Veitola pilasi Oscar-gaalan


Antakaa hänelle Virpin monot, rasvatkaa sukset, laittakaa huppu päähän ja tönäskää alamäkeen kohti itärajaa. Kiitos.

Miten on mahdollista, että Maria Veitola onnistui pilaamaan jopa Nelosen Oscar-gaalan valvojaiset? Veitolan idioottimaisuus ja huono tilannetaju oikein korostui kahden ammattilaisen kanssa studiossa vaikuttaessaan. Siinä missä herrat arvostelivat tyylikkäästi ja kokenein ottein gaalalaisia,Veitola keskittyi vittuilemaan Valteelle ja Armanille. Sen lisäksi Miss Veitola kippas kaksin käsin skumppaa lähetyksen ajan, eikä osannut edes avata läppäriään jännitykseltään.

Kaikista pahinta on huomata, että eukko ei itse ei edes tajua omaa säälittävyyttään. Hymyilee kuin mielipuoli ja lisää vaan vettä myllyyn, kun Valtee ja Armani yrittää vaientaa hänen typeriä puheitaan. Luulee olevansa niin helvetin hauska, sarkastisen älykäs ja hyvä ilmaisija mutta todellisuudessa hän itseoppinut amatööritoimittaja,  jonka on saatava huomio omaan napaan keinolla millä hyvänsä: vaikkapa pussailemalla naista kaikenmaailman tilaisuuksissa tv-kamerden edessä, mikä sinänsä on so last season!!! Tätä se teettää, kun ei saa lapsena riittävästi rakkautta, tai sattuu oleen rumempi ku naapurirapun plikka. 😦

Veitola, mielestäni voit vetää Virpin monot jalkaan ja suksia Vancouveriin. Sinä olet poliittisesti epäkorrekti (Toim. huom. = tilannetajuton ja itserakas) urpo – itseäsi lainaten…  Siirtäkää jatkossa valvojaiset Maikkarille ja valitkaa tehtävään sympaattinen, aito sekä iloinen juontaja. Ihan sama, olkoot vaikka Arja Koriseva, Pumpanen tai Anne Kukkohovi, mutta tuo Veitola ei saisi avat ruosteista sanaista arkkuaan julkisesti. Miten joku onnistuu rikkomaan jokaisella puheenvuorollaan hyvän maun rajat?

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

12 Responses to Veitola pilasi Oscar-gaalan

 1. Jen says:

  En ole mitenkään Marian fani mutta tää postaus ei myöskään ollut kirjoitettu tavanomaisella tyylillä ja sillä hyvällä maulla.

 2. P-man says:

  Hello Jen! Miksi pitäisi olla tavanomainen? Miksi pitäisi kirjoittaa hyvällä maulla, jos kirjoitukset kohde on kaikkea muuta kuin hyvänmaun mukainen? Hyvällä maualla voi kirjoittaa vaikka Saludista, kyytöstä, Ellenistä, Weerasta, Naomista tai jopa Biologiseen kelloon osallistujista. muttei Veitolasta. Hänen tekemisissään ei ole mitään, mikä ansaitsisi hyvän maun mukaista tekstiä. Vastenmielinen nainen mielestäni kaikin tavoin. Tsorge.

 3. P-man says:

  Tässä ote hyvästä mausta:

 4. Tiina says:

  Mielestäni tämä tyyli teki oikeutta Marian omalle mauttomallle tyylille. Sopi tilanteeseen!

 5. Niiskunaiivi says:

  Onneksi en sit kuitenkaan heränny katsomaan Gaalaa. Ois voinu vaan alkaa vituttaa.. 😀 En oo itekään mikään suuri Maria Veitola-fani.

  • P-man says:

   Gaala oli hyvä!, kommentointimiehet loistavia, mut Veitolalla ei vaan liitä karisma eikä osaaminen. Käy niin sääliksi, että toimintatapa on ni hirveen negatiivinen. Kurjaa se on, jossei koskaan ole mtn positiivista sanottavaa… Ymmärrän et ittekin tulee avauduttua, piikiteltyä, kärjistettyä ja vittuiltuakin täällä, mut herranjestas sentään satojentuhansien ihmisten eessä mediassa. Parhaat talkshowt on sydämellisten ja iloisten ihmisten juontamia. Ne saa voimavarat iha jostain muusta ku vieraiden tai kolleegoiden alentamisesta ja vähättelystä. Propsit Oprahille, jonka etunimenkin nykyään tiedän sen saakelinkyselyn takia. 😀

 6. Mikaela says:

  Nyt sitten harmittaa etten katsonut valvojaisia vaan pelkästään itse gaalasta herkut eli viimeiset 1,5 tuntia ;O) Pidin ennen Veitolaa ihan ok naisena, mutta sen pusuttelikohtauksen jälkeen meni maku, se todellakin on sooooou läst siisön..Mutta nyt rupesi kiinnostamaan se miten Veitola ”pärjäsi” valvojoaisissa sillä tiedän että seurassa olleet Valtee ja Arman ovat asiamiehiä ja asiantuntevia..argghh…

  • P-man says:

   Ei riittänyt karisma eikä ammattitaito. Ihmisten haukkminen häneltä sujui mutta kriittinen arvostelu ei. Se on se pieni nyanssi äänensävyssä. jota tuo naidu ei vaan osaa. 😦

   • P-man says:

    ja niinku Yontte sanoi, se teki tosi perusmokia itse etiketin kanssa. Ei esimerkiksi tiennyt, kenen puku sillä itsellään olik yllä, meni nauramaan pillkkavasti juontajakollegansa ihanan upealle puvulle,kun tämä kertoi sen olevan Haloselta. Ja se oli tuhannesti upeampi kuin Marian piirtokolmio, jolta se puku näytti riukumaisen tsybyn yllä. Lisäksi se heitti koko ajan niin paskoja nolaavia läppiä että Valtee joutui lähes joka juonnossa puolustamaan itseään typeriltä kärjistyksiltä. Vaktee näytti siltä, että juonto Marian kanssa oli hänelle suuri tuomionpäivä, jolta hän olisi halunnut välttyä… Armanilla ja Marialla en havainnut vastaavaa ”kemiaa”. Mut Maria on vaanhuonolla itsetunnolla ja poikamaisella kropalla varustettu outo lintu, enkä yhtään ihmettele, että hänestä on tullut kyyninen, surullinen ja toisia ihmisiä aliarvioiva. On häen tekemisiään niin paljon arvosteltu. Joskin aiheesta, mun mielestä.

    Oliko hyvä raportti? 😉 😉

 7. HS says:

  En ole ennen lukenut tätä blogia, mutta niiin samaa mieltä. En usko, että kukaan jaksaa katsoa oscar-gaalan juontajaa, joka juo skumppaa: ”chin, chin”. Ärsyttävää.. Olisin halunnut kuulla puvuista, suunnittelijoista ja muodista, mutta ei voi mitään, jos ohjelman ”juontajan” ammattitaito ei tähän riitä.

  • P-man says:

   Tervetuloa messiin HS! Joo, jotenkin tuntui siltä et Veitolan arkkuun iskettiin just viimeinen naula. Mimmi on vaan feikki, ettei kukaan jaksa tommosta esitystä… Mikään ei kauheempaa ku ihmiset, jotka yrittää ni saatanasti olla jotain mitä ne ei ole, ja se näkyy läpi kaikesta…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: