Tissijukat päivän pimuina


Eilinen päivä meni lähestulkoon netissä pyöriessä. On se nyt kuulkaa varmaan niin että mää laitan ton homman Miian kans jäihin ainakin väliaikaksesti. Oli Lissukki-terapeutin luona käynti eilen ja puhuttiin siitä et mun elämäni on kauheen täynnä kaikkee mahollista ja mun on siks hirveen vaikee tuntee omia halujani ja tunteitani kun on jotyain settiä koko ajan. Nyt pitäisi vaan kerätä rohkeutta, miten kertoa asiasta Miialle niin ettei se vetäisi kauheita kilareita? Pelkään et se ei kuitenkaan tätä ymmärrä.

Pongasin pari ihan hauskaa juttua netistä. Ensinnäkin Voice kertoi eilen että kaksi tsubua alkaa tehdä keikkaa bikini tiskijukkina -siis TISSIJUKKINA 😀 Harmi kun The babeseille ei vielä oo nettisivuja. Esiintyisköhän ne Tampereellakin? Tuo toinen on viissiin stadissa ihan tunnettu missikaunotar. Mutta osaakohan ne oikeesti soittaa? Jos se on vaan sitä että Spotify päälle ja äänet kajareihin. Kaikkein typerin ”dj” oli joskus Riikassa tosi fancy pancyssa yökerhossa jossa iso musta mies pyöritti CD-levyjä…just just…ja kun yks biisi loppu, se vaan otti cd:n pois ja laitto uuden, siis ei mitään ammattitaitoista vaihtoa ja liukumaa tai miksailua niiden kappaleoden välissä. Ihan karseeta paskaa.
Aiai, Catharine Zeta-Jones pesee hiuksensa bissellä! oi luoja! Mistä löytyisi mulle oma Catharine joka pesis hiuksensa vaikka vodkalla:)

Tuo bikinikaksikko The Babes kiinnostaa nyt kovasti. Laittakaa pliis kaikki tieto tänne mitä löytyy The babesesiat! Kuvaa, keikka-aikataulua jne. Voi laittaa vaikka mun mailiin yontte@suomi24.fi

Ostaisivatkohan Babet mediapastorin palveluksia? jos tosta tulee iso juttu, voi julkisuusmyllyn hallinnassa on konsultaatio tarpeen….

Tietoja yontte
Mies kaupungin kattojen yltä. Intresseissä vastakkaisen sukupuolen muotovaliot, viinit, gourmet, arjen ja juhlan luksus, vaatteet, henkinen ja fyysinen tasapaino. Täydellisyydessä ei ole mitään pahaa -siksi vaadin sitä sekä itseltäni että muilta.

6 Responses to Tissijukat päivän pimuina

 1. Helena says:

  Siis: oletteko kaikki eri henkilöitä? Kun teillä on niin samanlainen kirjoitustyyli. Hauska blogi-idea ja kiva kuulla välillä miehistäkin näkökulmaa naisten metsästykseen (itse metsästän kyllä lähinnä miehiä, erittäin harvoin nykyään olosuhteista johtuen).

  Minullakin oli aikamoinen vauhti päällä sinkkuvuosina ja omat tunteet olivat jatkuvassa linkouksessa. Siinä rytäkässä kohtasin sitten mieheni, mutta hengissä selvittiin. 😉 Onneksi meillä on suht. vapaa suhde, koska muunlaista en kestäisi. (Tämä ei ollut mikään vihje.)

  • P-man says:

   Morooooo HelenaHki,
   Kerta se on ensimmäinenki ku kuulee meikäläisillä olevan samanlainen kirjoitustyyli Hah, tarkoittaaks toi sitä, et se tyyli on hyvä sit? Mä ainaki tunnustaudun aivan paskaks kirjoittajaks, vaiks oon kuinka yrittänyt lukee Erkan vanhoi äikän kirjoja. Heikolla menestyksellä. 😉

   Nyt mua alkoi jo ahistaa, jos muistuteaan toisiamme. Sitä se sit tekee, kun aikuiset äijät jakaa ison lukaalin kimpassa. 😉 Kai meille käy kohta niinku vanhalle pariskunnalle. Aletaan suksii tos Hämeenpuistos samiksissa tuulareissa ja puhutaa vaan sellaista kieltä, jota itte ymmärretään. 😉 No ei toivottavasti!!!!!

   Ku saiskin olla taas sinkku…Joks teillä on sävysävyyn tuulipuvut? 😉 😉 Vai tarkoittaaks se vapaa suhde sitä ettei ole pakko näyttää samalta? Vai siis että käytte vieraissa molemmat hyvällä omalla tunnolla? Vai että löytyy niin paljon luottamusta ja onnea ettei tartte stressata koko aikaa?

  • yontte says:

   Hah, siitäs saitte jätkät! MULLA EI SIIS OLE NIIN PALJON KIRJ.VIRHEITÄ KUN VÄITÄTTE JOS ME KERTA KUULOSTETAAN TOISILTAMME!!!!

 2. E-rich says:

  Samanlainen kirjoitustyyli 😀 repesin. Täähän tarkoittaa ehkä sitä, et mäkin kuulostan vain ja ainoastaan pesunkestävältä suomalaiselta. 😉

  • T says:

   Pakko kaiketi sanoa että mä en ainakaan kirjotustyylin/virheiden tai minkään muun kirjotukseen liittyvän asian perusteella osais epäillä sua mikskään muuks ku suomalaiseks :D.

   • E-rich says:

    Kiva kuulla! Tosin oonhan mä suomea opetellutkin ihan pienestä pitäen, kun mutsi on suomalainen… vaikka Ruotsissa asuttiinkin. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: