Roskaa vai taidetta?


Hyvää huomenta tyypit! Täällä reipas P-Man valmistautuu lähteen duuniin. Piti olla mestoilla jo ysiltä mut vähän lipsuin. On ollut tätä lipsumista ilmassa viime päivinä enemmänkin. Jonkinnäköistä työvastarintaa siis ilmassa. Veikkaisin syyksi kevättä. Tekis mieli hommailla kaikkea muu mut ei istua sisällä. Kohtahan tässsä on jo prätkäkelitkin, jos on oikein optimistinen. 😉

Ei Tsiisus että sain pelottavan linkin eilen frendiltä. Vannoutunut taiteen harrastaja ja oli bongannut tällaisen hassunhauskan saitin.

Kaikkea sitä voi ihmiset työkseen tehdä. Ja ostajia piisaa! 🙂
http://www.theghoulishgallery.com/index.htm

The Ghoulish Gallery takes all the mystery and nostalgia of Halloween, combines it with spooky Victorian images, and mixes it with the artistic talents of a Hollywood monster maker to conjure up an award winning selection of “spirited” Halloween specialty art commonly know as changing portraits.

More than just props, our haunted masterpieces actually transform from seemingly normal to delightfully ghoulish, right before your very eyes. Our portraits never need to be triggered or reset, and do not require batteries, electricity or special lighting. All you have to do is frame them, hang them, and watch as these creepy collectibles mesmerize your family and friends. The experience may very well haunt them forever.

Kas siinäpä teille lahjaideaa, jos kiinnostaa spookytunnelmat tai victoriaalinen taide. Täytyy lähettää Yonten kuva kokeeksi, tosin äijällä taitaa olla mustat silmän aluset ja lommoposket aivan ilman käsittelyitäkin.;) Mutta nyt tossua toisen eteen kohti toimistoa. Repussa 8 appelsiiniä, banaaneja, kiivejä, rahkaa. Olen vaihteeksi terveysruokavaliolla. Katsotaan kauan jaksan. Ehkä päivän… Jaksaminen on koetuksella myös Tippurin kanssa. Nyt ei ole mitään korttiepäselvyyksiä, mutta mimmillä on taas uusi innoitus,  jota nyt sit puidaan koko tston voimin: NEULEGRAFFITIT. Tiedätte varmaan nuo portaiden kaiteissa ympäri kaupunkia roikkuvat haisevat paskapesäkkeet, jotka vesittyy ulkona vuoden läpeensä.

Tippuri oli neulonut duuniin porraskaitaaseen 7 erilaista teosta ja oli aika innoissaan niistä. Mun mielestä osa oli tosi mageita, mutta Yiontte ei sit niin digannut. ”Nää näyttää ihan kullin lämmittimiltä, vie ne pois” oli Yonten kannustus… mitä mieltä muut on? Meitsi keksi heti, että noista tulis lisäosa meidän Pringles-pimpsoihin. Ja noin niikus kadulla ollessaan mun mielestä noiden paras puoli on ehdottomasti se, et ne saa irti melko paljon helpommin ku muut töherrykset. Ja toisaalta, ehkä noi snadisti piristää arkea, jos on hyvin tehty. Ja pystyypä ala-asteella perusteleen pojillekin, miks kantsii mennä rättikässään. Jotkut tosin menee muutenkin…

Taidetta vai vandalismia?

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: