle ihan liian korkean mitalitoiveen. Puolet siitä ois ollut realistinen.

  Ja lätkän tapauksessakaan kukaan ei muista, että on saatanan kova suoritus olla pronssilla ja jättää taaksee mm. Venäkä, Tsekki, Ruotsi ja Saksa… Samoin Saarisen suoritusta pidettiin jonain helvetin ”ihmeenä”, vaikka mimmi on osoittanut kykynsä monet kerran ja nimenomaan jatkuvasti parantaen ja johdonmesti menestyen. Hieno urheilija!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: