Ritariässä ratissa


Huomenta ja kukkuluuraa vaan kaikille!

Kello on 4.54 ja Piimänni jalkeilla. Pitkä päivä luvassa. Ensin patsastelen Hämeeseen, sieltä sisko kyytiin ja Hesaan. Käydään tohtorilla arvioimassa, onko kuoleman vakavaa vai vakavaa noi sisko oireet, jotka alkoi siis jouluna ku mimmi joutui kolariin. Joku idiootti tusautti perään jarruttamatta. Siitä lähtien systeri on ollut saikulla enemmän ja vähemmän , ja koulutkin seisoo. ehkä  tänään selvii jotain.

Sillä aikaa ku siskoo tutkitaa meitsi tapaa erästä naista. Aivan uus kuvio. Nähään romanttisesti Eläintarhan Nesteellä. Tavattiin vähän hassusti Facessa, mutta ei tästä viel sen enempää. En kerro täälä enää mitn naisjutuistani, koska ne päättyy aina ei-toivottuun raskauteen, isäksi huijaamiseen tai johonkin muuhun helvetin häröön. Varmaan vuoden päästä oon naimisissa golfmuijan kanssa ja isäpuoli sen katraalle. Cool. Jään koti-isäks, ku proffa käy töissä, ja antaa mullekin viikkorahaa samalla lailla ku lapsilleen.

Olkaahan reippaita viikolla, ja ajakaa Yontte pois netistä, jos näyttää siltä että se alkaa roikkua täällä taas koko päivän. Btw, heräsin yöllä aiemmin siihen, että äijä huutaa ku sikaa raiskattais omassa buduaarissaan. Sanoma ei ollut yllättävä, selkee painajainen,  ”Et saa katkaista mun kullia Saara”. Öööö Tai jotain sinne päin. Mut siis kuohinta siellä oli menossa. Toivottavasti oli todella unissa puhumista.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

5 Responses to Ritariässä ratissa

 1. Tiina says:

  Mitä sanoi tohtori?

  • P-man says:

   Ei pitäis kuolla, mut voi olla jotain päävammaa, mitä se sit tarkottaakaa, tos mukana. 😦 Saikkua nyt ainaki syksyyn ekana ja tarkempii tutkimuksiin joskus kesällä. mikä vittu siinä on, ettei mikään etene niinku haluis?

   onks omas toilailus selvinny yhtään?

   • Tiina says:

    Voi ei. Nuorelle ihmiselle tuollainen on kamalaa. Toivottavasti selviää, että mikä on.

    Mun toilailuist ei ole selvinnyt mitään. Ahdistaa ja itkettää, että on saattanut itsensä siihen tilaan. Ja sitten ei yhtään tiedä mitä on tapahtunut. Tulee väkisinkin mieleen, että jotain pahaa. No, onneksi oon elossa.

 2. SK says:

  Heeei, et sä voi jättää sun naissekoiluja kertomatta! Ne on ollu just parhaita!

  • P-man says:

   Oonko mä joku klovni vaihäh?!!! Kaikki nauraa sähläykselle, mut siellä feikkimaskin takana on sit oikeesti surullinen äijä. Niin, kyllähän nää johonkin on purettava, et ehkä tää on iha hyvä pleissi siihen. SK = Sedu Koskinen? Voinks mä kuuluttaa ny Facessa et Sedu haluu kuulla mun naisjutuista? Melkein sukua julkkikselle… )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: